Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, מיאטה זה אוטו פרקטי, עם תחושה מכובדת בתא נוסעים, כן בטח.

ואלפא קונים חדשה עם אחראיות או לא קונים בכלל. (לפחות עם הרמת טיפול פה בארץ)

הפאביה נמכרה.:-(

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עם השירות של סמל"ת, גם זה לא בטוח.

ובקשר למיאטה, יכול להיות שאת צודקת אבל יש לה הרבה יתרונות יחסית לhot hatches.

לדעתי תחכה לראות מה יהיה עם השירוקו, יכול להיות שהיא תכנס בתקציב.

פורסם

קודם כל אנשים, תודה רבה על ההשקעה מהזמן שלכם להגיב, אני באמת מעריך את זה, לא ידעתי שיש פה פורום כלכך חי בנושאים האלו :)

מה לגבי האוקטביה vRS? גם כאן תקבל ביצועים טובים מאוד עם פרקטיות אינסופית, ועוד ישאר לך עודף לא מבוטל מהתקציב שלך.

את האוקטביה עוד לא בדקתי, לא עשיתי בה נסיעת מבחן, אבל אני לא שולל אותה כאופציה, למרות שהקופרה למשל או הGTI נראות לי כמו רכבים הרבה יותר ספורטיבים/אמינים, לא הייתה לי הכרות עם סקודה יותר מדי, אבל אני אבדוק את זה, תודה!

הכתבות סותרות את עצמן כי הן ספקולציות.

אף אחד מהעיתונאים לא היה בעתיד, בדק את המחירים וחזר לזמננו כדי לכתוב על זה.

תקציבך 200K. אתה מוגבל לרכב חדש בלבד ? או שיכול לקנות גם רכב משומש ?

ב-200K יש מגוון אפשרויות לא קטן, ככל שיורדים בשנתון.

נכון, זה באמת דבר שעוד לא יודע, אבל השאלה המרכזית בנושא הזה היא האם יש הבדל בין לקנות רכב בסוף שנתון (08) לתחילת שנתון (09)? אני שואל כי סבא שלי (שממן את החצי השני של הרכב) טען שבתחילת 09 הערך של רכב שנת 08 ירד בצורה דראסטית (מ08-09) - כלומר, הערך של הרכב נשמר פחות זמן. - האם זה נכון? זה היה נשמע לי מופרך כי אז היצרנים היו מפסיקים יצור לקראת סוף שנה או מורידים מחירים בצורה דראסטית כדי לגמור מלאי.

בעיקרון נכון להיום ישנה גולף GTI אחת אחרונה למכירה בצבע לבן DSG 5 דלתות! המחיר קצת יותר גבוה מתקציבך...

אולי אבל רק אולי תהיה עוד אחת אדומה (ישנה הזמנה על הרכב אך עדיין לא שולם במלואו וזה יכול להשתנות..).

נ.ב:אני מסניף מרכז והמלאים זהים לחלוטין בכל הארץ ...

מעבר לזה GTI MK6 לא צפויה להגיע בקרוב (תמיד הGTI מגיע מאוחר יותר ) אך בקרוב מאוד תהיה השירוקו והיא תגיע ב2 מנועים (2.0T ו1.4TSI 160 עם 7 היל').

לדעתי הTSI 160 אולי תהיה בתקציב שלך ואני אישית ממליץ להמתין מעט (חודשיים+\-) או לרכוש מיאטה :-).

שיהיה בהצלחה.

עומר.

כן, אני מכיר את הגולף הלבנה, היא נמצאת לבד במלאי משהו כמו חודש, גם אמרו לי שהמכונית הזאת הייתה רכב תצוגה - מה שאם כבר צריך להוריד את המחיר, אבל לא משנה, אני רציתי ידנית (כן אני יודע, DSG היא מאוד זריזה, אבל מאוד רציתי ידנית), ולא בצבע לבן, חחח מה שיצא שהגולף היא לא שילוב טוב כ"כ עכשיו, אני מחכה עכשיו לקבל מידע דרך חבר של המשפחה לגבי יבוא אישי של GTI, אולי זה ישתלם גם. אבל עדיין, אם למישהו יש מידע לגבי יבוא אישי, אני אשמח לשמוע ולהחכים בנושא.

מה עם מיאטה באמת, לא חשבת לעבור להנע(א)ה אחורית?

לא אוהב מכוניות עם גג נפתח מבד :) סורי

מה עם איזו אלפא GT 3200 סמ''ק,2006 -2007?

גם מפנקת ,גם נראית מיליון דולר וגם ספורטיבית.

