Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיימי אתה כותב כאילו בניגריה אין חובבי רכב.

אפילו בתאילנד בדרך לפתאיה עקפה אותנו F430.

בכל מקום בעולם שיש בו חובבי רכב,ויש רשויות שמאפשרות את זה, אתה תיתקל ברכבים מעניינים,וזה בלי קשר בכלל למצב הכבישים.

יותר מזה אומר לך, החלום הכי גדול שלי זה להיות הבעלים המאושרים (מאוד,מאוד,מאוד) של פרארי,הנסיעה הזאת שתיארתי פה היתה הפעם הראשונה שנסעתי על פרארי, ולמרות שנכון,80% מהנסיעה היתה במהירות שלא עברה את ה-50 קמ"ש וב-20% הנותרים לא חצינו את קו ה-130 קמ"ש, יודע מה ?

הנסיעה הזאת עלתה על כל הציפיות !

למה ?

כי לנסוע (אני אפילו לא מדבר על לנהוג) בפרארי זה הרבה מעבר לעלות על אוטובאן ולטוס ב-300 קמ"ש (או 340 קמ"ש במקרה של ה-612), זה קודם כל התחושה והחיבור שלך למותג, אחרי זה בא הסאונד המטורף שבשבילו מספיק לך להיות אפילו ב-1500 סל"ד, או הרסוננס שמרעיד את האוטו כשאתה עומד ברמזור (או בפקק לצורך העניין),זה התחושה שאתה נוסע ברכב שמכוייל כל כך טוב שאפילו אם יזרקו לך גרגיר אורז על הכביש אתה קודם תרגיש אותו בהגה כשהגלגל יעלה עליו, ואז תרגיש אותו דרך המושב, ועוד מליון ואחד דברים וסיבות שהופכות את הנסיעה,ועל אחת כמה וכמה- הנהיגה בפרארי למשהו אחר מכל מה שהכרת.

כמובן שבכל דבר טוב אפשר לחפש (וכמובן למצוא) את הרע, אבל העניין הוא,ובייחוד בפורום שאמור להיות מוטורי, זה דווקא לאהוב את הדברים המיוחדים האלה ולא לחפש בהם את השלילי.

גילוי נאות, גם אני מתנייד בהונג קונג באותן מוניות טויוטה קראות אדומות (עם גג כסוף,אגב), הן אחלה מוניות, הן הכי מרווחות ונוחות בעולם ומאוד יעילות, וכמוך אני מתנייד גם ב-MTR שגם היא מאוד מאוד יעילה,על אוטובוס אני מודה שמעולם לא עליתי בהונג קונג,וכנראה שאני גם לא אעלה לעולם, וטוב שכך, אבל לאמצע השבוע, או יותר נכון במהלך העבודה, זה הפתרון הכי נכון, להשתמש בתחבורה הציבורית.

הסיבה היחידה שגם בסופי שבוע אני מתנייד כך היא שיקולי עלות, לא "בא לי" לשלם כרגע 600$ בחודש לחנייה לרכב.

אבל ביולי זה נגמר (סוף סוף...),אז אני מתכוון לעבור דירה ולקחת אחת עם חנייה, ואז אני כן ייקנה רכב שמצידי יכול להיות הכי לא פרקטי, הכי לא חסכוני, וכנראה שגם לא יהיה שיא הנוחות.

אבל מה ?

בתור חובב רכב הוא יהיה הכי נכון עבורי.

זה גם לא יהיה ממש כלכלי, כי אני יודע שאחרי משהו כמו חצי שנה גג אני אמכור אותו ואצטרך משהו אחר מעט יותר פרקטי, כלומר משהו שגם אפשר לשבת בו מאחור, אבל אין מה לעשות, להנאות שלנו יש מחיר.

ומבטיח לך שאני לא אעשה את זה בגלל שיש לי קטן (וגם אם כן-אל חשש,אני כבר נשוי), אני לא אעשה את זה בגלל חסך ילדות או כל סיבה אחרת פרט לעובדה שאני פשוט חובב רכב,פשוט מאוד.

לוטוס אליזה,

למזראטי 3200GT אכן יש מושב אחורי מפנק, אבל להבדיל אלף אלפי הבדלות, בפרארי 612 מדובר בזוג באקטים שפשוט עוטפים אותך (תסתכל בתמונות בגוגל,עד שאני אעלה כמה תמונות של הרכב של חבר שלי).

