Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלתי באחד הנושאים מה ההבדל בין turbocharger לבין supercharger.

לפי מה שהוסבר לי הם יכולים לעבוד יחד.

הייתי רוצה לדעת בנוסף האם בכל אוטו מורכב אחד כזה ואיך בדיוק ניתן להתקין את שניהם ביחד.

תודה!

פורסם

הסבר בנוגע להבדלים - בצע חיפוש בפורום, יש המון מידע.

הם אכן יכולים לעבוד יחד - למשל במנוע 1.4 TSI של פולקסווגן גולף.

רק בחלק מהמכוניות מותקן אחד מהמגדשים, ורק במכוניות מעטות מותקנים שניהם יחד.

אם ברכבך לא מותקן מגדש טורבו או מגדש על וברצונך להתקין כזה - פנה לפורום שיפורים. רק דע כי עבור רוב המכוניות פרויקט (יקר!) של מגדש טורבו או על יהיה נכון הרבה יותר מניסיון להתקין את שניהם.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מצטער על חוסר הידע אבל האם אני יכול להתקין מגדש בכל אחד מהמנועים הקיימים בשוק (לדוגמא פיז'ו 207 מודל 2003)?

פורסם

כן, ניתן להתקין מגדש בכל מנוע. השאלה מה נישאר ממנוע המקורי - בלוק או גם חלקים נוספים? זה תלוי מכמה אתה רוצה לגדוש.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...