Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

יש ברשותי מיצובישי לנסר אוטומט קלאסיק (שנת 90) שעשתה 173 אלף ק"מ.

לאחרונה, בגלל עליית (וירידת!) מחירי הדלק, החלטתי לעשות קצת עמ"ט (עבודת מטה) בשביל לראות מה כדאי לעשות.

אני מצרף גרף שעשיתי על 5 התדלוקים האחרונים באוטו שלי.

1. מה לדעתכם אפשר לעשות בשביל לשפר את המצב? לאוטו הזה יש צריכת דלק כמו של MPV מצד אחד, מצד שני הוא לא ממש נוח כמו MPV

.2 אני שוקל להחליף את האוטו בג'אסטי ידני (מה לעשות, את המיצובישי קיבלתי במתנה..ושמקבלים מתנה לא בודקים בשינים), עד כמה השיפור בצריכת הדלק יהיה משמעותי?

אני מתדלק את האוטו באוקטן 95, בספר הרכב רשום לתדלק 91...(אני מתרגם את זה ל95...האם נכון?)

סופ"ש מצוין.

מחיר לליטר_7911_image001.gif

פורסם

עשה שיפוץ וכיוון קרבורטור , זה ישפר את צריכת הדלק השערוריתית הזאת. בהנחה שבדקת נכון , פחות משבעה ק"מ לליטר בנסיעה עירונית זה גרוע מאוד. אפשר להגיע לעשרה ק"מ לליטר אם טיפול מתאים.

פורסם

שלום רב!

הגרפים יפים מאד, נתוני הצריכה גבוהים מאד, והדבר מחייב טיפול מקצועי במכון קרבורטורים, שיחזיר את הצריכה לשפיות.

ברשותי רכב זהה, שנת יצור 93, 12 שסתומים לעומת 8 בשלך, ורמת צריכת הדלק לא נופלת, מ8.5 קילומטר לליטר, בנסיעה עירונית נטו(תשעים אחוז).

יש לגשת בדחיפות למכון קרבורטורים, ההשקעה בקרבורטור, תקזז מידית את עלות השיפוץ, בחיסכון בדלק.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

מיצובישי לנסר מהדור הישן עם גיר אוטומטי מעולם לא היה רכב חסכוני,היה לי אחד כזה שנתיים וחצי שתה לי את החיים בתחנת דלק פעמיים בשבוע.

הסיבה הראשונה:נפח מנוע קטן יחסית 1468 סמ"ק לפי הרשום ברישיון הרכב אבל משקל הבודי גדול -=כמעט טון וחצי.

הסיבה השנייה:הקרבורטור ברכב הזה (וצביקה בתור בעל מקצוע מומחה וגם בתור אדם שמחזיק את הרכב הזה) ויחד איתו הצ'וק האוטומטי הם לא משהו לספר עליו לחברים וזהב בלשון המעטה וללא שימוש בקללות העסיסיות של בני ל...

גם שיפוץ,ניקוי וכיוון קרבורטור לא ישפרו בהרבה את התוצאה שבמקרה הטוב מ- 1:7 תגיע ל- 1:8 עד 1:8.5 בעיר ומחוץ לעיר או משולבת עד ל: 1:9.5.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

קולטי שלום רב!

לרוב אני מסכים עם כל תגובתייך, הפעם תרשה לי להסכים חלקית:

רכבי צורך 8.5 ליטר בנסיעה בעיר ו12 ק"מ לליטר מחוץ לעיר, אין כל סיבה , שרכבו של פותח השרשור לא יצרוך דלק בצורה זהה.

וזאת עוד שהוא עדיין לא ציין , באם נסיעתו עם הרכב היא עירוני. בין עירונית, או משולבת?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

הנסיעה ברובה היא מכפ"ס לתה"ש בפקקים/זחילה על 50-70.

בדרך חזרה הנסיעה היא על 90-120 קבוע.

לפעמים קצת נסיעות בתוך העיר בסופ"ש, לא יותר מזה.

אני יודע שזה צורך דלק באופן מופרז, ואפילו תדלקתי לפעמים כאשר המיכל היה חצי ריק כדי לקבל יותר מדידות ולהכניס מה שפחות ערכים לממוצע....

כמה יעלה שיפוץ קרבורטור וכוון?

• תוכן חדש...