הבחירה האולטימיטיבת עבורך

אני מניח שזה עניין של טעם אישי, אבל אני ממש לא אוהב את האלפא, הייתי מעדיף להשקיע למשל בS3 :)

אבל את אלה קשה למצוא במחירים טובים

פורסם

ואלפא קונים חדשה עם אחראיות או לא קונים בכלל. (לפחות עם הרמת טיפול פה בארץ)

תלוי על איזה אוטו נופלים. אפשר לקנות אלפות מלפני 10 שנים ולא יהיהו להם בעיות בכלל ואפשר לקנות אחת משנתון 2005 שתעשה הרבה צרות וזה תלוי איך טיפלו בא. אם הבעלים שמר על האוטו אין סיבה לא לקנות.

המחיר של האלפות פשוט צולל מהסיבה שאין ביקוש בארץ למותג הזה, ועל כן לקנות אלפא יד שניה יכול להיות מאוד משתלם.

ועוד משהו שחשוב לציין, כרגע היבואנים במשבר אז אפשר להוציא מהם רכבים חדשים בהנחות מטורפות וגם בטריידאין על רכב יד שניה משנתונים 2003-2006 ולקבל עליו גם אחריות.

S2000

פורסם

מצטרף להמלצה על האוקטביה RS, אין סיבה שהיא תהיה אמינה פחות מהגולף GTI, סה"כ מכלולים דומים עד זהים.

אה כן, רנו מגאן ספורט שחורה או אפורה תראה מאוד מכובדת ותיתן לך יכולת ספורטיבית גבוהה מאוד. נסה לרחרח לאיזה מחיר אפשר להגיע...

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
אה כן, רנו מגאן ספורט שחורה או אפורה תראה מאוד מכובדת ותיתן לך יכולת ספורטיבית גבוהה מאוד. נסה לרחרח לאיזה מחיר אפשר להגיע...

עודף מ200K בטוח ישאר. היכולות גבוהות וכך גם העיצוב החיצוני המכובד.

המצב בפנים קצת יותר בעייתי.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

המיאטה החדשה (NC) מהווה עליית מדרגה משמעותית בתוך תא הנוסעים לעומת NB (דור שני) ובטח לעומת NA (דור ראשון).

אם הבעיה היא גג בד רך - יש גם גרסה קשיחת גג ל- NC, מסתובבות להן כמה כאלו בשוק.

אבל לפי דרישות פותח השרשור הוא יותר בכיוון של הוט האץ', שתמיד יהיו "פרקטיות" יותר,

למי שמחפש פרקטיות בחיים (כי כולנו אנשי משפחה שצריכים 5 מקומות ישיבה) :wink:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
עודף מ200K בטוח ישאר. היכולות גבוהות וכך גם העיצוב החיצוני המכובד.

המצב בפנים קצת יותר בעייתי.

עידן

נהגתי על המגאן החדשה,

3 דלתות, מנוע 2000 טורבו, 6 הילוכים קדימה, בערך 220 כ"ס (לא זוכר במדוייק) 180 אלף שח, ברקסים של ברמבו מקוריים מהחברה, שני אגזוזים באמצע הטמבון מאחורה ורעש חייה, בעייה קטנה של עיצוב (לא סובל את הבאגז' שלהם). ויש לך את כל הבטיחות של רנו.

בעיה רק שה ESP חוזר אחרי 2 שניות בערך :wink:

Audi A3 2.0TFSI 2006

פורסם

מיצטרף להמלצות לרנו מגאן ספורט,רכב חזק מאוד וגם במחיר קורץ מה גם שביגלל ירידת המחירים הצפוייה אפשר להשיג את הרכב במחיר עוד יותר נמוך!

פורסם

אני יכול לתת לך את דעתי -אחרי חודשיים עם אוקטביה rs חדשה ו5500 קמ !!!!אילת,חרמון וכו,,,מדובר לדעתי בסוד השמור ביותר בקרב חובבי רכב בישראל.

האוטו כמעט מושלם{קצת גדול לחניות} לחיי היום יום,מנוע ומכלולים gti התנהגות ואחיזה ברמות גבוהות מאד,מרחב פנימי ,שימושיות ואיבזור הרבה מעבר למה שתקבל במתחרות, אפשריות לשיפורים בלי סוף וגם המראה של האוטו מוכיח שיש לו פוזה מיוחדת מסוג של-"בואנא מה זה האוטו הזה,נראה חזק".

אני נהנה ממנו כל רגע ואפשר לומר שזה האוטו הכי טוב שהיה לי--והיו לי כמה ויש לי עוד שתיים עכשיו{רמז מימין}

אפילו צריכת הדלק טובה מאד,ונוחות הנסיעה על 18 אינץ מדהימה.

חסרונות----דוושת ברקס קצת גבוהה לheel and tow ,תנוחת ישיבה לטעמי{190} קצת גבוהה והגה קצת איטי בפניות חדות וצפופות.

