Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אל תגזימו עם האהבה שלכם לגרמנים.

הם עזרו לנו מאז קום המדינה.

כי הם היו חייבים.

הבעיה שחברת הרכב היחידה שלא קשורה למשהו נגדנו זאת TATA

אני עדיין לא מבין למה מכל יצרני רכבי הספורט רק את פורשה מייבאים לארץ.

אייל

פורסם

גם טאטא הם נגדנו, הרבה ישראלים מגיעים להודו ובהודו פותחים להם תראש עם סמים ואחר כך נהיית לנו מדינה של סטלנים.

S2000

פורסם

DAR מי שישמע אותך יחשוב שדוחפים סמים בכוח לישראלים בהודו,

הם טסים להודו כדי להתמסטל ו"להתעופף",אז מה אתה מאשים את ההודים,על זה שהם מזהים את הפוטנציאל ומנצלים אותו ?

יש לך מדינה של סטלנים כי יש בה אנשים שרוצים להיות סטלנים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

זה היה בציניות, כי ישראלים מרגישים תמיד שכולם נגדם ואוהבים לבכות על מה עשו לנו ואיך שכולם שונאים אותנו.

S2000

פורסם

זה בסדר ההודים כבר מתחילים לשנוא אותנו , ובצדק.

לא מעט ישראלים חושבים שמגיע להם הכל כי פתאום הם מרגישים עשירים .

בנתיים כבר מתחילים להגביל ויזות לישראלים בהודו ואני לא אתפלא אם זה יגיע רחוק הרבה יותר .

לגבי הגרמנים , צריך לקחת הכל בפורפורציה הם לא חברים שלנו בגלל שפתאום גילו כמה גפילטה זה טעים , הם פשוט חייבים להיות אחרת הם ינודו , בגלל מה שהם עשו .

הם מבקשים מאיתנו לסלוח על 6 מליון יהודים שהם הרגו לפני שישים שנה, אבל רובם נוצרים שלא סולחים לנו על יהודי אחד שלכאורה הרגנו לפני 2000 שנה .

ואני עדיין מעדיף אותם על צרפתים.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

ההודים גם כפויי טובה,אז מה ?

באותה מידה שהם צריכים לשנוא אותנו,הם גם צריכים לאהוב אותנו,אנחנו הכנסנו אותם לאחד הענפים שהכי משגשגים היום בהודו, לימדנו אותם הכל ופתחנו בפניהם את כל הדלתות,והיום זה חוזר אלינו כמו בומרנג.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אל תגזימו עם האהבה שלכם לגרמנים.

הם עזרו לנו מאז קום המדינה.

כי הם היו חייבים.

הבעיה שחברת הרכב היחידה שלא קשורה למשהו נגדנו זאת TATA

אני עדיין לא מבין למה מכל יצרני רכבי הספורט רק את פורשה מייבאים לארץ.

בוא נעמיד דברים על דיוקם: בשנים הראשונות לא היו קשרים בין ישראל לגרמניה. כל עניין השילומים החל בשנות ה-50'.

גם היום, כשכמעט כל הדור מהתקופה ההיא עבר לעולם שכולו טוב (הן בצד שלנו והן בצד שלהם), גרמניה נותרה הידידה הגדולה של ישראל בעולם, ואני חושב שההערכה שניתנה כאן ע"י hans (מס' 2 אחרי ארה"ב) לחלוטין הגיונית. אז מה? זה אומר שזה בהכרח קשור לשואה?

הידעת שכיום, גרמניה היא המדינה האירופאית בעלת שיעור האנטישמיות הנמוך ביותר? רק לשם השוואה, אני ממליץ לך לבדוק מה קורה באוסטריה או בצרפת (טפו!).

לגבי עניין יבוא מכוניות הספורט: אם אתה חושב שזה תחום רווחי - לך על זה. עניין היבוא הוא שיקול כלכלי גרידא. אם אף אחד לא עשה זאת עד היום, כנראה שהתועלת הכלכלית שבכך אינה מספיק גדולה כדי שמישהו באמת יזיז את עצמו בכיוון.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לגבי הגרמנים , צריך לקחת הכל בפורפורציה הם לא חברים שלנו בגלל שפתאום גילו כמה גפילטה זה טעים ...

אתם הפרידמנים חושבים שגפיטה ופירה זה טעים.

תוסיפו קצת תבלינים לאוכל.

אייל

פורסם

רק 3 פורשות?

ואני קיוויתי לפוגרום.

אני שונא פורשות.

בלי קשר ל-WW2. פשוט שונא פורשות.

PORSCH IS GAY!!!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...