Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ברשותי קליו B שנת 99 גיר רגיל..

היום בבוקר רציתי לבדוק שמן ולתדהמתי נשבר לי המדיד שמן, ובידי נשאר רק החלק העליון. המד עצמו נשאר בצינורית שמובליה אל הקרטר.

רציתי לשאול האם מישהו יודע אם הצינורית המובילה אל הקרטרט מוברגת אל הבלוק מנוע?

באותה נשימה ברצוני לבקש המלצה על מוסך באזור כרמיאל/קריות/חיפה שיכול לפתור אותי מהבעייה הזאת.

תודה מראש :wink:.

פורסם

חבר פורום ותיק ויקר:

אנו מאוד מצפים , מכולם, במיוחד מהוותיקים לעזור ולשמור על כללי הפורום, כך למשל, על הוראות כללי כותרת, בהם צריכים להיות תמיד מופיעים סוג הרכב ושנת הייצור, למעט מקרים של שאלות טכניות כלליות.

הנה כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=196557

הפעם, ללא נעילת שרשור, ללא התראה.

אנא ממך.

בברכה

ההנהלה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אם תרשום מס' שלדה מלא (בה.פ) אוכל לרשום מק"ט מקורי לחלק + עלות משוערת. 99% שניתן להחליף לבד עם כלים בסיסיים.

למרות שאינני רואה צורך להחליף את "הצוואר" של המדיד. אם המדיד עשוי מתכת בחלקו הטבול בשמן (במגאן שהייתה לי היה מפלסטיק) תוכל למשוך אותו עם מגנט. אם מדובר על פלסטיק, עדיין תוכל עם פלייר חד וארוך להוציא.

סה"כ לא סיפור גדול וניתן בהחלט לפתור בלי מוסך.

Veni Vidi Vici

פורסם

אם אתה עוד מצליח לראות את המדיד שבפנים גם לדעתי ניתן בדרכים יצירתיות ובזהירות להוציא אותו.

אם לא אין מנוס מלפרק את הצינורית.

פורסם

לא רואים אותו. בגלל שהמדיד שמן לא נכנס לבלוק ישר אלא בצונורית מעוגלת אז גם עניין המגנט או כל הברקה אחרת לא תוציא אותו משם כבר בדקתי את האפשרויות האלו.

Wiking אני מחר יבדוק את הנתונים שביקשתה תודה.

אם עוד הסופ"ש אני לא יצליח להוציא אותו אני יגש למוסך.

תודה לכולם,

שבוע טוב!

פורסם

מק"ט החלק הוא 7700273325 ומחירו אמור להיות סביב ה-200 ש"ח במוסך רנו מורשה.

החלק המדובר הוא מס' 8 בסכימה. מתברג לתוך עוקת השמן ותפוס עם 2 ברגים לאורכו.

שים לב שישנה גם טבעת O-RING בהברגה שלו לתוך העוקה שאותה רצוי כבר להחליף על הדרך.

מק"ט שלה 7703065209 ומחירה בערך 5 ש"ח.

ליאור

Clio Sump.jpg

Veni Vidi Vici

פורסם

תודה רבה ליאור!

קיבלתי הצעות מחיר לתיקון עם פירוק האגן 1200 ש"ח. בתור סטודנט אני אוותר על הטענוג של לשלוח את הרכב למוסך שיפרק את האגן במקום לפרק שני ברגים.

אני יפנה אל מוסך רון ישאל אותם אם הם יכולים לעשות את העבודה.

פורסם

התקלה סודרה במוסך אחר שרפי המליץ לי עליו.

אני יעלה התרשמות קטנה מהמוסך בהמשך. כיף לדעת שיש עדיין אנשים הוגנים בתחום הרכב.

תודה לכולם על העזרה!

• תוכן חדש...