Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא אומר כלום לגבי איכות. מחקר ופיתוח עולים הרבה כסף והחברה המשקיעה לא תיתן אותם בחינם ל"אחותה" הזולה כדי שתתחרה בה באותו נתח שוק. "מבית....." זה דיבור מכירות של פנצר'מאכרים לשכנע שעשית עיסקת חייך,- קנית את צמיגי שומאכר במחיר צמיגי עגלת חמור עזתית . אל תאמין. אין ארוחות חינם.

פורסם

מהות היחסים בין חברות אחיות (תפעולית ושיווקית) הוא לא עניין קבוע ויש בו הרבה שיקולים. תראה מה עשתה השותפות ב-VAG לסקודה ולסיאט. לחילופין, מתחום אחר, תראה איך העובדה שלפולגת טקסטיל יש אחות עשירה (בגיר) לא עזרה למנוע את סגירת המפעל.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

100 מעורבויות VAG -ים למיניהן לא יסגרו את הפער בין חברה שחגגה 100 שנות פיתוח מוטורי עילי לסוגרת ברגי 127 בת 30. .ואת ההשואה לטקסטיל בכלל לא הבנתי . פולגת חברת אריגה.בגיר-תפירה. מה הקשר ? זה כמו שתתמה על שאין העברת יידע בין RR רכב ל RR מנועי סילון.

פורסם

תשווה בין מה שמייצרות סיאט או סקודה היום ולפני כניסת הגרמנים ותגיד לי אם אין הבדל. תבדוק את החלקים המשותפים ותסביר לי איך חברה אחות "לא נותנת" לאחותה שום ידע. אח"כ תסביר לי איך קורה שדגמים שונים בקבוצת VAG בכל זאת מתחרים זה בזה.

לגבי פולגת, זו דוגמא לקשר בין חברות אחיות, רק הפעם קשר שלא קיים, כי בגיר סירבה לקנות תוצרת מפולגת.

יש חברות אחיות שחולקות הרבה ויש שלא ואי אפשר לקבוע חוקים ברורים בעניין. כל חברה/בעלים וההתנהלות שלה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...