Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Morel Tempo VS Morel Puls

Guest S2DON
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , חלק אומרים שאין הבדל ביניהם חלק אומרים שהטמפו הוא גרסה עדכנית משופרת של הפולס

(לקחו את הפולס ושיפרו אותו קצת) מה אתם אומרים?! שמעתי שגם הטוויטרים שונים , זה נכון?

*עשיתי חיפוש לא מצאתי תשובות.

פורסם

בין הדוטק לדוטק אוביישן יש הבדל דיי מורגש (לטובת האוביישן). אני מאמין שכך גם בין הטמפו לפולס (אם הוא שיפור שלו, אז מין הסתם הוא אמור להיות סט טוב יותר, לא כך?). זו רק ההשערה שלי. (שמעתי פולס בהתקנות שונות ולא אהבתי , אך לא שמעתי טמפו).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לפי מה שאני זוכר בערך דובר פה פעם אחת בפורום בשרשור דומה, מישהו אמר שהפולס פשוט הוא המחליף של הטמפו והשינוי היחידי ביניהם הוא בקרוס או בטוויטר . לא בטוח.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם
לפי מה שאני זוכר בערך דובר פה פעם אחת בפורום בשרשור דומה, מישהו אמר שהפולס פשוט הוא המחליף של הטמפו והשינוי היחידי ביניהם הוא בקרוס או בטוויטר . לא בטוח.

התבלבלת הטמפו הוא המחליף של הפולס* וגם אני שמעתי משהו בנוגע לשינוי בטוויטר שזה די משמעותי כי ממה ששמעתי הטויטרים של הפולס נשרפים מהר ולא ממש שווים הרבה..

נ.ב בחיפוש מצאתי גם את אותו נושא , אבל הוא לא עוזר בגרוש.

פורסם

אולי בכל זאת למישהו יש תשובה יותר מפורטת ומספקת?

פורסם
התבלבלת הטמפו הוא המחליף של הפולס* וגם אני שמעתי משהו בנוגע לשינוי בטוויטר שזה די משמעותי כי ממה ששמעתי הטויטרים של הפולס נשרפים מהר ולא ממש שווים הרבה..

נ.ב בחיפוש מצאתי גם את אותו נושא , אבל הוא לא עוזר בגרוש.

שאתה קונה סט ב500-600 שקל אל תצפה שהטוויטר יהיה משהו מיוחד סך הכל הוא טוויטר סביר לא מדובר שטוויטר שקונים ב20 שקל בקיוסק.

לדעתי מורל עשו טריק שיווקי כי על פי כל הנתונים הם סטים שווים אבל ההפרש בניהם 150-250 תלוי איפה קונים.

IBIZA 20vt

פורסם

לא נראה לי שזה טריק שיווקי. כמו שכבר רשמתי, ככה היה עם הדוטק ששודרג, ואכן יש הבדלים לטובת האוביישן מול הדוטק הרגיל. אז מכך אני מסיק לפחות, שהשדרוג (הטמפו) אמור להיות יותר טוב מהמקור (הפולס).

שוב, אני חייב להדגיש כי זו השערה שלי בלבד.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הם עשו שינוי בטוויטר , לפי מה שאני זוכר הוא עמיד יותר , אבל נשמע אותו דבר .

בקשר למידבאסים בטמפו הם קצת רכים יותר ולא מכים כמו פטישים בפולס .

זה אחרי ששמעתי הרבה את הפולס והרבה את הטמפו .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

אז לפי מה שאני מבין הבדל הוא (אם הוא קיים וזה לא טריק שיווקי)*

טויטר עמיד יותר ומידים רכים יותר?

פורסם

יש הבדל בין 2 הסטים .

הטוויטר הוא שונה והוא בעל מובילים עבים יותר, הוא מסוגל לספוג יותר עוצמה.

בנוסף, הסליל שלו שונה ל1.10", ולכן הוא יותר מהיר,מדוייק יותר ויורד נמוך יותר מהפולס.

בוופר יש שוני משמעותי שמורל ישמו את שיטת הHEXATECH גם בוופרים של הטמפו וכמובן הסליל עשוי אלומיניום ולא נחושת כמו בטמפו.

הסליל מתחמם ומתקרר יותר מהר, והפיזור חום שלו הוא אידיאלי- לכן הוופר יהיה יותר מהיר ויותר מדוייק.

בנוסף, המגנט בטמפו הוא משודרג, למגנט high-grade ferrite, מה שנותן אפשרות לספוג יותר עוצמה, להיות יותר יעיל(שדה מגנטי חזק יותר) ובכך הוא גם שולט יותר טוב בתנועת הממברנה.

בנוסף זה נותן אפשרות להקטין את הגודל שלו (כי הוא חזק יותר בעד 35% מה ferrite הרגיל) ובכך ניתן לתת עומק התקנה נמוך יותר.

under construction..

• תוכן חדש...