Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,אני מתחיל בעוד שבוע בערך קורס קד"צ של חשמל מרכבה 4,סיימתי י"ד לא מזמן,ואני מבקש כל מידע לגבי היחידות הטכנולוגיות בחיל חימוש.

ברצוני לדעת גם כיצד ניתן להתקבל לשם?מה הדרישות?כל מידע שיועיל..

פורסם

אם לא פנו אלייך עדיין מצבך לא טוב, תכין את עצמך מנטאלית לשירות בגדוד. האופציה היחידה שלך לצאת מזה זה אם תצטיין בקורס ואז המפקדים שלך בקורס ימליצו עלייך לתפקיד עורפי (שוב, בתנאי שבמחזור שלך יש תפקיד כזה פנוי וכמובן אין יותר מדיי חיילים בעיתיים שלא יכולים לשרת בשטח שיקחו לך את התפקיד כי רוב החיילים רוצים לשרת ליד הבית יומיות).

אותי איתרו לקראת סוף י"ג ועברתי סדרה של ראיונות ביום מרוכז בחיל האוויר ובחיל חימוש (כל יום בנפרד). אני לא יודע כיצד הנושא עובד היום אבל בזמני היו כנסים כל כמה חודשים שבהם הגיעו נציגים מהיחידות והציעו מגוון תפקידים.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

ישנו משתמש שנקרא ALX, כדי שתיצור קשר עימו.

הבחור שירת בחימוש, ולמיטב הבנתי, משיחות עימו, נהנה מאוד מהשרות, נחשף למגוון תחומים מעניינים ואף הגיע עם הכשרתו לעבודה מאוד מאתגרת בתחום הרכב האזרחי.

בהצלחה.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
  • תוכן חדש...