Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, לפניי בערך כ- 15 דקות, כאשר אני ואבי חזרנו הביתה, נכנסו למעגל תנועה שבאזוריינו, מעגל תנועה די גדול אפשר להגיד, אבל לא ממש גדול. מעגל בינוני.

אני נכנסתי בנתיב הימני של המעגל, כמו כן, שמתי לב שכאשר נכנסתי, נכנס לידי נהג, אבל במרחק מה מאחוריי, אני כהרגל, מאותת לכך שברצוני להמשיך את נסיעתי במעגל ולא לצאת ביציאה הבאה.

אני כמובן מסתכל במראות ובמראה, מכיוון שלא פעם קרה מצב לא נעים שבו משיהו שרצה לצאת, למרות האיתות, מחליט כי הוא פשוט חותך ועל ה**** שלו, זה מה "שלימדו אותי", אלו הן תגובותיהם והן.

אז מה שקרה הוא, אני נכנס לנתיב הימני של המעגל תנועה, ומרחק מה מאחוריי נכנס עוד רכב, אני מאותת לכך שברצוני להמשיך, מסתכל במראה וקולט שמשהו הולך להיות מאוד לא בסדר, הסובארו מתחיל בזווית לכיוון היציאה, כאילו אני לא קיים והאיתות שלי לא קיים ואנחנו נוסעים במהירות כה נמוכה, מחליט שהוא חותך, רק במזל, בגלל שהסתכלתי וראיתי את זה מגיע, הפנתי את ההגה ובלמתי בחוזקה רבה תוך כדי הפניית ההגה ממנו, צודקים, ABS באמת עוזר לשמר על ניווט ומונע את הנעילה שאם זה היה קורה במקרה שלי, לא הייתי מצליח להסיט את רכבי ממנו.

כמובן שלמזלנו אף אחד לא נכנס באף אחד, חוץ מהסובארו שאפילו לא עשה כלום על מנת להמנע ממני, פשוט בלם וזהו, פתחנו חלון, ללא קללות, פשוט צעקות נטו על איך הוא לא שם לב בכלל, האם לא ראה איתות? האם הוא לא מסתכל וצופה שמישהו עלול להמשיך נסיעה.

אני מניח שרובכם לא תתפלאו אבל התשובות שלו היו בגדר טמטום נטו, או עקב המקרה שהוא היה בלחץ ושוק גם כן, ענה תשובות לא מהעולם הזה, קורה. אבל הינה חלק מהן:

1) הייתי בנהיגה מונעת ! אני יודע ואמרו לנו שזה כמו צומת !!! מה אתה רוצה?!

2) אז מה שאתה מאותת, אתה לא רואה שאני צריך לצאת?! ל

3) למה לא האטת ונתת לי לעבור??!?!?!

4) תלמד לנהוג!

5) תלך לקורס נהיגה מונעת ילמדו אותך איך לנהוג!!

זה חלק מהתשובות הדביליות והכל כך מרגיזות.

הינה איור של המקרה:

אנחנו הרכב הכחול, אותו נהג הוא הרכב האדום שבאיור

* החצים הכחולים והכיוון שלהם, מסמל נתיבים של כביש שמגיע אל המעגל תנועה כל חץ מסמל נתיב נסיעה

** מספר 1 מסמל את הכניסה שלי ומספר 2 מסמל את המיקום של היציאה שלי, שהוא נתיב ימני לכיוון ההוא שמסומן החץ.

*** חץ אדום מסמל את הכיוון של אותו נהג והחץ הכחול מסמל את הכיוון שלי

**** מעגל התנועה הוא בעל 2 נתיבים , הריבועים השחורים מסמלים את ההפרדה.

****** חשוב לזכור כי אותתתי שנייה לאחר כניסתי למעגל ועד לאותו מפגש ה- כמעט מצטער שעלול היה לקרות.

השאלה שלי היא: מי היה הנהג האשם אם המקרה היה מוביל ל- "תאונה" ואותו נהג היה נכנסו בנו, למרות האיתות וכו' והפזיזות של אותו נהג, כמו כן הוא 1 אנחנו היינו 2 , מבחינת עדים אם זה משנה משהו בכלל (סתם רשמתי לצורך השאלה מילה שלי כנגד שלו, אבי הוא בן 55 לא ילד בן 20 שאם היינו מגיעים למצב של מילה כנגד מילה וכו', אל תקפצו עליי בגלל זה).

אני מניח שבטח יש פה אחוזים של תרומה לתאונה מכל אחד, אבל בתכלס, מי היה האשם? זכור לי כי המורה לנהיגה שלי אמר, מעגל תנועה בעל 2 נתיבים תמיד היה ויהיה אסון, מעגל תנועה צריך להיות בעל נתיב אחד.

(נכון חלק יחלקו על זה, מבחינת עומס וכו' אבל בתכלס, כמה מקרים היו יכולים להמנע אם היה רק נתיב אחד).

CRASH.JPG

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה צודק, כיכר עם שתי נתיבים זה אסון,אבל כשאני נכנס לכיכר כזאת אני נכנס לנתיב

השמאלי תמיד, לדעתי זה יותר בטיחותי.

פורסם

אני איתך, פשוט יוצא לפעמים, שצריך להכנס לימני, כי יש מישהו שמתכוון להכנס למעגל לשמאלי, זאת הבעיה, אז לפעמים קורה שאני בימני, אבל עם איתות והכל, בתכלס, מעניין אותי לדעת מי האשם.

