Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חבל שאין במידה שלי ואו במידה הגבוהה יותר שנכנסת ב106ים 195-50-15

שופוני

אבי.

תיקון

על 106 נכנס 15\45\195, וגם זה לא חוקי.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
עד כמה שידוע לי יש ייצור במקביל בשתי המדינות, המידע שלך מבוסס?

לפי פורומים בחו"ל, יש ייצור רק במזרח (מאלזיה נדמה לי) והצמיג כבר לא אותו ה-F1 האהוב כל כך.

בארץ ידוע לי, שלא ניתן להשיג טריים יותר ואם יש למישהו אז זה תוצרת מזרח בלבד.

אם מישהו יודע בוודאות דברים אחרים, אשמח לדעת. יש לשים לב מה שם המדינה המייצרת את הצמיג שמוטבעת עליו.

פעם אחרונה ראיתי כאלו לפני כחודש אצל צמיג ישיר עם תאריך ייצור של אמצע 2007 (במידה שלי). נמסר לי שאלו האחרונים ואין יותר וגם לא יהיה.

ליאור

Veni Vidi Vici

פורסם

(מאלזיה נדמה לי)

תאילנד

פעם אחרונה ראיתי כאלו לפני כחודש אצל צמיג ישיר עם תאריך ייצור של אמצע 2007 (במידה שלי)

יש חדשים יותר

פורסם

אין ב-195/50/15

אין ב-195/45/16

אין ב-205/50/15

אין ב-205/45/16

ככה שלא נותר לי אלא לבכות :cry:

גם SPORTMAXX לא מגיע בפחות מ-205/50/16.

גורלינו נחרץ להשאר כל חיינו עם SP9000 בינוניים בלבד, שגם הוא אגב לא מופיע ברשימת המידות ב-tirerack בכל המידות שציינתי, למרות שהוא קיים בודאות.

פורסם

ניב,

בקש מהיבואן סדר גודל של מחירים.

אם המחיר יהיה סביר, אני אזמין 195/55/15.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

אני מעוניין בארבעה צמיגים במידה- 195/55/R15

אבל כמובן, הכל תלוי מה יהיה המחיר.

ולא ידוע עדיין מתי המשלוח יגיע לארצנו?

לוטן

הייתה וולקן, היום יש קליאו ספורט MK1

פורסם
STI - 225X45X17

EVO - 235X45X17

אני מניח שאם המחיר יהיה שפוי ב-2 המידות הנ"ל יהיה ביקוש גדול.

ביקוש גדול מאוד אפילו.

פורסם

הצמיגים נראים איכותיים וספוטיבים במיוחד נראים ממש טוב..!

אין מצב לייבא מידות יותר קטנות ?? כגון המידה הפופלרית. 185.65.14

125 סוסים לא מספיקים?

הונדה מציתה את הדימיון !! :lol:

פורסם

אני מניח שזה פחות קשור ליבוא של המידות האלה ויותר ליצור שלהן.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם
M - 225X45X17

M - 235X45X17

M - 245X45X17

מחירים!

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

לדעתי עדיף להשקיע עוד כ-100-200 ש"ח לצמיג (כולה עוד בערך 800 ש"ח על האוטו) ולקחת צמיגים עם שם טוב בעיקר במידות הספורטיביות.

בחישוב הכולל של כמה זמן הם יחזיקו איך הם יגמרו והאיכות של הנסיעה(אחיזת כביש, מרחק בלימה וכ"ו..) צמיגי מישלין הוזילו את המחירים בשנה האחרונה בהמון (20-30%) מאחר והתחלפו הבעלים.

מניסיוני צמיגים זולים וסינים למיניהם אורך חייהם הרבה יותר קצר (בעיקר במידות ספורטיביות מאחר וגורם החיכוך גדול יותר) כמו כן חלקם נגמרים כאשר הסוליה מתחילה להתקלף או שחלים עיוותים בצמיגים וזה כמובן מסוכן מאוד מאחר שהסיכוי שצמיג יתפוצץ תחת לחץ הרבה יותר גבוה.

מעבר לבטיחות צמיגים טובים יחסכו לכם בדלק וזה כבר יפצה על המחיר היקר יותר.

אל תתנו לסינים להטעות אתכם- הצמיג יכול להראות מאוד יפה עם סוליה מרשימה בעל כיוון נסיעה ולעיתים אפילו מגיע בנייר צבוע זהב בשביל הרושם, מספיק לגעת בגומי וכבר אפשר לראות הבדל משמעותי בחומר או משקל הצמיג ששוקל פי 2 מצמיג טוב כמו מישלין למשל.

כל היתרונות האלה בשביל עוד מקסימום 1000 ש"ח על רביעיית צמיגים פעם ב-4 שנים (צמיג טוב יסע גם יותר)-שווה בהחלט.

אם מסתכלים על כמה כסף אנו מוציאים על דלק וטיפולים וביטוח ותיקונים מחיר הצמיגים הופך להיות חסר משמעות כמעט בהוצאות הרכב.

ד"א עוד חיסרון של צמיגים זולים הוא הנוקשות שלהם, צמיגים כמו מישלין, קונטיננטל ועוד..הם צמיגים רכים מאוד ומאפשרים נסיעה עדינה (כמו אקסטרה לבולמי הזעזועים) לעומת הזולים שאיתם נרגיש כל חצץ קטן בכביש.

• תוכן חדש...