Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם לא מזמן שאלתי פה על לאנציה תמה טורבו שהייתה של שניר ודניאל היום קניתי אותה אני יודע שהרבה אמרו שהאוטו הזה עבר הרבה סך הכול היא נוסעת יפה מאוד כרגע היא גודשת 0.7 בערך סך הכול נחמד מאוד יש לי כמה שאלות מבחינת החשמל אני יודע שלאנציה יש הרבה בלאגן אבל בעיה שמתציקה לי מאוד למשל שנוסעים ואחריי כמה זמן הוונטה ניכנסת לעבוד אז הטעינה של החשמל יורדת חזק ואז חוזרת לעצמה האוטו מדיי פעם מעשן עשן לבן ניראה לי בקושי רואים אותו מבחינת השמן הוא נקי אין קצף בשמן האוטו לא מתחמם הוא נוסע חזק השאלה שלי האם סוג שמן גם יכול להשפיע? ואם יש לכם מישהו שאתם ממליצים שמומחה ללאנציות אני אשמח

פורסם

לגבי מאורר הרדיאטור, הוא אמור לפעול בשתי מהירויות, 1 איטית ו 2 המהירה.

תמיד המאורר צריך להתחיל לפעול במהירות 1 האיטית ואם היא לא תקינה (בגלל נגד שרוף וכו') אז המאורר יפעל בחום קצת גבוה יותר ובהמירות 2 המהירה שצורכת זרם הפעלה גדול יותר שמפיל רגעית את סיבובי המנוע.

יש לבדוק את תקינות מהירות 1 האיטית של המאורר.

מהיכן אתה בארץ?.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

התחל מכאן: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=196557

להבא , לא יוחלק (מלשון חלק-להחליק-להתעלם מ..) נושא סטייה מנהלים המתוארים בקישור שצרפתי.

שים לב בבקשה, והקפד.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תודה רבה לכולם אני מראשון מצטער שלא רשמתי את נושא ההודעה כמו שצריך יש לי עוד בעיה אני מפחד שהלך לי טורבו הבעיה היא כזאת בהתחלה נסעתי איתו גדשתי איתו 0.7 אבל אחריי כמה זמן שהייתי מושך את ההילוכים שהטורבו ניכנס האוטו מגמגם ולא ניכנס בבת אחת גימגומים קטנים כאלה אמרו לי יכול להיות צינורות וואקום ולפעמים יוצא עשן קצת לא רציני שלוחצים השאלה איך יודעים שהלך הטורבו?

פורסם

אל תמהר לחשוב שהלך לך הטורבו כי הוא לא הולך כול-כך מהר בתמה

זה יכול לנבוע מאלף ואחד דברים כמו דוגמא קטנה:

צינורות וואקום קרועים.

ברז גדישה סגור במידה והוא מכאני.

פילטר דלק וכו... וכו....

מנוע מצלצל.

בכל מקרה אין מה להיבהל הרבה כי הטורבו לא נהרס תיק תק למרות כול ההפרחות על לנציה

אבל אני לא מבין דבר אחד אמרת שהאוטו נוסע חזק אז למה לא מותקן בו BOOST זה הדבר הראשון והכי חשוב לבן אדם שעולה על אוטו טורבו בפעם הראשונה ואני ממליץ לך להתקין אחד במהירות האפשרית וכך תוכל לקבל אינדיקציה בכל מצב נתון לגבי מתי הטורבו נכנס וכמה אתה גודש וכו..

חשוב שתבין כול עוד אתה עוד לא יודע לשמוע מנוע טורבו ועוד לא מרגיש את האוטו,

אתה חייב את זה תכניס לך את זה טוב לראש.

בכל מקרה אם עדיין אתה מודאג ואתה רוצה להסיר דאגה מליבך יש מי שבדוק לך את האוטו לפרטי פרטים ואם תרצה אני ייתן לך את השמות שתפנה אליי בפרטי.

לגבי העשן הלבן זה בכלל לא קשור לטורבו אלה על סוג השמן שאתה משתמש באוטו

בלנצ'יה אתה צריך למלות סינטטי מלא בלבד בשביל להאריך את חיי המנוע.

ועוד דבר אחד שמור על עצמך וסע בהירות ותזכור שלא מדביקים דוושה בראשון אלה בשני 60.

ותזהר יש לך כלי חזק בין היידים שאתה עוד לא שולט עליו בכלל.

פורסם

יש לי שעון גדישה בהתחלה שלוחצים על הדוושה האוטו מדביק כמו שצריך אחריי כמה פעמים שניכנס הטורבו אז הטורים מגמגמים ולא מרגישה דחף גבוה כמו קירטוע כזה בכל אופן איך אני יודע שבאמת הלך הטורבו ומי באמת יכול לבדוק לי את זה?

פורסם

מצטער שאני מקפיץ אבל יש עוד דבר ששמתי לב לזה שהאוטו מכובה אז יש רעשים של אויר מהמיכל עיבוי כל כמה שניות זה קרה מאז שהוספתי מיים ירוקים כי היה שם מים רגילים

פורסם

זה בסדר גמור עד שהמים השתלבו במערכת שומעים רעש כמו של קומקום חשמלי.

בכל מקרה עדיף למלות מים לרדיאטור שהאוטו קר והוא מונע ,עדיף בבוקר שאתה מניע.

בקשר לטורבו שלך תיסע הילוך שני 40 קמ"ש ותדביק דוושה כך זו הדרך הכי טובה לבדוק גדישה.

על השעון צריך להגיע המחוג 0.9 BAR ואז תדע שהגדישה בסדר.

בקשר לטורים אין לזה שום קשר שבגללם הלך הטורבו כי הם לא ריזיקה טובה אניי לא יודע מה עבר על האוטו שלך או מי היה יד לפניך(יש אנשים שמרחיקים את הכניסה של הטורבו ויש שמקריבים אני לא יודע מה עשו אצלך) אבל בגדול הטורבו אמור להיכנס בערך בשלוש אלף טור עד אז אתה לא גודש ואתה אטמוספרי לחלוטין ולכן אין שום קשר שאתה רואה הקפצות או רעידות בטורים כי זה לא אינדיקציה הכי טוב זה לבדוק איך שהסברתי לך כי כך אתה בודק לפי הוואקום של הטורבו שמגיע ישירות למנוע.

עוד שאלה יש לך באוטו פורק פנימי או חיצוני?

בהצלחה תעדכן אותי בפרטי!

פורסם

הבעיה שלפעמים האוטו נוסע ממש חזק לא עובר את הבאר לפעמים הוא נוסע כאילו זה אטמוספרי יש לפעמים בין 4 וחצי טור ל5 וקצת יותר קפיצות כאלה איך אני יודע שהטורבו מת ואיך אני יודע אם יש לי בריחות אם יש בריחות זה לא אמור לקרות תמיד?

• תוכן חדש...