Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו מגאן II סדאן - מה דעתכם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עבור חבר:

מה דעתכם על הרנו מגאן II סדאן ?

נוחות

איכות

כוח

אמינות

מתחרות ראויות בקטגוריה שלה ???

הפניות לכתבות בעברית

פורסם
אמינות
אתה צוחק, נכון? :shock:

מה מצחיק?

האוטו פחות מחצי שנה על הכביש, אין דרך לדעת מה מידת האמינות שלו עדיין, אלא אם מסתמכים על זה שהוא צרפתי.

לפי דעתי המכונית הטובה בקטגוריה, אבל אני משוחד...

פורסם
אמינות
אתה צוחק, נכון? :shock:

מה מצחיק?

האוטו פחות מחצי שנה על הכביש, אין דרך לדעת מה מידת האמינות שלו עדיין, אלא אם מסתמכים על זה שהוא צרפתי.

לפי דעתי המכונית הטובה בקטגוריה, אבל אני משוחד...

dum troll בגלל זה הוא אמר "אתה צוחק, נכון?"

דניאל

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

אמינות... גנטיקה של המגאן לא מבטיחה טובות בתחום האמינות ואין זה קשור ל-"צרפתיות" שלו. כמובן כל אוטו ומזל שלו. שכן שלי נוהג בסיניק - אפס תקלות, רק דברים קטנים ובלאי. חבר שלי מלימודים ניקב לי אוזניים 3 שנים עם הבעיות שהיו לו במגאן (הישן) מליסינג. עד שנגמרו 3 שנות "ייסוריו" ועכשיו באותה תדירות הוא מנקב לי אוזניים עם שבחים על קורולה.

לדעתי, מגאן לא מצטיינת בקטגוריה, אלה רכב רגיל לגמרי, די כבד ואולי גם טיפה מגושם. מבחינת נוחות הוא כצפוי טוב מאשר טויוטה, ניסאן והונדה (לא יכול בינתיים להשוותו למאזדה 3), אך נחות משתי הצרפתיות האחרות - פיז'ו וכמובן סיטרואן. גם בעצם מפוקוס, גם מאסטרה (רכב מצויין אגב). ביצועים ממש לא מרשימים בלשון המתה. הרגשה של כבדות בהאצה ועצלות בעליות. אחיזת כביש בינונית פלוס. מרווחת - כן. תא מטען גדול. זהו. בטח פספסתי משהו... אהה! ציון גבוה במבחן ריסוק... שמשום מה בקרסו תירגמו אותו לכוכבי "בטיחות" והכריזו על הרכב "המשפחתית הבטוחה בעולם", שזה מריח כמו הטעית הציבור...

*** ההודעה נערכה: תוקנו טעויות הקללדה ושגיאות קתיב ***

ט.ל.ח.

Reaching for Venus De Milo

But shes never gonna hold you tight

Styx - Killing The Things That You Love

פורסם
אמינות... גנטיקה של המגאן לא מבטיחה טובות בתחום האמינות ואין זה קשור ל-"צרפתיות" שלו. כמובן כל אוטו ומזל שלו. שכן שלי נוהג בסיניק - אפס תקלות, רק דברים קטנים ובלאי. חבר שלי מלימודים ניקב לי אוזניים 3 שנים עם הבעיות שהיו לו במגאן (הישן) מליסינג. עד שנגמרו 3 שנות "ייסוריו" ועכשיו באותה תדירות הוא מנקב לי אוזניים עם שבחים על קורולה.

לדעתי, מגאן לא מצטיינת בקטגוריה, אלה רכב רגיל לגמרי, די כבד ואולי גם טיפה מגושם. מבחינת נוחות הוא כצפוי טוב מאשר טויוטה, ניסאן והונדה (לא יכול בינתיים להשוותו למאזדה 3), אך נחות משתי הצרפתיות האחרות - פיז'ו וכמובן סיטרואן. גם בעצם מפוקוס, גם מאסטרה (רכב מצויין אגב). ביצועים ממש לא מרשימים בלשון המתה. הרגשה של כבדות בהאצה ועצלות בעליות. אחיזת כביש בינונית פלוס. מרווחת - כן. תא מטען גדול. זהו. בטח פספסתי משהו... אהה! ציון גבוה במבחן ריסוק... שמשום מה בקרסו תירגמו אותו לכוכבי "בטיחות" והכריזו על הרכב "המשפחתית הבטוחה בעולם", שזה מריח כמו הטעית הציבור...

