Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בבעלותי ניסאן אלמרה 1600 סמ,ק ידנית שנת 98.

יש לי שתי בעיות:

1. כאשר הרכב במצב סרק (בעיקר כשהמנוע חם) יש לי נפילת סל"ד מדי פעם ל-500 סל"ד ולפעמים עד כדי כיבוי המנוע.

בדפדוף בפורום ישנם מספר תשובות בנושא זה אבל לגבי רכבים אחרים.

הרכב אצלי כשנתיים ולא ביצעתי מעולם ניקוי בית מצערת.

הרכב נוסע ומגיב מצויין חוץ מאשר במצב סרק.

2. החלפתי קלאץ' לפני כ - 20000 ק"מ. לאחר החלפת הקלאץ' יש לי בעיה שכשאני נוסע לאחור עם מעט עומס על האוטו (נסיעה לאחור בעליה או נסיעה לאחור עם לחיצה מעט חזקה על דוושת הגז) יש רעש עם תחושת רעידה מהאוטו , אני חושב מהמנוע.

בוצעה החלפת תושבת מנוע קדמית.

אשמח לקבל תשובה לשתי השאלות לפני שאני ניגש למוסך.

תודה.

פורסם

שלום גם לך,

1. התשובה נמצאת בתוך הפיסקה. חיפוש היה מעלה לך אלפי המלצות לניקוי בית מצערת.

כל הרכבים אותו דבר.

2. לפי דבריך יש להסיק כי הבעיה החלה לאחר החלפת המצמד, למה אם כן לא חזרת למוסך ?

פורסם

1. לגבי נפילת סל"ד אכן יכול להיות מבית המצערת שכן במצב של סרק המצערת סגורה כמעט עד הסוף למידת יצרן מסוימת והלכלוך פוגע במידה זו ולכן יכולים להיות זיופים. כשאלה לא בסרק המצערת פתוחה הרבה יותר והלכלוך לא משפיע עד כדי הרגשה.

2. לגבי הרעידות לא נראה לי קלאצ' מכיוון שאם זה היה קלאצ' היית אמור להרגיש את הרעידה גם בהתחלת נסיעה קדימה. לכן זה נראה לי יותר תושבת מנוע או גיר למרות שכבר החלפת אחת.

:-D אוטו זה כמו חומוס. קונים אותו מאהבה או לא קונים בכלל :-D

פורסם

האם נורית "צ'ק אנג'ין" (בדוק מנוע) , הכתומה, נדלקה בזמן האחרון?

אם לא, נראה שכדאי לבצע ניקוי בית מצערת ומייצב סיבובים.

יתכנו בעיות אחרות ו/או נוספות.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תודה רבה.

האם אני יכול לבצע את ניקוי בית המצערת לבד , אם כן איך עושים זאת?

או שיש פעולות אחזקה נלוות לניקוי שרק בעל מקצוע יכול לבצע

תודה

פורסם

עם קצת חוש טכני אתה יכול לעשות לבד. אני לא מכיר ספציפית את הרכב שלך אבל פירוק וניקוי של בית המצערת עם חומר אלכוהולי יעשה את העבודה.

:-D אוטו זה כמו חומוס. קונים אותו מאהבה או לא קונים בכלל :-D

פורסם

המצב הזה קורה גם לי .כמעט באותו וריציה רק שאצלי מדובר באקורד 94 אוטמט.

אני חייב לציין שזה היה בעבר וזה נעלם לאחר טיפול ושימוש בפלאש למנוע..עכשיו זה חזר.

ולי כן נדלקת הנורה צ'ק אנג'ין מה זה אומר?

תודה.

פורסם

זה אומר שיש להתחבר עם סורק תקלות, ולחלץ קוד תקלה רשום במחשב, ולהתייחס אליו בפתרון הבעיה.

זה יכול להיות חיישן חמצן למשל, וכל דבר אחר. לא ניתן ו/או אין טעם בניחושים, עצם הדלקות הנורית מצביע על פתרון קל יחסית, לעומת מקרים של זיופים ללא הדלקות הנורית, כלומר ,אין רישום תקלה במחשב ניהול המנוע , מה שאצלך דווקא קיים.

גש למקום מתמחה בתחום, התחבר לסורק תקלות, יש לוודא שמטפלים נכון בפתרון הבעיה, כי חיבור סקנר וחילוץ קוד תקלה, לא תמיד מבטיח שאיש המקצוע יעשה את מה שבאמת יש לעשות.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...