Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם:wink:

נסדקה לי הסעפת בסיאט איביזה 1.4 שנת 1998 ושאלה היא כזות לקנות אותה מפירוק או חדש ועם יש אפשרות להחליף אותה למשהו יותר טוה שהוסיף קצת כוח סוס למנוע או הדיף לקנות אורגינל ?? מהדיף כמובן להוסיף כוח סוס :-)

תודה מראש.

פורסם

לפי דעתי אופצייה טובה, אם תצליח למצוא מפירוק, מכיוון שסעפת חדשה עולה כמה אלפי שקלים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

סעפת משופרת לאיביזה 1.6 עולה בערך 4.5K ש"ח. לגבי 1.4, אני לא יודע.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

סעפת משומשת נסה להשיג במקומות הבאים וציין להם את דגם המנוע:

1. "טי ג'י חלפים" (מתמחים בחלפי קונצרן פולקסווגן) שבדרך השבעה 5 אזור, טל' 03-6500030

או לגיא 057-2322232 או לתומר 057-2322233 ואתרם הנו www.tg-parts.co.il

2. "חלפי אזולאי" שברח' גולומב 28 ת"א, טל' 03-6390095 ובקש את דודי.

בברכה - רפי לין :-)

• ספונסר פורום
פורסם

הסעפת הזאת לא יקרה במיוחד ותוכל למצוא כזאת

כולל הרכבה בכ 600 שח .

יש עיניין מיוחד להקפיד בעת פרוק הברגים שלא לשבור אותם

ולכן כדאי למצוא מוסך שמכיר את הרכב הזה ולבצע את ההחלפה

אצל אנשי מקצוע ולא לבד כדי לא להסתבך .

אני ממליץ לך גם להתקין אטם סעפת חדש באותו מעמד כדי למנוע דליפות בעתיד.

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...