מנסיון המחיר יהיה טוב לחדשה השרות חיובי והאוטו באמת פצצה,הרכב מגיע ככה עם כל מה שצריך-גג,עור,18 אינץ,ואפילו ספויילר מאחור-שלם וסע-הקנייה הכי טובה פר שקל

פורסם
אני יכול לתת לך את דעתי -אחרי חודשיים עם אוקטביה rs חדשה ו5500 קמ !!!!אילת,חרמון וכו,,,מדובר לדעתי בסוד השמור ביותר בקרב חובבי רכב בישראל.

האוטו כמעט מושלם{קצת גדול לחניות} לחיי היום יום,מנוע ומכלולים gti התנהגות ואחיזה ברמות גבוהות מאד,מרחב פנימי ,שימושיות ואיבזור הרבה מעבר למה שתקבל במתחרות, אפשריות לשיפורים בלי סוף וגם המראה של האוטו מוכיח שיש לו פוזה מיוחדת מסוג של-"בואנא מה זה האוטו הזה,נראה חזק".

אני נהנה ממנו כל רגע ואפשר לומר שזה האוטו הכי טוב שהיה לי--והיו לי כמה ויש לי עוד שתיים עכשיו{רמז מימין}

אפילו צריכת הדלק טובה מאד,ונוחות הנסיעה על 18 אינץ מדהימה.

חסרונות----דוושת ברקס קצת גבוהה לheel and tow ,תנוחת ישיבה לטעמי{190} קצת גבוהה והגה קצת איטי בפניות חדות וצפופות.

מנסיון המחיר יהיה טוב לחדשה השרות חיובי והאוטו באמת פצצה,הרכב מגיע ככה עם כל מה שצריך-גג,עור,18 אינץ,ואפילו ספויילר מאחור-שלם וסע-הקנייה הכי טובה פר שקל

כל מילה בסלע פשוט אוטו מהמם, מפנק, יפה, זריז מאוד, מאובזר ברמה יוקרתי וספורטיבית וכל מילה אחרת מיותרת לפי דעתי אחת המכוניות ספורט בישראל הזולות והטובות לקנייה כיום, לפני הלאון קופרה שמחירה 209,000 אבל זה כבר סיפור אחר. בכל זאת המלצתי עומדת, על האוקטביה RS ועם לא אותה אז רק סיאט לאון קופרה בהצלחה.

יניב

פורסם

חחח יש לי בעיה עם המגאן, עם הצורה שלה, התחת שלה פשוט לא לטעמי, לא פרופורציונאלי... יש לה נתונים מאוד מעניינים, אבל היא נראת כמו הצרות שלי.. :(

האוקטביה לעומת זאת, באמת בעלת ביצועים מרשימים, אני אבדוק את הנושא לעומק, למרות שהלוק החיצוני שלה מאוד שמרני, באמת מזכיר סוג של מונית... אולי בצבע שחור היא תראה ותרגיש פחות שמרנית..

בינתיים אני עדיין הולך בכיוון של הקופרה, למרות שהאוקטביה היא גם אופציה ובנוסף עוד ישאר לי די הרבה מהתקציב, צריך לראות אותה במציאות.

אני עדיין לא שולל את האופציה של השירוקו למרות שאני די בטוח שהיא תהיה טיפה מעל התקציב, אבל יש מצב שנוכל לחרוג בתחילת 2009 אם המכירים ירדו בעקבות ירידת המס, בעקבות המיתון והורדת המחירים הצפויה

בנוסף ראיתי שגם הA3 2.0T ירדה במחיר שלה כמעט 13k עכשיו.. ואני מאוד אוהב את הצורה שלה ואת העיצוב פנים שלה, יכול להיות שגם זאת תהיה אופציה (למרות שאני לא כ"כ רוצה אוטומט#!@ אבל פאקינג שיט.. קשה למצוא משהו שעולה על הכל, אני בררן בצורה קיצונית :) ).

אני יחזור וישאל שוב, אולי יש פה מישהו שהתעסק ביבוא רכבים? סגנון מוסטנג מארה"ב או רכבים מאירופה?

אני מכיר כמה חברות שעושות את זה אבל הן לוקחות עלויות מטורפות בטח על היבוא שאפשר לחסוך אם יודעים איך.. ואני לומד מאוד מהר..

בנוסף הגעתי למסקנה שכדאי לחכות עם קניית הרכב ל2009, לקנות רכב דגם 09 - חדש, ולחכות לראות מה קורה למחירים בעקבות הורדת המס והירידה הצפויה בביקוש..

ושוב, תודה רבה על ההתיחסות פה, מעריך את זה מאוד :-D

• תוכן חדש...