Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

אני עומד לבצע טיפול שנתי לרכב שבבעלותי 205 משנת 94 1400 שעברה 174K ברצוני בנוסף להחלפת שמן ומסנן השמן (מקורי כמובן) וכנראה מסנן הדלק והאוויר גם להחליף פלאגים ואני מתעניין לגבי איזה סוג וחברה מומלצים לרכב הזה?

אני מניח שפלגים של חברה כגון דנסו יספקו את הסחורה רק אשמח אם תוכלו לציין איזה דגם מדוייק?

דבר נוסף, לגבי השמן חשבתי על פרסטון או להעדיף שמן איכותי יותר? ומה לגבי המסנן דלק ואוויר יש טעם להתעקש על מקורי או שעדיף לחפש חברה מסויימת?

שאלה אחרונה, יש טעם להחליף שמן גיר או שאם אין בעיות אז לא לגעת?

תודה רבה!

פורסם

תבדוק בלובינסקי כמה עולה מקורי , כי אני בטיפול האחרון שהחלפתי פלאגים קניתי מהם וזה היה יותר זול ממה שהוצע לי בחנויות חלפים. עלה לי 70 ש"ח ל 4 פלאגים.

פילטר אויר ודלק לא מקוריים (כי אין מקוריים) אבל מאושרים ע"י יצרן, תוצרת צרפת (ונמכר בלובינסקי) עלה ממש זול בערך כמו פילטרים סיניים בחנויות רגילות.

שמן תקנה משהו טוב לא חסר חברות וההבדל לא יעלה על 20-30 ש"ח.

שמן גיר תחליף כשהתחליף ציריות (בפזיו זה יותר מהר משאר הרכבים) מה שכן תפתח בורג מילוי ותבדוק שלא חסר.

פורסם

ההמלצה שלי לגבי פלאגים היא K20TXR של דאנסו. זהו פלאג עם אלקטרודה כפולה שלדעתי עושה חסד עם המנוע של ה205.

לגבי שמן - אם המנוע במצב תקין 10W40 חצי סינטטי יהיה מעולה. אני אישיתי השתמשתי בשמן של motul והוא היה בסדר גמור (בניגוד לשמן של LM שהיה גרוע). פילטר שמן מקורי בלבד.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...