Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וראשית אני מתנצל אם אני מעלה את הנושא הזה שוב אבל חיפשתי ולא מצאתי כמה נושאים בנושא סוגי הרכב שאני מעוניין בהם.

זהו הרכב הראשון שלי ואיתו אני אמור לנהוג לעבודה מסלול הנסיעה מורכב בעיקרו מחוץ לעיר ומשלב נסיעה הררית ומישורית.

שני הדגמים שאני מתלבט ביניהם הינם:

1. מאזדה לנטיס 323 2001 - 2003 : מאזדה לא יצא לי להכיר.

2. טויוטה קורולה 2001-2002 : הייתה ברשות המשפחה דגם ישן יותר שנת 1998 ולא הצטערנו לרגע.

אופציה שלישית שחשבתי עליה הינה אופל אסטרה 2005 1600 , יצא לי לנהוג לא מעט בגרסה ה 1800 ואין משהו רע להגיד פשוט את גרסת ה- 1600 אני לא מכיר והיא בדיוק במכסה של הסכום שאני מקציב לי.

אשמח לקבל המלצות לגבי מה עדיף...המחיר ממש לא משנה כי הקצבתי בכל מקרה עד 70K.

פורסם

הייתם מרוצים מהקורולה דור קודם, אז תמשיכו במסורת.

הקורולה החל משנת 2001 קיבלה שידרוג רציני, ממבחינת גימור ויותר חשוב מבחינת מנוע(בעלת שרשרת טיימינג).

החיסרון של הקורולה(כמו שאר היפניות) הוא בנוחות, אבל לדעתי היתרונות מעפילים על החיסרון הזה.

אני ממליץ בחום על הקורולה.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

• תוכן חדש...