Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סאן רופ לרוב לא עובד, תיקונו יקר מאוד, כ-6000 ש"ח!, כנ"ל החלונות האחוריים.

בדוק שכל מערכות החשמל פועלות ושום נורית אזהרה לא דולקת.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האם מגאן קופה (בכל שנותיה בארץ) באה רק עם מנוע 2000 ידני ?

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

אם בכוונתך ללכת על מגאן - רק על ידנית.

גיר אוטומטי נחשב ללא אמין ותיקונו יקר.

דובר כאן הרבה על הביצועים , מדוע לא הוזכר עניין של נוחות ?

מגאן הרבה יותר נוחה, גם המושבים, גם תנוחת הישיבה.

עד כמה שזכור לי, מגאן גם יותר בטיחותית.

אני תמיד מרגיש בסיויק כאילו אני נוסע בקופסת שימורים, מהר, אבל בתוך קופסה עם פח דק.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מגאן קופה 1.6 דור 1 קשה מאוד למצוא ידניות, אבל יש! מנוע 1.6 ליטר שמפיק 90 כ"ס (מנוע רגיל של מגאן). מאורח יותר בדור שני ה1.6 עבר שידרוג ל110 כ"ס עם 16v. מבחינת מה חשוב לבדוק כפי שאמרו לך ואמרתי בעיקר בעיות חשמל (אצל הסאנרוף הואחוריים עובדים אישית אבל זה בגלל שלא נגעו בהם כמעט). אוטו נחמד אם אתה מחפש זיקה יותר לספורטיביות לך על המנוע 2 ליטר.

פורסם

לא דובר מילה אחת על הלאנטיס, היא עד כדי כך רעה ? או סתם משעממת ? איך היא מבחינת אמינות ?

בהקשר לסיוויק, האם הדגמים מהצורה החדשה, יחסית, (שנת 96 ומעלה) עדיפים משמעותית על הדגמים עם העיצוב הקודם ?

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם

אני מציע לך לרדת מלנטיס, ולהתרכז בשני רכבים הראשונים. מה שתמצא שמור ותקין קודם, תיקח.

למה? זה יופי של אוטו. במיוחד עם מנוע 1800. היא אמנם פחות חזקה מסיוויק, אבל יותר נוחה (וממה שהבנתי, גם יותר כיפית- אנשים שנהגו בסיוויק מספרים שמבחינת תקשור והנאה מהנהיגה היא מקבילה לטויוטה קורולה), וכמובן שהיא אמינה יותר מהמגאן.

כמו שאמרו הרבה לפני, תעשה לעצמך טובה ואל תיגע ברנו אוטומטית. תיבה זוועתית.

עריכה (כתשובה להודעה שמעלי): מבחינת אמינות- אמינות יפנית סטנדרטית. הרכב לא עושה בעיות בכלל. יש לי 1600 שנת 98, היא סובלת רק מבלאי (בכל זאת, רכב בן 10 שנים). אין שום תקלות מיוחדות. לדעתי, היא לא משעממת בכלל, די כיפית לנהיגה (קח בחשבון שהיא בכל זאת משפחתית, ולא מכונית ספורט). יחסית מרווחת. מנוע 1600 טיפה חלש, סוחב בסדר אבל לא מדהים (אם אתה מחפש כוח, ה-1600 כנראה לא ממש יספק אותך). מנוע 1800 אמור לסחוב טוב יותר. לי, אישית, אין תלונות. אני מאוד מרוצה מהרכב.

"ai motoare capul doare"

פורסם

סיוויק עדיפה, רק בשנתון כזה יהיה לך קשה להביא אחת במצב טוב, אבל שווה להשקיע כי היא תיתן לך תמורה הכי טובה לכסף באחריות, כל השאר פחות טובות-המגאן מנוע 2000 מיותרת לדעתי ואין לה שוק אז ברגע שתקנה כבר תאבד מהערך שלה, ועם כבר הולכים על מנוע 2000 אז בטח שלא רנו, לאנטיס זה אוטו סה"כ טוב אבל הכי פחות איכותי מה-3 אבל גם האמינות שלו טובה סה"כ.

פורסם
במה הלאנטיס פחות איכותית מהסיוויק?

אשמח באמת לדעת.

ובכל מה שאני מבין כאן אין מחלות מוכרות שצריך לשים לב אליהן יחד עם סיוויק\לאנטיס משנתונים 98 לערך ? התיבות האוטומאטיות שלהם אמינות ? ראש מנוע עמיד?

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם

בעת החיפושים נפלו עיניי על פוקוס חביבה שנת 2000 יד שנייה עם היסטורית טיפולים ומחיר סביב ה-30000.

כמה רחוקה היא מבחינת אמינות ביחס לתוצרת היפאנית שהצגתי כאן ?

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם

לא יודע אם כמו היפניות, אבל פוקוס בהחלט נחשבת לאמינה. אם היית מוכן להסתכן עם רנו, לא תהיה לך שום בעיה עם פוקוס.

"ai motoare capul doare"

• תוכן חדש...