משענת המושב מאחור לא שטוחה כמקובל, אלא יש לך מעין 2 גומחות שכאשר אתה יושב בפנים המושב פשוט אוחז אותך בצורה אבסולוטית (המושבים מאחורה יותר אוחזים מהקדמיים).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

בניגריה יש חובבי רכב, והם מתחלקים ל-2.

אלה שרואים איפה הם נמצאים ומשקיעים בקאיין,"ג'יפ" לקסוס,לנד קרוזר 100,אסקלייד,נאביגייטור,אקספדישן,ML ,האמר לשייחים ודומיהם הממוגנים.

ואלה שאחרי פעם/פעמיים על אוטובאן החליטו שעם הכסף שלהם ילמדו את הפררי להיות בניגריה האמר.(נקודת היגיון אחת יש כאן- גם השודד הכי אידיוט לא ישדוד פררי,ה-MOP עם הטנדר 504 הזקן שלהם ייתפסו אותו מהר -ושם זה מוות מידי,בלי בצלם ,אמנסטי ,בג"צ ומחסום ווטש)

פרצוף ניגריה נראה בנתיים יותר כמו השניים.

פררי בהונג קונג הוא לא יותר הגיוני,אלא אם אתה מסתפק בלהסתכל עליו,לשבת בו ולעשות אן אן.

ואגב, תודה שהבהרת באיזה מהירויות "נסעת" ,- להסרת ספק אצל הפחות מכירים.

הגג של המוניות לבן. הלוח המחזיר שמש שמעליו-פיברגלאס כסוף.(פעם הראיתי תמונות לכמה נהגי מוניות בארץ, לא היו שמים אותו כאן,אע"פ שכנראה יוריד הטמפ בכמה מעלות. הסיבה- "מכוער, עושה רעש רוח")

פורסם

חיימי, ממתי לקנות רכב ספורטיבי,שלא לדבר על רכבי על, עושים מתוך היגיון ?

נו באמת, אתה מדבר על הגיון של מישהו שקונה מאזדה 3, לא על הגיון של מישהו שקונה רכב ספורט.

המהירויות שבהן נסעתי הן כי כאמור הכביש היה רטוב וכביש מאוד פתלתל,אבל ממש לא חסר לאן לצאת עם מכונית בהונג קונג כדי לנסוע מהר.

אם בהיגיון עסקינן, מה ההגיון בלקנות קאיין כאשר ברבע מחיר שלו אפשר לקנות ג'יפים שיעשו פי 4 ממה שהקאיין יוכל אי פעם לעשות ?

והגג של המוניות כסוף, איך שלא תסובב את זה.

תמונה להמחשה:

20060817151902_hk_taxi.jpg

אתה כנראה מדבר על המגן הזה:

1898291814_9417486ebd.jpg?v=0

הוא אכן אפור, אבל זה עדיין לא משנה את העובדה שהגג של המוניות- כסוף.

פורסם

הבטחתי ולכן אקיים, תמונות ממפגש מכוניות על היום בבוקר בהונג קונג:

בנקודת המפגש:

n517891373_1619278_221924.jpg

n517891373_1619274_2701078.jpg

אחרי נסיעה מהירה הגענו לחניון ושם נפגשנו עם יתר חברי המועדון:

n517891373_1619285_2992768.jpg

n517891373_1619284_619592.jpg

n517891373_1619286_7749096.jpg

n517891373_1619283_6763342.jpg

זאת ה-612 המדוברת של חבר שלי שבא נסענו

n517891373_1619296_941406.jpg

ככה היא נראית מאחורה (הצטרפתי לרכב של חבר אחר כדי שאוכל לצלם את חבר שלי בנסיעה

n517891373_1619308_3018234.jpg

נוסטלגיה אדומה...

n517891373_1619327_5882283.jpg

תהנו

פורסם

אפרופו המזראטי 3200GT,

במפגש הבא אני אמור לנסוע עם אחד החברים שם שיש לו אחת כזאת צהובה,כך שיהיו עוד תמונות מעניינות בהמשך (יש השבוע עוד מפגש אליו לא אוכל להגיע לצערי בגלל עבודה).

• תוכן חדש...