Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
:?:שלום לכולם,רציתי לדעת אם לשים מדבקה(ציור) על כל החלון האחורי זה חוקי?האם לא תיהיה בלעבור טסט? אני מדבר על המדבקה עם הנקודות הקטנטנות.

Subaru Impreza 2.0R AWD

פורסם

לי היתה פעם מדבקה קטנה, אולי15 ס"מ לרוחב וזה עבר טסט, לפני זה היתה לי מדבקה גדולה לכל רוחב החלון בחלק העליון שלו וזה לא עבר טסט.

תכל'ס זו סיבה מספיק טובה בשביל הבוחן לא להעביר אותך.

פורסם

אם נעזוב לרגע את נושא הטסט. במקרה של גשם, המדבקה הזו לוכדת מים ולא מאפשרת למים לגלוש על השמשה. בקיצור, כשתסע בזמן גשם (ובעיקר בשעות החשכה), תהיה לך בעיה בכל הקשור לראות לאחור.

פורסם

אני הבנתי בדיוק למה אתה מתכוון. מה שאמרתי נובע מהסיבה שמדבקה זו איננה חלקה אלא מרושתת.

rear%20window%20graphic.jpg

פורסם

מדבקה מכל סוג שהיא לא תעבור, רשת לא רשת , זה לא יעבור,

אלא אם שמים ווילון או את הרשת השחורה עם החורים , שהם כמובן לא מודבקים לשמשה.

זה החוק היבש,

אבל יש רכבים שעושים הדבקה על החלון האחורי עם פרסום שלהם איך זה כן עובר?

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
מדבקה מכל סוג שהיא לא תעבור, רשת לא רשת , זה לא יעבור,

אלא אם שמים ווילון או את הרשת השחורה עם החורים , שהם כמובן לא מודבקים לשמשה.

זה החוק היבש,

אבל יש רכבים שעושים הדבקה על החלון האחורי עם פרסום שלהם איך זה כן עובר?

אז איך בידיוק כל המכוניות של החברות HOT YES בזק יש בחלון האחורי שלהם את המדבקות האלו ? איך הם עוברים טסט?

Subaru Impreza 2.0R AWD

פורסם

אם זה כמו ברכבים של hot הרכב יעבור טסט כי אתה רואה מצויין מתוך הרכב את הכל. בדיוק בגלל שהיא עשויה מהנקודות האלה. אם זה לא היה עובר טסט לא הייתי רואה 100 רכבים כאלה ביום.

פורסם
אם זה כמו ברכבים של hot הרכב יעבור טסט כי אתה רואה מצויין מתוך הרכב את הכל. בדיוק בגלל שהיא עשויה מהנקודות האלה. אם זה לא היה עובר טסט לא הייתי רואה 100 רכבים כאלה ביום.

נו כן אני מדבר על המדבקה הזאת!!

שרואים מבפנים את הכל אבל מבחוץ קשה לראות מה קורה בפנים.

Subaru Impreza 2.0R AWD

פורסם

הייתה לי מדבקה כזו על הרכב הקודם (פרסומת, מדבקת רשת על כל השמשה האחורית)

עובר טסט בלי שום בעייה, מעולם לא שאלו או העירו לגבי המדבקה.

פעם אחת שאל אותי אחד הבוחנים מאיפה אני מכיר את המקום ואם האוכל שם טוב. (להמחיש שהוא כן ראה)

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם

נכון להיום לא רק לחברות כמו בזק והוט יש כזאת מדבקה אלא גם להרבה אנשים פרטיים שבוחרים איזה ציור שהם רוצים ופשוט "מדביקים"ׁ(אם מים כמו המדבקות הקהות "שמדביקים" לחלונות) עד כמה שידוע לי הרכב עובר טסט ביגלל שהמדבקה מחוררת ובהירה אז אפשר ליראות סביר גם מאחור, ואני מכיר כמה שעברו טסט ואפילו לא שאלו אותם על המדבקה.

:fadein:
פורסם
נו כן אני מדבר על המדבקה הזאת!!

למה אתה בטוח שלא הבינו על איזה מדבקה אתה מדבר כבר מהתגובה הראשונה שקיבלת?

פורסם

במדינה מתוקנת, כל התקנות/הוראות/חוקים צריכים להיות מפורסמים ונגישים לכל הדיוט. כשזה יקרה לא נצטרך לחפור ולחפש תשובות לדברים ברורים, או להתפלל לגחמות הבוחן בטסט בעקבות מערכת היחסים שלו עם רעייתו בערב שלפני.

פורסם

1. אסור להדביק מדבקה על כל השמשה האחורית, מותר להדביק מדבקות על חלקה התחתון של השמשה עד גובה 10 ס"מ.

2. הבוחנים עוצמים עין בקשר למכוניות חברה עם פרסומת, אך אינם רואים בעין יפה מדבקות ברכבים של אדם פרטי.

במדינה מתוקנת, כל התקנות/הוראות/חוקים צריכים להיות מפורסמים ונגישים לכל הדיוט. כשזה יקרה לא נצטרך לחפור ולחפש תשובות לדברים ברורים, או להתפלל לגחמות הבוחן בטסט בעקבות מערכת היחסים שלו עם רעייתו בערב שלפני.

האם ניסית פעם לבקש תקנה/חוק כלשהו ממשרד ממשלתי ולא נענית?

אני זוכר לפחות שני מקרים של חברי פורום שפנו אל נציג פניות הציבור במשרד התחבורה וקבלו תשובה מפורטת ועניינית.

כל התקנות/חוקים של מדינת ישראל מפורסמים ברשומות(ספר החוקים) והם נגישים לכל דיכפין במשרד המשפטים.

ניתן גם להתעדכן על שינויים בחוק/תקנה בקישור הזה.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

כמה שאתה נאיבי...

נסה לקבל תקנות והוראות חוק מרשות התעופה האזרחית הידועה גם בשם "רשעות התעופה האכזרית"...

בעצם אתה תקבל אבל בשלוש וריאציות שונות עם שלושה פירושים לכל אחת וכמובן שאפש לפרש כל אחת מהן farsh...

• תוכן חדש...