Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שבוע מעייף בבקו"ם (התגייסתי יום שני)

אני מתחיל טירונות יום ראשון

יש פה עוד מישהו כזה?

נ.ב.

הייתי פלוגה ב' מחחלקה 127......

איזה מספרים הצבא הזה...

raz-{jet-pilot-wrx

פורסם

אני גם אמור להתחיל טירונות ביום ראשון. הייתי בפלוגה ב' גם. ביום רביעי ישנתי באוהל 22...

אני מיועד לנ"מ.

אני יתעלק על השירשור הזה כדי לספר את בעיותי בצואה, אההה סליחה צבא.

אני לא רוצה להתפנות לטירונות שאני מיועד אליה יום ראשון, אבל זה לא מעניין את הבקו"ם כל כך. מבחינתם אם אני לא יתייצב יום ראשון לטירונות, אני נחשב נפקד, והמשטרה הצבאית כבר תטפל בי..

אבל מצד שני חיכיתי בסככה עד סוף חלוקת הצווים לפינויים, ונתנו לי פס לצאת ולחזור ביום ראשון, בדיוק באותה שעה שאני צריך להיות בטירונות.

מה לעשות?

"במכונית יפנית חדשה, בירידות אני דוהר"

פורסם

אחייי

אני יום9 רביעי הייתי באוהל 23!!!!

חחח

אני זה שהתעלף...

למה אתה לא מתפנה יום ראשון??

יום ראשון זה 02...

שמעתי שאולי בזיקים

raz-{jet-pilot-wrx

פורסם

אני התחלתי יום רביעי את השירות הצבאי שלי...

חברה אני מזהיר אתכם אל תפחדו מאף אחד בבקו"ם!

תעשו מה שבראש שלכם (ישאירו אתכם יום יומיים 3........)ובסוף הם יתיאשו ויתנו לכם מה שאתם רוצים!

אותי הכניסו לחיל משטרה צבאית והטירונות היא חודש וחצי ובנתיים הכל סבבה שם...

האוכל יחסית טוב ויש אפשרות למקלחת חמה כל יום ועוד הרבה צ'ופרים.

אני עושה רובאי 03 ויהייו לי הרבה אופציות להתקדם אחרי הטירונות(חוקר פלילי,שומר על אסירים בטחוניים,מפקד כיתה,ועוד הרבה אופציות)ההתקדמות מאוד מהירה בחיל הזה.

בקיצור אני ממליץ בחום למי שיש פרופיל 97 ולא רוצה להיות לוחם ורוצה לחזור הביתה כמה שיותר.

אלעד.

נינג'ה לבנה!

פורסם

תעשו מה שבראש שלכם (ישאירו אתכם יום יומיים 3........)ובסוף הם יתיאשו ויתנו לכם מה שאתם רוצים!

אני עושה רובאי 03 ויהייו לי הרבה אופציות להתקדם אחרי הטירונות(חוקר פלילי,שומר על אסירים בטחוניים,מפקד כיתה,ועוד הרבה אופציות)ההתקדמות מאוד מהירה בחיל הזה.

בקיצור אני ממליץ בחום למי שיש פרופיל 97 ולא רוצה להיות לוחם ורוצה לחזור הביתה כמה שיותר.

אלעד.

עם כל הכבוד... זה לא נקרא "לקבל את מה שאתה רוצה"!

אין כמעט אף אחד שמרצונו החופשי רוצה להגיע למשטרה צבאית... חבל שאתה משכנע את עצמך ונותן עצות מוטעות.

דניאל

פורסם

אלעד.

איזה מחלקה היית?? איזה אוהל??

ד"א, אחשלי, את מי שלא התפנה לא השאירו. נתנו לנו לראות קצין מיון, אחרי כמה צעקות,

ושם נתנו לנו לבחור כל מיני תפקידים(לכל אחד היה דף עם התפקידים שהוא יכול להיות בהם

והתפקידים היו לג'ובניקים, נראה לי)

ובסוף היום שלחו הביתה.

פורסם

אני התגייסתי ביום ראשון עם רועי מהפורום(ראלי)אבל לא הצלחתי להפגש איתו,וכרגע הפרופיל שלי ירד ל 64 אז ביום ראשון ניראה מה יהיה איתי

Vw Polo GTI

פורסם
אחייי

אני יום9 רביעי הייתי באוהל 23!!!!

חחח

אני זה שהתעלף...

למה אתה לא מתפנה יום ראשון??

נראה לי שדיברתי איתך במסדר יציאה ביום חמישי בערב. יש לך משקפים? 8)

סיפרת איזה סיפור על נובלס...?

פורסם
אני גם אמור להתחיל טירונות ביום ראשון. הייתי בפלוגה ב' גם. ביום רביעי ישנתי באוהל 22...

אני מיועד לנ"מ.

אני לא רוצה להתפנות לטירונות שאני מיועד אליה יום ראשון, אבל זה לא מעניין את הבקו"ם כל כך. מבחינתם אם אני לא יתייצב יום ראשון לטירונות, אני נחשב נפקד, והמשטרה הצבאית כבר תטפל בי..

אבל מצד שני חיכיתי בסככה עד סוף חלוקת הצווים לפינויים, ונתנו לי פס לצאת ולחזור ביום ראשון, בדיוק באותה שעה שאני צריך להיות בטירונות.

מה לעשות?

תתפלל שלא יקחו אותך לברקן... (סטינגר)

אם כן, האמור יפה שלום לרקטום שלך... :lol:

פורסם

אני מיועד לנ"מ.

מה לעשות?

תתפלל שלא יקחו אותך לברקן... (סטינגר)

אם כן, האמור יפה שלום לרקטום שלך... :lol:

אני אומר יפה שלום לכלא 4 או 6. מיום ראשון אני נפקד של ביסנ"מ.

פורסם

חחחח קודם כל יוסי , לא יקחו אותך לשום כלא.. תגיע יום ראשון כמו כולם... ואז שיגידו לכם לעלות לאוטובוס, תגיד שאתה לא מתפנה ולא עולה לאוטובוס..

יאימו עליך בהמון דברים... אל תתייחס ..

אח"כ יעמידו אותך עם כל השאר שלא רוצים לעלות

ישגעו אותכם קצת (שמאל ימין , הקשבים וכו)

ואז יגידו לכם או שאתם עולים או מעצר.... כמובן שתבחר מעצר (זה בתוך הבקומ ליד השקם , בית זונות רציני ביותר , רק צחוקים הולכים שם והמון הקשבים) , אחרי יום גג יומיים תצא משם , ויתנו לך לבחור מחדש :) תהנה.

** כל זה בתנאי שאתה מגיע יום ראשון לבקו"מ , ולא לבסיס הטירונות !! (זה תקף לגבי כל אחד.. גם קרביים)

פורסם

ברור שאני בא לבקו"ם!!!!!!!!!!!!!!!

מה עדיף לי לנסוע עד באר-שבע לטירונות שאם אני יתחיל אותה אני לא יצא ממנה בחיים....

העניין הוא שביום חמישי הם אמרו לי בבקום שאני כבר לא באחריותם כי יש לי כבר צו התייצבות לטירונות.

אני מכיר את המעצר שם ב"ז רציני, אנשים יוצאים משם רק עם חוויות....

• תוכן חדש...