Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

הרכב: מיצובישי קולט שנת 94' ידנית.

ברכב (מקורי) יש חלונות חשמל, מקדימה בצד של הנוסע יש חלון בודד בדיפון של הדלת שמרים\מוריד את החלון.

בצד של הנהג יש בדיפון מן קונסולה בעלת 3 כפתורים, כפתור אחד מרים ומוריד את החלון שלי (הנהג) כפתור שני מרים ומוריד את החלון של הנוסע, וכפתור שלישי נועל את האפשרות שהנוסע ישחק עם החלון שלו ויעלה ויוריד אותו כמה שבא לו.

לפני שבוע החלק הזה הפסיק לתפקד לגמרי ויצא ממנו עשן (15 שנה עשו את שלהם) , ישר פירקתי אותו וניתקתי אותו החוצה, (למזלי זה קרה שהחלונות היו כבר הכי למעלה ככה שלא הייתה בעיה להרים אותם), הסתובבתי בחיפה בכל הפירוקיות שאני מכיר, באף מקום אין את החלק (או טענו שבדיוק נגמר) , הלכתי לחשמלאים לנסות לתקן ואמרו שאי אפשר לתקן כי נשרף כל הכרטיס פיקוד שבפנים.

הלכתי לחברת מיצובישי (מחסן\מוסך גדול מאד בחוף שמן) ושם רוצים על החלק הזה 650 שקל! גנבים!

מכיוון שהאפשרות היחידה שלי כרגע זה לקנות ב650 שקל את החלק הזה, חשבתי לפזול קצת לכיוון איביי, אף פעם לא השתמשתי בזה ותמיד יש פעם ראשונה, ובגלל שלא יזיק שאני אזמין עוד כמה חלקים משם על הדרך, החלטתי לפתוח חשבון\משתמש שם.

ופה אני צריך את העזרה שלכם,

- איך קיבינימאט (סליחה על הניסוח, אני כבר שעה מחפש ולא מוצא משהו שדומה לשלי) נקראת: מיצובישי קולט 94' באנגלית\חו"ל\איביי? (ניסיתי מיצובישי מירג' אבל זה תופס רק לגבי סדאן, איך אני עושה ספציפית רק לדגם שלי?)

- איך נקרא היוניט הזה או הקונסולה הזו ששולטת על החלונות ושיש אותה בכל רכב מודרני?

תודה ולילה טוב,

אוהד.

**במידה ולא בפורום הנכון, מצטער ונא להעביר - תודה.

פורסם

תודה על התגובה, אבל לא התכוונתי לחלק שיושב בדיפון של הדלת\איפשהו בתוך הדש-בורד ומרים את החלונות אוטומאטי שיוצאים מרכב (או בשם שלו "מרימי חלונות").

התכוונתי ממש לקונסולה הזו שיושבת על הדיפון והנהג לוחץ על כפתור בשביל להרים\להוריד את החלון שלו, איך היא נקראת באנגלית?

ואיך נקרא הרכב שלי באנגלית? יכול להיות COLT MIRAGE?

תודה ולילה טוב,

אוהד.

**מצאתי סתם תמונה של איזה הונדה מבפנים, בכל מקרה מדובר על החלק שמסומן על ידי החץ, אמנם החלק שאצלי ברכב הוא נראה שונה, אבל שניהם עושים אותו דבר, שולטים ומורידים את החלון.

***שחיפשתי באיביי Power Window Roll Up, זה מוצא לי רק את החלק האלקטרוני של הפיקוד שמעלה את החלון כאשר יוצאים מהרכב ולא את הלוח כפתורים עצמו.

7567.JPG

פורסם

אם אתה רוצה להשתמש במנועי חיפוש, נסה אחד מאלה:

power window switch

electric window switch control/control switch

main power window control switch

main window control switch

main power window control switch

main power window control switch driver side

אפשר לרשום במקום main , את המילה master

דיפון דלת הנהג : inside deiver door panel

אם אתה רוצה להדגיש שזה ב"דיפון" ואם הוא בולט, מקום שניתן להשעין את היד, המינוח האמריקאי הוא :

arm rest

מכיוון שזה דלת נהג, אפשר גם לרשום אותה כ driver door arm rest

או Left front door arm rest

ואם אתה רוצה להגדיר "רק" את המילים "צד שמאל" ,זה LH

מקווה שעזרתי

דני.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

דני בהחלט עזרת תודה רבה,

בגדול גיליתי שזה נקרא: Window switch (כמה פשוט איך לא גיליתי קודם).

בכל מקרה ממה שמצאתי יש שם רק לקולטים חדשים\לנסרים ואיבו, לא מצאתי לקולטים בין השני 93-96 אף חלק חוץ מכפתור בודד של החלון בצד של הנוסע.

אחרי שעתיים של חיפושים אתמול והיום עוד שעה ובין לבין גם קצת ולא מצאתי, אשמח אולי אם מישהו יוכל לעזור לי איפה אפשר למצוא את החלק הזה בארץ ? או לחילופין לעזור לי למצוא אותו באיביי.

באיביי חיפשתי תחת קטגוריה-> מוטורס-> חלקי פנים (אינטריאור) -> ובחיפוש מילולי מיצובישי קולט מיראג, זה מצא לי 390 ומשהו חלקי פנים של הרכב, 99% מהם של דגמים חדשים יותר משלי ולא מתאימים.

ניסיתי לעשות עוד סינון של שלב אחרי "חלקי פנים (אינטריאור)" וסיננתי רק על פי "חלון וחלקי מנועי החלון", וזה מצא לי בערך 50 יחידות\קונסולות כאלה כמו שאני צריך רק לא בשביל הרכב שלי.

אם יש למישהו רעיון או איכשהו לעזור לי אני אשמח, אני כבר נוסע מעל שבוע עם חלונות סגורים ומזגן גם בלילה וזה מתחיל להימאס.

תודה וצהריים טובים,

אוהד.

פורסם

דני לא ניסיתי מכיוון שאין לי זמן להסתובב ברחבי הארץ ובלי קשר אני גם לא מכיר מקומות.

אשמח לעזרה ממי שיודע\מכיר אולי באיביי או אולי ברחבי הארץ אם מישהו מסתובב כאן בחיפה ויש לו גישה אשמח לשלם לו ה"משלוח".

תודה ולילה טוב,

אוהד.

• תוכן חדש...