Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב,טוב כמו בכותרת ליבי שבור ואני לא מצליח להיתמודד אים ההרגשה של הכאבים בחזה

הבכי בלילות והמחשבות האין סופיות,וכל זאת בגלל בחורה שאני אוהב והיא לא מעריכה את זה

את האהבה שלי כלפייה ואני לא יודע איך להיתמודד אים זה

אשמח לעזרה ממכם מאלו שעברו את זה אני צריך טיפים תודה לכולם, למנהלים אים אפשר לא למחוק את זה אשמח

תודה לכולם.:cry:

imprza new age

פורסם

מי שלא מעריך אותך אל תעריך אותו - ישר ולעניין

אם מה שאתה נותן לה לא מספיק בשבילה - שתחפש ....

אני בטוח שתמצא מישהי שאתה תהיה כל עולמה ולהיפך.

חבל על הדמעות - אבל תגיד תודה שאתה חווה את זה לא לכולם זה ברור עד כאב מהי אהבה :)

פורסם

גם אני נמצא במצב שלך...

תבין שהבחורה שלא מעריכה אותך ולוקחת אותך במובן מאליו פשוט לא שווה את זה.

הכי טוב תעזוב אותה, תבכה כמה ימים.

תצא עם אחרות, ככה תשכח אותך הכי מהר. זה בדוק.

GOLF TDI

תמונות של הרכב

אם היה לי אוגר רוסי הייתי קורא לו איגור.

פורסם

ערב טוב לך! תשמע אני יודע עד כמה זה כואב,אבל אם היא לא מעריכה אותך מספיק אז היא לא שווה אותך פשוט מאוד.לגבי לחפש אחרות לפחות עכשיו מנסיוני האישי ושוב זה אישי אולי אצל חרים זה אחרת,בתקופה של שבוע קצת קשה להסתכל על אחרות,אבל אם יש לו מישהיא שנראת לו לנכון שינסה בוודאות הוא ירגיש הרבה יותר טוב.אבל זה כבר לשיקולך ותעשה איך שנראה לך אבל נראה לי שלצאת עם מישהיא רק בשביל לשכוח את הקודמת זה קצת לא פאר כלפיה,כי אתה תשווה אותה לקודמת ומן הסתם היא לא תיהיה כמו הקודמת כי היא בן אדם אחר לגמרי.אבל אם אתה תיהיה איתה אז בכיף וזה ה דבר שיזור לך,מנסיון כואב למצוא אהבה חדשה זה הפתרון המושלם.

ועוד טיפ שאני יכול להמליץ לך כגבר לגבר במידה ואתם נפגשים בכול מיני מקומות(אותה סביבת עבודה,בילויים או חברים אנה ערף)בשום פנים ואופן אל תראה לה שנפגעת,זה קשה מאוד תאמין לי שזה קשה לראות אותה ולהסתיר את הכאב הפנימי שלך,אבל אל תעשה דרמות תשחק אותה גבר,זרוק לה "שלום" קר וזהו,דבר עם אנשים אחרים כאילול א קרה כלום אתה תראה איך זה ישגע אותה.

אסור לך להראות חולשה לידה תאמין לי זה רק יעזור לך.

ועוד משהוא שהיה לי אני ממש התמכרתי לאייל גולן(אותו אני חורש עד היום) אבל זה כבר תלוי בך ואיזה סגנונות מוסיקה אתה אוהב.ממולץ לנסות

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

חברים תודה רבה לכולכם על העזרה והטיפים שלכם.

לצערי הרב אני רגיש מאד ולא יכול להיות רע כלפייה אבל אים הזמן אני אתגבר עליה אני משתדל לקרוא כל מיני מאמרים על פרידות ולבבות שבורים איך אנשים שרדו את זה,חלק אומרים הזמן זה התרופה הכי טובה חלק אומרים תכיר מישהי אחרת אבל אני שמח שהקדוש ברוך הוא נתן לי את הזכות לאהוב מישהי ואני מרחם על אלו שלא ידעו את זה אף פעם על אלו שזילזלו על אותם בחורים טובים שרוצים להעניק טוב למישהו אחר .

imprza new age

פורסם

התרופה הכי טובה זה לצאת,להיות עם חברים לנקות את האוטו,כי כל זמן שאתה לבד ,אתה אוטומטית חושב עליה,צא לפאבים [אם אתה בגיל המתאים],תכיר ת**ין,והיא תיעלם לך מהתודעה לבד.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

מחזק את רן,הכי טוב להיות בחברת אנשים שאתה אוהב ,מה שכן,אם זאת האהבה הראשונה בחיים שלך,זה כנראה רק יעשה לך טוב בראיה לעתיד(כמובן שרק בעתיד תסתכל אחורה ותגיד כמה טוב זה עשה לך הפרידה).זה יחשל אותך,יתן לך פרספקטיבה חדשה לעתיד עם נשים, יש מצב גם שתסתכל על זה אחורה בזמן ותגיד עד כמה היית עיוור ואיך התנהגת לא נכון עם הבחורה.

