Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
RANDOM יקירי. אין לי עניין להתאמת מולך אישית ולהגיב למתקפה חזיתית חסרת כל פרופורציות.

אני לא זוכר מתי בדיוק ירקתי לך לתוך הצלחת. אין לי גם כוח לשטויות.

אני ממליץ לך בשביל התחלה לקחת כמה קורסים של נהיגה מתקדמת כדי ללמוד איך יוצאים מהיגוי יתר לפני שאתה ממשיך בדברי "חכמה" שלך.

כן כן, אתה עם כל הקורסים שעשית הודאת שכמעט נכנסת בעמוד, וזה לא ממש הכפת לי כי מדובר רק בחיים שלך וכסף של משלם המיסים לתיקון העמוד.

מה שכן אכפת לי זה שהמקום עמוד הייתה יכולה להיות משפחה שעצרה בצד הדרך כדי להחליף גלגל ואתה לא מסוגל אפילו להבין עד כמה אתה מסוכן על הכביש.

פורסם

האודי יהיו טיפולים יקרים יותר אבל איך אפשר להשוות בין 2 המכוניות.:?:

אם יש לך כסף תקנה את האודי איך הגעת לסיאט לאון שגם רכב מצויין אבל אי אפשר לומר את 2 המכוניות באותה משפט אפילו.

פורסם
כן כן, אתה עם כל הקורסים שעשית הודאת שכמעט נכנסת בעמוד, וזה לא ממש הכפת לי כי מדובר רק בחיים שלך וכסף של משלם המיסים לתיקון העמוד.

מה שכן אכפת לי זה שהמקום עמוד הייתה יכולה להיות משפחה שעצרה בצד הדרך כדי להחליף גלגל ואתה לא מסוגל אפילו להבין עד כמה אתה מסוכן על הכביש.

בהתחלה היו אלה הולכי רגל במחלף של כביש מהיר. עכשיו משפחה שמחליפה גלגל על קיר הפרדה.

אתה לא חושב שאמרת מספיק שטויות ליום אחד?

יש לי הרגשה שאני אפילו אולי מבוגר ממך, כך שכל העניין הופך למצחיק עוד יותר.

בכל אופן אני משאיר לך את הבמה שתשים תינוקות בנתיבי איילון ויוצא מויכוח הזוי הזה.

אני רוצה להתנצל בפני פותח השרשור על כך שנגררתי לפרובוקציה מטופשת. אני בעצמי לא אוהב שעושים בשרשור שלי בלאגן לא לעניין.

אפרופו טיפולים... באודי הם יותר יקרים מפולקסווגן. לא יודע איך אבל יש הבדל של כמה מאות שקלים על מכוניות זהות.

נתונים מ"פליקס" בתל אביב. כנראה שנכון הדבר לגבי סיאט גם.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
בהתחלה היו אלה הולכי רגל במחלף של כביש מהיר. עכשיו משפחה שמחליפה גלגל על קיר הפרדה.

אתה לא חושב שאמרת מספיק שטויות ליום אחד?

יש לי הרגשה שאני אפילו אולי מבוגר ממך, כך שכל העניין הופך למצחיק עוד יותר.

בכל אופן אני משאיר לך את הבמה שתשים תינוקות בנתיבי איילון ויוצא מויכוח הזוי הזה.

אני רוצה להתנצל בפני פותח השרשור על כך שנגררתי לפרובוקציה מטופשת. אני בעצמי לא אוהב שעושים בשרשור שלי בלאגן לא לעניין.

אפרופו טיפולים... באודי הם יותר יקרים מפולקסווגן. לא יודע איך אבל יש הבדל של כמה מאות שקלים על מכוניות זהות.

נתונים מ"פליקס" בתל אביב. כנראה שנכון הדבר לגבי סיאט גם.

תכלס אתה ילד...

תקשיב ל RANDOM ותנסה לקרוא את מה שהוא כתב בלי להעלב.

לא ירקת לו אף פעם לצלחת ואין לו שום דבר נגדך, הוא פשוט ניסה להראות לך את אותה סיטואציה שתיארת בצורה קצת שונה.

זה יכול להיות גם צמיג שמתפנצ'ר לך בלי אזהרה או סתם כשל מכני או אלקטרוני שיגרום לך לאבד שליטה ולעוף על רכב אחר או להבהיל רכב אחר ולגרום לו לתאונה.

