Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קסנון - אפשרי להשיג אישור?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקנתי קסנון ברכב (סיאט איביזה)

ואני מעוניין לדעת עם אפשר להשיג אישור מהאינטרנט להדפיס או מכל מקום אפשרי

תודה.

- רנו מגאן קופה :-)-

פורסם

אין אפשרות, מבחינת המשטרה את רוצח סידרתי

לפי החוק בארץ אסור לייבא, למכור, לסחור, להתקין ולהשתמש בפנסי קסנון על רכב שאינו מגיע איתם מהמפעל

או במילים אחרות אם הרכב לא מגיע עם קסנון אז אסור לשים

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

פשוט בזיון לפני חודשיים נסעתי על איילון יום שישי שעה 2:30 בלילה אני, חוזר הביתה עוצר אותי ניידת ואומרת לי לעזור בצד. השוטר ישר אומר לי רשיונות ואז אני שואל אותו מה הבעיה אומר לי השוטר, תראה לי אישור שיש לך לקסנון אני נוהג על BMW X5 שנת 08 והרכב בא אורגינל קסנון. ואני מתחיל להסביר לו הרכב בא עם המנורות האלו מחו"ל, והוא מתווכח איתי עד שהוא בירר ניראה לי עם המפקד שלו או משהו כזה. וכניראה הוא הסביר לו שרכב כזה בא עם המנורות האלו אורגינל, אז אני מציע לך לא להתקין ולא לשים, למה סתם מבלבלים את השכל השוטרים האלה.

יניב

• תוכן חדש...