לסיכום,הזמן עושה את שלו,מי שלא אוהב,לא כואב....

בהצלחה ידידי.

פורסם

אני דווקא אתן לך עצה אחרת- אל תיפרד ממנה.

אתה נמצא במצב שאין לך מה להפסיד.

תיצור ריחוק בינך לבינה, ולא בקטע של לעזוב, אלא לא להקדיש לה זמן כמו בעבר, להיות קר כלפיה, ולהפגין חוסר אכפתיות אליה (אכפת לך, רק לא ממנה), מעכשיו אתה מוריד אותה בסדר העדיפויות שלך, אתה מתקשר אלי רק אם אתה חייב, ומשתדל לקצר את השיחה כמה שניתן. כנ"ל אם היא מתקשרת.

אם אתה מכיר את החברות הקרובות שלה, אז צא איתן לבלות, אבל אל תערב אותה בזה.

האינטואיציה של בנות מאוד חדה, והיא תבין די מהר שמשהו לא בסדר ותרצה לדעת מה קרה.

אל תספר לה ולא לאנשים קרובים עליה, אבל תהיה חזק ותתחיל להסתכל לצדדים.

תן לה להבין שמשהו לא בסדר ואתה מתחיל לאבד עניין, אבל אל תגיד לה שום דבר ישירות. אם אכפת לה ממך היא תעשה כל מאמץ אפשרי להחזיר את המצב לקדמותו.

אם לא, הפסד שלה.

הנ"ל נכון רק אם אתה רוצה שהיא תחזור.

אל תנסה למצוא פה הגיון, כי לנשים והגיון אין כל קשר, זה פשוט עובד.

בן כמה אתה וכמה זמן אתם ביחד?

בהצלחה,

דימה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

לאחר פרידה מזוגיות של 7 שנים יפות , אני יכול להגיד לך

ש-

א. בחורה שלא מעריכה את הכבוד הלב וכל שאר הדברים שאתה נותן - אין לך שום צורך בה.

ב. אנחנו ממשיכים לחיות - להיות עצוב שבוע ואז קדימה לעבודה.

ג. אתה לא מאמין כמה דברים יפים וטובים לנפש אתה יכול לעשות עכשיו.

אני לא יודע באיזה עמדה היית עם זוגתך , לי זה קרה בדיוק בזמן שהתחלתי את חיפושיי אחרי טבעת מתאימה.

אז נכון הייתי שבור מת מרוסק איך שלא תקרא לזה

אבל אני לפחות מצאתי את הפתרון - טוב שזה קרה עכשיו ולא עם ילדים וכל שאר העיניינים.

פתרונות-

לצאת המון מהבית ! לכל חור שלא יהייה - אתה חייב את זה לעצמך כי אם לא תשב בבית ומה תעשה ? תסתכל על תמונות תחשוב עלייה יותר מדי תבכה ? לא לא זה לא בשבלנו

תשתה קצת יותר ממה שאתה רגיל , בתנאי שאתה לא נוהג כן ?!

שתייה מעבירה את זה חלק מאד והופ תראה איך אתה מתחיל עם כל מה שזז

ולדעתי - למרות שלא כולם יסכימו איתי - תשכנע את עצמך בדבר הבא " כנראה שהיא אישתי לא אמורה היתה להיות "

לי זה עזר יופי

BE STRONG

פורסם

תמחק את הנייד שלך מהפלאפון שלך, קח את כל החפצים שלה שנמצאים אצלך ותכניס לקופסה ותעיף מהבית ,אל תתענה לה, קח את עצמך סע למועדון ריקודים שבו מלמדים ריקודים לטיניים סלסה וכאלה, אחרי כמה פעמים שתצא לשם אתה כבר תחשוב על דברים אחרים,

אתה חייב פשוט לקחת את עצמך ולהתחיל להיות באינטרקציה עם כמה שיותר בחורות פשוט תתערבב שם עם כולם זה לא קשה יותר מידי.