פורסם

כיכר עם שני נתיבים זה מעולה, יש יותר מקום להוציא את הזנב... :twisted:

כדי לדעת מי אשם, צריך לראות את השרטוט על הרצפה מהיכן שהוא הגיע,

האם כדי לצאת היכן שהוא רצה לצאת מסומן על הכביש לנסוע בנתיב הימני או הפנימי.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

הוא נכנס איתי, שנייה או שתיים אחריי מהמיקום שמסומן באיקס מספר 1, הוא מהנתיב השמאלי ואני מהימני.

פורסם

מדובר במערב ראשון? :)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

ממממ לא כל כך :lol:

המיקום הוא באשדוד.

פורסם

באזור י"ג בכיכר עם הפסל של עמודי הבטון ציפור וכדור הארץ.

אבל מה שהכי מעניין אותי זה מי היה האשם, בשביל הידע, כמובן שכמה שאפשר נאי לוקח שמאלי.

פורסם

לא חסר מטומטמים על הכביש.

כיכר עם שני נתיבים היא אכן אסון.

כשנכנסים למקום כזה צריך לצפות גם את ההתנהגות של הסובבים אותך,

כי לאותת ו"להיות בסדר" זה לא מספיק כנראה..

גם לי קרה מקרה דומה לפני חודשיים.

עמדתי ברמזור בכביש עם 2 נתיבים. נתיב ימני ישר ושמאלה, נתיב שמאלי שמאלה בלבד.

אני הייתי בימני והתכוונתי לפנות שמאלה.

המטומטם שמשמאלי כנראה החליט שסימוני כביש ותמרורים הם המלצה, והמשיך ישר מהנתיב השמאלי.

היה לי מזל שהוא האיץ בסגנון "מרוצי דראג" עם גלגלים שמסתובבים במקום ועבר אותי

לפני שהספקתי לפנות שמאלה.

פורסם

רוב הסיכויים שהוא אשם. מכיוון שבמרבית הכיכרות שאני עד כה ראיתי הוא היה צריך להיכנס לנתיב הפנימי ולא לנתיב הימני. אבל ויש כאן אבל, השאלה היא האם אתה כשנכסנת בנק' 1 שסימנת, האם בנתיב שלך בנק 1 היה מסומן שאפשר בלכל לפנות שמאלה? יתכן בכלל שבנק' הכניסה שלך לא היה ניתן לפנות שמאלי מהימני, אלא רק מהנתיב הפנימי, ולכן לך בכלל לא הייתה זכות להמשיך לנק' 2 מהנתיב שבו נסעת, אבל בכל מקרה לטעמי לנהג ההוא אשור היה לצאת לנתיב הימני אלא אך ורק לנתיב הפנימי. ככה שבכל מקרה האשם הוא הנהג השני, כשיתכן שאתה גם אשם מעט בכך שמהנתיב שנסעת אין בכלל פניה שמאלה, שוב הכל תלוי בסימונים המקוריים על הכביש.

ROOONEEYY

פורסם

כן התעניינתי בזה גם כן, אבל לפי מה שידוע לי, אין כלל חיצים במעגל ולא לפניי המעגל לפי מה שנאי מכיר, אבל אני אבדוק שוב פעם, מה שבטוח הוא, שבתוך המעגל אין חיצים.

בשביל שאני אבדוק, מה אני אמור לחפש לפניי המעגל, איזה חץ בעצם? שמורה לנסוע ישר? שאסור להמשיך שמאלה? על מנת שנאי אוכל להסתכל וללמוד לעתיד, אבל מה שבטוח, שבאותו חלק אין שום חיצים.

פורסם

במקום לחפש אשמים, בדוק איפה טעית אתה?

למיטב הבנתי את איורך, כוונתך היתה לפנות שמ' במעגל התנועה. אם כך, בצעת טעות בכך שנכנסת אל המעגל בנתיב הימני. אמור היית לבצע כניסה מנתיב שמ' אל הנתיב הפנימי במעגל.

פורסם

נכון, בדקתי איפה אני טעיתי, לא מוצא באמת. אני אסביר.

הכוונה שלי, אולי התבלבלת, היא הייתה למשיך בנתיב שלי, ללא שום פנייה, הנתיב הימני, אני פשוט ממשיך בו עם איתות הלאה, אין לי פנייה שם. אנחנו זה הרכב הכחול, נכנסנו במקום כניסה איקס 1 וברצוני להגיע למקום יציאה איקס 2, לכן, אני זה שממשיך בנסיעה "ישר" והוא זה שחותך ומחליף נתיבים, והאבסורד הוא, שהוא לא יוצא בנתיב שמאל מהמעגל אלה חותך לנתיב ימין מתוך נתיב שמאל במעגל, שזאת עברה. הוא אמור היה אם כבר, לצאת בנתיב שמאלי מנתיב שמאלי במעגל.

קודם אני אחפש את החיצים שכולם מדברים עליהם, מכיוון ששם אין שום חיצים.

לאחר מכן, ברמה העקרונית, אני הרי ממשיך בנתיב, לא אני זה שאמור לעצור ולתת לו , לבחור מהנתיב השמאלי לחצות ישר דרכי.

אם מסתכלים באיור, וכתבתי זאת כך, הוא לא יצא לנתיב השמאלי כפי שאמור היה, אלה הוא כמו שרואים באיור חותך דרך נתיב ימין ומנסה לצאת בימין.

כמו כן, הוא זה שמחליף נתיב במעגל תנועה ולא אני, אני לא מחליף נתיב, אני מאותת שברצוני להמשיך בדרך שלי, לכן, אם הוא מחליף נתיב, הוא זה שאמור לעצור ולתת לי להמשיך ואז לצאת.

כמו כן, אין חיצים, לכן, ברמה העקרונית, אני ממשיך במסלול ללא כל פנייה, הוא זה שמגיע וחותך דרכי לנתיב ימיני ולא לשמאלי כפי שהוא אמור לעשות, וכמו שרואים בציור.

• תוכן חדש...