ראשית, כל הסיפורים שאמרת על החבר שלך הם על המגאן הקודמת. אני מכיר מישהי עם מגאן משנת 99, עד היום היתה לה תקלה אחת, הדוד האחורי הלך. מטורף לא? הרכב החדש שלה שיוזמן בעוד 3-4 חודשים הולך להיות מגאן II.

האם נהגת \ נסעת על המגאן II? או שכל הסיפורים היפים שלך למעשה מתייחסים לדגם הקודם ? אם כן נהגת או נסעת כמה זמן ארכה הנסיעה?

אני הולך להתייחס בדברי למגאן II 5 דלתות. לא הסדאן עליה לא נסעתי ולא נהגתי.

המגאן שקטה מ-א-ו-ד. נסעתי על הרכב (אומנם בזמן הרצה אבל עדיין) בלי רדיו במשך שבועיים בערך הרכב ממש שקט, הרבה יותר מהפוקוס. הוא מאוד נוח, לדעתי יותר נוח מהפוקוס שלנו אולי בגלל שלה יש גם 75 אלף ק"מ, אבל גם עבודת המתלים שלה יותר רועשת.

הפנים יפיפה! חלוקת צבעים יפה, חלק שחור חלק בהיר, הרכב שלנו מצוייד בגג שמש כפול שמוסיף המון.

renault_meganhp.jpg

לא בדקתי את המרחב מאחורה פשוט מעולם לא ישבתי שם.

הנקודה היחידה שהיא מעט בעייתית אם כי לא בדקתי אותה עד הסוף בגלל ההרצה היא ההגה. אין ספק שההגה של הפוקוס טוב יותר - ובהרבה. אבל ל 90% מהאנשים זה לא ממש ישנה, והם יהנו מהנוחות והשקט.

הרכב לא מרגיש כבד. להפך. אנחנו לקראת סיום הרצה לא עוברים 3000-3500 סל"ד והרכב מגיב יפה, צובר מהירות בצורה לא רעה בכלל.

לסיכום:

בעד: עיצוב, נוחות, בטיחות, גג כפול אופציונלי מדהים שאין במתחרות, מחיר.

נגד: הגה חשמלי אם כי זה איננו רע כל כך וגם לגביו אני צריך נסיעה אחרי ההרצה בשביל להיות יותר בטוח. אמינות לא יפנית אם כי אני לא ממש חושש ממנה, דגם חדש אין לדעת איך תהיה האמינות. מושב מעט גבוהה מדי יפריע לאנשים מעל 185 ס"מ אך רק בהרגשה, המרחק מהתקרה עדיין גדול.

לא התייחסתי לגיר בגלל שהמבחן שלו מבחינתו הוא בנסיעה :twisted: שאותה לא ביצעתי. (הרצה).

ההתייחסות שלי היא אחרי נהיגה של בערך 400-500 ק"מ משולבים על הרכב. סה"כ אנחנו מאוד מרוצים מהמגאן העיצוב לדעתי מהמם, הרכב פשוט שונה מכל דבר אחר על הכביש במיוחד בצבע שלנו:

art_1637_3_1.jpg

לגבי הבטיחות אין לי מושג מאיפה התשובה ההזויה שלך בנושא. המבחן נמדד בציון, ובכוכבים. הכוכבים אינם המצאה של היבואן המקומי. למגאן אכן יש 5 כוכבים והיא הרכב הכי בטוח בקטגוריה. שיקול זה היה אחד הרציניים ברכישת הרכב.

אני אעלה (רז זה בשבילך :wink: ) התרשמות מלאה על הרכב והשוואה מול הפוקוס עוד חודש חודשיים שהרצה תסתיים ואני אוכל לבדוק את הרכב בצורה טובה יותר.

גיא.

• תוכן חדש...