Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי מיצובישי לאנסר 92, הרכב במצב מצויין, לאחרונה בנסיעות ארוכות בלבד מעל 60 ק"מ ההגה רועד בזמן לחיצה על הגז, הרעד מלווה ברעש של תקתוק מתכתי מהמנוע. ברגע שאני עוזב את הגז הרכב מפסיק לרעוד והשמיע רעשים.

יש לציין כי העניין קורה רק בנסיעות ארוכות, לאחר שאני שם את האוטו בצדי הדרך "לנוח" העניין פוחת עד לא מורגש.

הייתי במוסך שבדקו את הכל ואמרו לי רק להחליף דוד אחורי באגזוז, ביצעתי לא עזר.

אשמח לקבל חוות דעת ו/או הפנייה לבעל מקצוע טוב ואמין באיזור הקריות/חיפה

פורסם

בקשר לתקתוקי מנוע:

באיזה שמן אתה משתמש? יכול להיות שצמיגות שלו נמוכה מידי או שמן לא איכותי שמאבד מתכונותיו כאשר מתחמם.

האם ברכב הזה מרימים הידראוליים לשסתומים? אם לא, אולי הגיע זמן לעשות כיוון שסתומים.

בקשר לרעידות:

אולי זה קורה בגלל מהירות. ניסית איזון גלגלים?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

עשיתי החלפת שמן לפני חודשיים, ושמתי LM 10-40 בהמלצת חבר

החלפתי 4 צמיגים ועשיתי איזון לפני חצי שנה לא נראה לא הבעיה, לגבי שסתומים אני אבדוק, אך האם עניין השסתומים קשור למרחק נסיעה?

פורסם

שלום רב וברוך בואך לפורום!

הגדר מהו רכב במצב מצויין?

אין קשר בין הרעש במהירות 60 קמ"ש, לבין הרעידות בהגה.

מכיוון שלא ניתן לשמוע את רעש המנוע דרך מסך המחשב, ואתה לא מסוגל להגדיר את הרעש, האם הוא צלצול של המנוע, או רעש של שסתומים, או מיסבי טלטלים/ גל ארכובה, אין לך ברירה רק לפנות למוסך בחיפה, המתמחה בלנסר.

צמיגות השמן בכל מקרה, לא מתאימה, המלצתי עבור לשמן מינרלי,בצמיגות 20/50.

בדוק חופשים בהגה, ובמערכת ההגוי, ואיזון גלגלים.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה,

מצב טוב מאוד: הרכב עובר טיפולים תקופתיים, לא חוסך ולא "מעגל פינות" איפה שצריך, ק"מ נמוך וכו...

בנוגע לשמן אחליף בטיפול הקרוב, האם יש לך המלצה ספיצפית?

הרעש אותו אני שומע דומה לנקישה מתכתית בצד של הנהג, העניין שברגע שיש רעש של נקישות מתחילות הרעידות בהגה, ברגע שהרעש נגמר איתו נגמרות הרעידות, בכל שאר הנסיעה ההגה יציב (4 צמיגים חדשים ואיזון לפני חצי שנה).

נקודה קטנה להבהרה: הנקשיות לא מתחילות ב 60 קמ"ש אלא לאחר 60 ק"מ וזה אין בעיה בסל"ד גבוהה מרחק קצר, הבעיה מתחילה במרחק ארוך.

אשמח לכל הכוונה בנושא זה.

פורסם

מבחינת שמן 20W50 מינרלי - ממליץ על דלקול. גם ממליץ להחליף אותו כל 5K ק"מ.

אני חושב שיכול להיות הרעש בגלל צירייה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...