Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כפי שאתם רואים אני מדבר על מכוניות קטנות ואני מדבר על השנים שבין 96 לבין 2000 כמובן כל דגם והשנה שאפשר למצוא אותו.

בעיקרון אני מדבר על שימוש עירוני ולא נסיעות של 200 ק"מ כל יום וכמובן יש קצת עליות וירידות כמו כל עיר.

לא משנה עכשיו בשביל מי האוטו או לאיזה שימוש כי כל המכוניות בערך דומות (ממה שאני יודע) אבל עדיין יש הבדלים ביניהם.

אני רוצה לדעת מה אנשים פה חושבים על המכוניות האלה ומה נראה הבחירה הכי טובה מכל הבחינות (חיסכון, אמינות, אחזקה וכל פרמטר ששואלים בדרך כלל על מכונית אבל כמובן בסדר גודל הזה).

אני מקווה שלא סיבכתי את העניינים יותר מדי ואודה לכם אם תחלקו את דעותיכם.

אה ועוד משהו בגלל שאני יודע שיש כל מיני אותיות שמתווספות לדגמים אם תכתבו גם בדיוק על איזה דגם אתם מדברים (שנה, נפח, כו"ס וכו') זה יעזור.

תודה מראש.

פורסם

קודם כל תודה על התגובה...

רציתי רק לדעת מאיזה בחינות בערך אתה אומר שהפיאסטה הכי טובה? האם זה כי יש לך אחת כזאת או שזה פשוט מנתונים של האוטו?

פורסם

פיאסטה זאת בחירה טובה

אמינה בד"כ.

צריכת דלק סבירה

הגה מעולה, נותן המון פידבק

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

התקציב הוא עד 20000 ולא ניתן למתיחה כי כבר מתחתי אותו מ - 15000.

זאת באמת הבחירה הכי טובה בתקציב הזה? אני לא צריך משפחתית או משהו כזה ואני רוצה משהו חסכוני ואמין.

מה לגבי הקורסה? פחות מומלץ?

פורסם

בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי אני חייב עוד איזה דעה או שתיים על הפיאסטה כי זה יעזור לי להחליט למחר אם לקנות או לא.

פורסם

אני דווקא הייתי הולך על הפונטו, גם יחסית אמינה, גם אחזקה זולה וגם יש מימנה המון ככה שאפשר לימצוא אחת סבירה+חלקים זולים ובשפע.

פורסם

יש לך אחת כזאת או שהייתה לך?

יש איזה בעיות מיוחדות בפייסטה או שאתה פשוט מעדיף את הפונטו בלי סיבה מיוחדת?

פורסם

הפייסטה רכב טוב ואמין אבל בשנים שאתה מחפש לא נמכרו הרבה,הפונטו יותר נפוצה ולכן החלקים יהיו זולים ונפוצים יותר.

• תוכן חדש...