תתחיל למלא את החיים שלך במקום הזמן שהיית איתה תתחיל להקדיש לדברים אחרים, דרך אגב מועדונים לטיניים יש כל השבוע גם בימי ראשון פשוט תקיש בגוגל ותמצא שבכל יום יש מקום אחר וכולם בת"א , וחלקם באזור גוש דן בכלל

אל תפסול את זה תן לזה ניסיון כמה פעמים לא פעם אחת,

אבל הכי חשוב שתעשה לעצמך טובה אל אבל א ל תשב בבית.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
חברים תודה רבה לכולכם על העזרה והטיפים שלכם.

לצערי הרב אני רגיש מאד ולא יכול להיות רע כלפייה אבל אים הזמן אני אתגבר עליה אני משתדל לקרוא כל מיני מאמרים על פרידות ולבבות שבורים איך אנשים שרדו את זה,חלק אומרים הזמן זה התרופה הכי טובה חלק אומרים תכיר מישהי אחרת אבל אני שמח שהקדוש ברוך הוא נתן לי את הזכות לאהוב מישהי ואני מרחם על אלו שלא ידעו את זה אף פעם על אלו שזילזלו על אותם בחורים טובים שרוצים להעניק טוב למישהו אחר .

תשמע להיות מניאק אל תיהיה אליה,אל תרד לרמה הזאת,אבל גם תשמור על הכבוד שלך,אל תתן לאף אחת לנגב עליך את הרגליים.אני לא יודע איזה מערכת זוגיות הייתה לכם ו מי אתה ומי היא ולכן את מה שאני הולך להגיד לך תקח בערבון מאוד מאוד מוגבל כי זה מאוד אישי בין אדם לאדם וכול מערכת זוגיות שונה לגמרי.מה שהיה לי עם חברה שלי כש נפרדנו זה מאוד מאוד כאב לי אבל אחרי 5 חודשים חזרנו,אני לא אומר שזה מה שיקרה לכם ובשום פנים ואופן אל תתנחם בזה שאתם "תחזרו" כי ככה אתה תשרוף לעצמך את הלב.חשבתי הרבה זמן אם לכתוב את זה או לא רק חשוב לי שתבין כי אני לא רוצה שתגרום לעצמך עוד כאב א-ל תתנחם בזה שאתם תחזרו.רק אמרתי לך את זה.

מה שכן אני מצטרף לכול מי שהמליץ מעלי בהחלט תצא מהבית תעשה את מה שאתה אוהב תלך עם חברים תפתח את העיניים יש עוד כול כך הרבה בחורות יפות ונחמדות מסביב! אני מבטיח לך שלא משנה מה יקרה יבוא יום ואתה תשב ותסתכל לאחורה לשרשור הזה ותצחק לעצמך אך אלוהים תודה שזה קרה לי!! תאמין לי אתה תמצא לך בת זוג שתעריך אותך בדיוק כמו מגיע לך ותוהב אותך כמו שאתה.

אבל בשום פנים ואופן אל תראה לה סימני חולשה יכול להיות והיא תשבר עם הזמן,ואז תשב עם עצמך ותחליט מה אתה רוצה כי כאן אף אחד לא יכול להמליץ לך מה לעשות חוץ מהלב שלך.לי למשל חברים הכי טובים שלי שאני משוכנע שהם לא רצו לעשות לי רע והם רצו שאני אהיה מאושר אבל כולם פה אחד המליצו לי לא לחזור אליה,אבל אהבתי אותו ואני אוהב אותה והיא פשוט כול מה שיש לי ואני האדם הכי מאושר איתה,לכן תעשה מה שאתה מרגיש בקטעים האלה אחרת,לא תהיה מאושר.

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

טוב קודם כול תודה רבה לכולכם אתם גברים אחד אחד וחברים אמיתיים אני אוהב אתכם.

אז לפני כשעתיים נפרדנו סופית אחרי כשלושה חודשים שמתוכם הייתי חודש בניו יורק אצל אחים שלי.

אז כנראה המשפט של "מה שלא שייך לך הוא אף פעם לא יהיה שלך" וזה הסיפור חברים שלי.

תדעו לכם שאני מרגיש הקלה גדולה שהלב שלי היתפנה להעניק אהבה וחום למישהי אמיתית ואנושית.

אז שוב תודה לכם לכולכם ושיהיה לכולנו הרבה אהבה וחיים מאושרים בלי סבל וכאבי לב ובלי נשים שלא סגורות על עצמם

או מתוסבכות זהו.:wink: בן 29 שהלב שלו מתחיל להחלים.

imprza new age

• תוכן חדש...