Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למישהו פה יש מושג מאיפה אפשר להשיג בארץ צינור שרשורי?

כזה:

080-523m.jpg

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

פורסם

לא ידעתי שקוראים לזה ככה.

בכל ערכת התקנה למגבר של לנזר מגיע קבל כזה שאמור לעטוף את החוטים ולהגן עליהם.

החסרון הוא שהעובי של הקבל המסופק לא מספיק למי שיש לו קבל מתח יותר גבוה מ8גייג'

פורסם

אם אתה מתכוון למה שאני חושב שזה.. (אותם צינורות שעוטפים את חוטי בחשמל בתא המנוע)

זה ממש לא בעיה להשיג צינור כזה..

בכל חנות צנרת בארץ ניתן להשיג צינור כזה שמטרתו לא רק להגן על החוטים אלא לבודד אותם ממקור חום גבוהה.

אפשרות שניה היא שתלך למתקין מערכות לרכב ותבקש ממנו תמורת סכום סימלי שיתן לך צינור כזה... זה אמור לעלות ממש גרושים!!

פורסם

בחנויות לצנרת בדרך כלל יש צינורות כאלה עבים מאוד שמשתמשים איתם לחשמל בבית, וגם אם יש אז יש בצבע ירוק מגעיל.. זה שמשתמשים איתו בחשמל לבית........

אני מחפש שחור ובעוביים שונים.

פעם הזמנתי כמה מטרים משני עוביים שונים מ

http://www.partsexpress.com

והשתמשתי כבר בהם...... המשלוח די יקר בשביל כזה צינור אז אני מנסה לחסוך אותו ולמצוא איפשהוא בארץ מקום לקנות אתזה...

בארץ המסריחה הזאת אי אפשר למצוא כלום..............

ובקשר למתקיני מערכות..... ניסיתי כבר כמה.. הם לא מתלהבים מלמכור.. כי הם צריכים את זה ומשתמשים בזה.

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

פורסם

אם אתה מאיזור המרכז אז תוכל לקנות את זה אצל "מנצור" הוא יושב באיזור רחוב יצחק שדה לא רחוק ממוסך פליקס בכל אופן הוא לא מוכר חתיכות אלא גלילים שלמים.

פורסם

חנות למה הוא בדיוק? איזה דברים הוא מוכר עוד חוץ מזה?

יש לך מושג כמה מטר יש בכל גליל ומחיר בערך?

תודה.

פורסם

אהה... מדובר רק על העטיפה??

מה הבעייה להשיג כאלה?!?!?

לכל חשמלאי אפס מ"יצאת צדיק" יש 100 מטר של זה באוטו..

(רק חבל שבצבע ירוק).. קח ספריי וצבע. גם ככה אף אחד לא רואה את זה, חבל לזרוק כסף על שטויות..

כנס לכל חנות כמו הום סנטר, זה עולה גרושים...

פורסם

קייים שרשור קטן לכבל 8 גייג', שאותו אין לאף חשמלאי גם בצבע ירוק...

ואני רוצה לעבוד כמו בן אדם, לא כמו ערבי ולהתחיל להשים על זה ספרי צבע שחור......

פורסם

לפני שנה חיפשתי כזה גם ופשוט לא מצאתי ממש קשה למצוא את זה

והירוק מגעיל ועבה מדי.

תברר כמה עולה גליל שלם ואולי כמה חברים בפורום כולל אותי נשתתף ונתחלק

פורסם

סבבה, יכול להיות רעיון נחמד.

אפשרי גם להזמין מ partsexpress.com

יש להם שם הרבהה דברים שהייתי רוצה להזמין..

אם מתארגנים כמה חברה יש מצב לעשות הזמנה ולהתחלק במשלוח.

פורסם
קייים שרשור קטן לכבל 8 גייג', שאותו אין לאף חשמלאי גם בצבע ירוק...

ואני רוצה לעבוד כמו בן אדם, לא כמו ערבי ולהתחיל להשים על זה ספרי צבע שחור......

קודם כך תתחיל בזה, שאתה רוצה לדבר כמו בן אדם, ולא כמו גזען.

דבר שני, אין כזה דבר עבודה ערבית, אם אתה עושה את זה עם ספריי, ואתה עושה את זה בהשקעה, הכל ייצא מקצועי ויפה.

הכל תלוי בכמה "ערבי" אתה יכול להיות.

(פאדי, אני מצטער בשמו)

פורסם

אני לא אוהב לעגל פינות, אני אוהב מושלם.

אני לא יתחיל לרסס למשל איזה מטר וחצי שרשור, תחשוב גם שצריך מכל הכיוונים... וכל פעם לסובב אותו.....

סתם עבודה מיותרת... הספרי יעלה לי כבר יותר וגם הריאות שלי יחנקו ממנו..

לא נחמד לעבוד עם הספריים האלה.

אם אפשר לחסוך את כל זה, אז למה לא.

• תוכן חדש...