כל מי שעבר תאונת דרכים בדרגה כלשהיא יעיד שאם דברים היו הולכים חלק ונורמלי ובאופן צפוי אז לא הייתה נגרמת תאונה, תאונות קורות בד"כ כשנכנס גורם לא צפוי ומפתיע שלא היינו מוכנים לו ושלא לקחנו טווח ביטחון כמו לשמור מרחק, לשמור על מהירות סבירה, אפשרות שינוי כיוון מיידי של הרכב ( מה שלא אפשרי בסיבוב של 270 מעלות במהירות של 120 אלא אם יש לך מקלארן F1 או סתם מכונית ראלי אמיתית... )

בקיצור אם אתה רוצה את האדרנלין יש מספיק מקומות נידחים שתוכל להשתולל בהם ולא לסכן אחרים... ( רק לשם הסר ספק כבישים ציבוריים מהירים או איטיים הם לא המקום! )

כולנו פה אוהבים רכבים וכולנו אוהבים לתת בגז ולצאת מסיבוב עם זריקת זנב ונעילה נגדית, גם אני השתוללתי עם נינג'ה ועם XR אבל תמיד הקפדתי שאם מתפקשש משהו אף אחד חוץ ממני לא יפגע.

מצטער על החפירה אבל מקווה שהצלחתי להעביר לך את רוח הדברים ( נראה לי שניסיתי מכל כיוון אפשרי... )

יום טוב ותשמור על עצמך ( ועל אלה שמסביבך )

פורסם

ואם כבר השירשור הזה קפץ,

שאלתי מוסכניק (שם ומיקום שמור במערכת), הוא אמר שני דברים:

1. הלאון הרבה יותר זולה לאחזקה, גם מבחינת הטיפולים.

2. מי שתוהה אם האחזקה יקרה מידי או לא, כנראה שאין לו מספיק כסף להחזיק את האאודי.

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם
ואם כבר השירשור הזה קפץ,

שאלתי מוסכניק (שם ומיקום שמור במערכת), הוא אמר שני דברים:

1. הלאון הרבה יותר זולה לאחזקה, גם מבחינת הטיפולים.

2. מי שתוהה אם האחזקה יקרה מידי או לא, כנראה שאין לו מספיק כסף להחזיק את האאודי.

1. תודה.

2. או שלא מעוניין להוציא כסף רב על מכונית אלא על דברים חשובים יותר.

לא יודע למה בארץ רכב מסמל כמה כסף יש לבן אדם. בחו"ל אני מכיר הרבה אנשים עשירים מאוד שנוסעים על מכוניות של סטודנטים. רק בארץ עשו גם מזה תחרות למי יש גדול יותר.

ת'כלס, רכב זה אחד ההוצאות הגרועות ביותר שניתן לדמיין. לכן אני לא רואה שום סיבה להוציא עוד כסף בשביל סמל כזה או אחר.

פורסם
מי שתוהה אם האחזקה יקרה מידי או לא, כנראה שאין לו מספיק כסף להחזיק את האאודי.

אני תוהה אם זה נכון גם לגבי אודי 80 שנת88.

מה שנכון שלא צריך חוכמה גדולה כדי לחסוך/לגייס/להלוות כסף כדי לקנות אודי או מרצדס או אפילו פורשה חדשה.

אבל אם תזרים מזומנים קבוע לא מאפשר הוצאות שוטפות הרכב לא ישאר הרבה אצל כאלה בעלים.

דווקא מה שמעניין בארץ שלאנשים יש סדרי עדיפויות דפוקים. ריכוזים גדולים של במוו מרצדסים לא ישנות במיוחד וכן וג'יפים יקרים ניתן לצפות ברמלוד, יפו וחלק משכונותיה הלא יוקרתיות במיוחד של בת ים.

בהרצליה פיתוח להבדיל יש גם טויוטות קאמרי וסובארו פורסטר ואפילו טויוטות פריוס רחמנא ליצלן.

פורסם

בהרצליה פיתוח להבדיל יש גם טויוטות קאמרי וסובארו פורסטר ואפילו טויוטות פריוס רחמנא ליצלן.

נכון, לעוזרות בית יש את הרכבים האלה, בגלל זה הם ברחובות, אתה צריך לראות מה הולך בחניות הפרטיות. :twisted:

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם
הטיפולים באאודי מאוד מאוד יקרים.

קשה לי להאמין שהמחירי טיפולים של רכב "היוקרה" (עלק) יהיו זהים לרכב יותר עממי וצעיר כמו סיאט.

עינייני מיתוג וכדומה.

לא לתפוס אותי במילה, זה לא בדוק.

בכל אופן, אני אישית, ממליצה להתרחק כמה שיותר מאאודי.

אבל, אם זה כמו שאמרת שנת 2008 תהיה לך עוד שנה + באחראיות, אם אין לך בעיה "לזרוק" את הרכב אחרי שנה, תשקול. (אם באמת האוטו עושה צרות וכבד עליך)

אל תשכח שאז תנסה למכור רכב יחסית חדש כבר בתור יד שניה.

מה ה"עלק" פה ? את מפקפקת ביוקרתיות של אודי ?

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תוכן חדש...