Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי לאחרונה סט של מצלמות אלחוטיות

כשאני מחבר אותם לחשמל, האינטרנט האלחוטי מייד מתנתק.

ברור לי שיש פה סוג מסוים של התנגשות בתדרים, השאלה אם זה פתיר?

הראוטר הוא של לינקסיס , והמצלמות הם של חברת LYD

פורסם

קשה לי להאמין שזה מה שמפיל לך את הרשת האלחוטית.

בכל מקרה בהגדרות של הראוטר בטוח יש אפשרות להעביר אותו לערוץ אחר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ברגע שאני מחבר את המצלמה לחשמל האינטרנט מתנתק.

והגדרות בראוטר לא נראה לי שיעזרו, כי כשזה מתנתק, אני גם לא יכול לראות רשתות לאחוטיות אחרות, כאליו שזה מתנגש עם הכרטיס האלחוטי במחשב.

משהו מוזר.

הכרטיס האלחוטי הוא של חברת TPLINK

פורסם

תבדוק תדרים של המשדר במצלמה ותבדוק אם ניתן לשנות ערוץ , סיכוי גבוהה שהוא משדר בתחום 2.4GHZ כמו בראוטר.

כלומר שהם לא יעבדו יחדיו לעולם.

No Risk, No Fun...

פורסם
תבדוק תדרים של המשדר במצלמה ותבדוק אם ניתן לשנות ערוץ , סיכוי גבוהה שהוא משדר בתחום 2.4GHZ כמו בראוטר.

כלומר שהם לא יעבדו יחדיו לעולם.

למה לאמר דברים שאתה לא יודע

גם BT משדר 2.4 וטלפונים אלחוטיים ואפשר שכולם יעבדו בבית ללא בעיה אם כל אחד עובד על צאנל מספיק רחוק אחד מהשני באותו תחום של ה 2400

זה ששניהם אולי משדרים ב 2.4 זה נכון אבל יש צאנלים שונים כלומר יכול להיות 2400 ויכול להיות 2495 או כל דבר באמצע וזה עדיין 2.4

לפותח השירשור, קודם תראה אם באמת במצלמה יש אפשרות לעבור צאנל

אם אין אז בטוח בראוטר האלחוטי יש לרובם יש אפשרות של לפחות 6 תדרים שונים באותו תחום

פשוט תיכנס להגדרות שלו ואתה תראה את זה תחת הלשונית שקשורה לאלחוט

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בתפריט של הראוטר יש לך אפשרות לשנות את תדר השידור.

אני מאמין שזה יפתוח את הבעיה.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם
ברגע שאני מחבר את המצלמה לחשמל האינטרנט מתנתק.

והגדרות בראוטר לא נראה לי שיעזרו, כי כשזה מתנתק, אני גם לא יכול לראות רשתות לאחוטיות אחרות, כאליו שזה מתנגש עם הכרטיס האלחוטי במחשב.

משהו מוזר.

הכרטיס האלחוטי הוא של חברת TPLINK

החלפת הערוץ בראוטר לאו דווקא יעבוד, הוא אומר שגם רשתות אלחוטיות אחרות הוא לא רואה. צריך לבדוק אפשרות החלפת ערוץ במצלמה, אני אחפש בבוידם, יתכן ויש לי משדר אלחוטי עם 4 ערוצים לבחירה, אפשר לעשות ניסיון אולי זה יפתור לך את הבעיה.

(מקלט עם בורר ערוצים בטוח יש לי, אך לא בטוח אם יש לי משדר כזה או שבורר הערוצים הוא במצלמה שלי)

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אולי זו בכלל בעיה חשמלית (תשתית, שנאי המצלמה) ?

נסה לבודד את הבעיה.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

הסט הוא של 4 מצלמות , שאכן פועלות על תדר 2.4 G

כל מצלמה שאני מחבר גורמת לתופעה אחרת , חלק מנתקות את כל הרשתות , וחלקם משאירות את הרשת מחוברת, אבל לא עובדת.

כמו כן אין אפשרות לשינוי התדר במצלמה או במקלט

PC210315.JPG

פורסם

תיכנס להגדרות של הראוטר ותשנה את הצאנל ל 1

ואם זה לא עוזר אז תבחר צאנלים אחרים שלא יתנגשו עם המצלמות

אולי זה יעזור לך להבין את העניין של הצאנלים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...