Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי הרבה לבטים, ואחרי שלא מצאתי את ה600TI שמתאימה לי, מצאתי רובר R25 שנת 2003, 100,000 ק"מ יד 1, שמורה ומטופלת במורשה.

הרכב נח, זריז, מרגיש עם הרבה כח, תיבה נהדרת, בקיצור מהנה לנהיגה.

חשבתי על שיפורים שאפשר להכניס לרכב, אני יודע עליו מנתוני יצרן 0-100 9.5 שניות, חשבתי על צמיגים אבל הם נחמדים + ובמצב טוב, חשבתי על צ'יפ בולמים ופילטר פתוח בתור התחלה.

אני יודע שהפילטר יתן סאונד נחמד, הצ'יפ במידה ויהיה מכוון כנדרש יתן ביצועים טובים יותר (בדגם של R25 MG יש צ'יפ שכזה)

יש לכם עוד רעיונות לשיפור?

Audi A6 3.0T Quattro - לשייט ב260 קמ"ש :lol:

פורסם

תתחדש על הקניה, רכב מעולה.

וותר על הפילטר כי חוץ מצליל נחמד הוא לא יתן לך הרבה, הפילטר המקורי עושה את עבודתו נאמנה.

ה25 סובל מתת היגוי חריף ודיי פתאומי, אפילו במבט על הרכב ניתן לראות שהוא גבוה יחסית ובעל בולמים רכים. לדעתי כדי שתבדוק לעומק את נושא ההנמכה והבולמים ותאמץ את השיפור.

התיבה שלך מעולה מכיוון שהיא רציפה, הכוח זמין בכל סל"ד במצב ספורט יש הרגשה שהרכב מאיץ הרבה יותר מהר מ9.5 שניות (ת'כלס הוא לא :) ) מאוד מעניין אותי איך טורבו יתפקד עם תיבה רציפה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
תתחדש על הקניה, רכב מעולה.

וותר על הפילטר כי חוץ מצליל נחמד הוא לא יתן לך הרבה, הפילטר המקורי עושה את עבודתו נאמנה.

ה25 סובל מתת היגוי חריף ודיי פתאומי, אפילו במבט על הרכב ניתן לראות שהוא גבוה יחסית ובעל בולמים רכים. לדעתי כדי שתבדוק לעומק את נושא ההנמכה והבולמים ותאמץ את השיפור.

התיבה שלך מעולה מכיוון שהיא רציפה, הכוח זמין בכל סל"ד במצב ספורט יש הרגשה שהרכב מאיץ הרבה יותר מהר מ9.5 שניות (ת'כלס הוא לא :) ) מאוד מעניין אותי איך טורבו יתפקד עם תיבה רציפה.

גבוה ?? הישיבה ברכב הזה על הרצפה והוא נמוך מאוד בדומה ל200 שקדמה לו, חניות עם הרכב הזה קרוב למדרכה זה 50/50 פגיעה בטמבונים בגלל שהוא נמוך.

מה שכן אפשר לשפר את הרכב בהנמכה של 4 סנטימטר ולהגיע לרמה של הMG ZR.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם
גבוה ?? הישיבה ברכב הזה על הרצפה והוא נמוך מאוד בדומה ל200 שקדמה לו, חניות עם הרכב הזה קרוב למדרכה זה 50/50 פגיעה בטמבונים בגלל שהוא נמוך.

מה שכן אפשר לשפר את הרכב בהנמכה של 4 סנטימטר ולהגיע לרמה של הMG ZR.

50\50 זה גבוה, רכב נמוך זה 100 אחוז פגיעה בטמבון. הרכב נחמד בקו ישר, אפילו ההגה החשמלי שלו חד וחסר שטח מת, אבל ברגע שתנסה להגיע איתו לגבולותיו בסיבובים תמצא את עצמך ממשיך לנסוע ישר במקום ימינה\שמאלה. זווית הגלגול של ה25 גבוה, לבולמים טווח פעולה ארוך ורך ובזינוק יש לוחמת הגה עצבנית. לפני שמוסיפים כמה סוסנים חייבים לשפר את נושא ההנתנגות, כמו שאמרתי, הנמכה, סט בולמים וצמיגים איכותיים יעשו את העבודה.

חשוב לציין שיחסית למשפחתיות או "קטנות" אחרות בשוק, במחיר הזה, קשה למצוא לרכב מתחרים גם במצבו הטבעי.

פורסם
האם מדובר על הרכב הזה? אם כן, מה הייתה הבעיה וכיצד פתר אותה המוכר?

כן זה היה הרכב הזה, ביטלתי את הקנייה לבסוף.

בכח מקרה יש לי עוד איזה R25 על הכוונת..

יש למישהו נתוני יצרן על הרכב הזה?

אני יודע 0-100 9.5 שניות מ.מרבית 185 117 כ"ס.

רציתי לדעת בכמה סל"ד מנצלים את ה117 כ"ס, ומה המומנט של הרכב?

פורסם

אני עכשיו בודק כל רכב 20 פעם...מה היה העבר שלו, מדבר עם הבעלים הקודמים, בודק תאונות אם היה בכלל.

אני יודע שבR25 יש בעייה שהגיר שלה רגיש ושלמנוע בסביבות ה120,000-150,000 (ויש גם כאלה שלפני) צריך לעשות ראש מנוע (ע"פ בדיקה שבדקתי ברכבים בקילומטראז' כזה).

אתה חושב שעדיף לקחת רכב שמור ומטופל במורשה, עם היסטורית טיפולים מתועדת, שכבר עבר החלפת גיר ושיפוץ ראש? או שזה פתח לבעיות נוספות? כי אני לא רוצה לחשוב על מצב שאני יקנה רכב ואחרי 10,000-15,000 ק"מ אצטרך לעשות את הנ"ל בעצמי.

פורסם
כי אני לא רוצה לחשוב על מצב שאני יקנה רכב ואחרי 10,000-15,000 ק"מ אצטרך לעשות את הנ"ל בעצמי.

לדבר כזה אין ערובה בשום אופן ושוב מצב. יש סבירות , אבל לא ערובה, בן אם עבר גיר ו/או טיפול ראש ובין אם לאו.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

עוד לא רכשת ואתה רוצה לשפר!? איך זה בדיוק זה עובד?

סע על הרכב תקופה כל שהיא ואז תחשוב אם אתה רוצה לשפר, אולי הוא יענה לכל דרישותיך במצבו הנוכחי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...