Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 106 XSI, צינור ששואב אויר מתא המנוע, לאן לחבר ?.

davidmzr
שימו לב! השרשור הזה בן 6069 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

ביום ראשון השבוע קניתי פיג'ו 106 נוסף מודל 94 XSI. הרכב עמד במוסך ברעננה עקב התפרקות צירייה , עפה חתיכה ונוצר חור בגיר בגודל של חצי שקל כל השמן יצא. הבחור צעיר שלא יכל לעמוד בדרישת המוסך לתיקון בסך 6000 ש"ח, מכר לי את הרכב.

אתמול הורדתי את הגיר, ומסרתי אותו למילוי בהלחמת אלומיניום. התיקון ארך רבע שעה שלאחוריה הרכבתי אותו עם צירייה חדשה שלמרבה הפלא הייתה מורכבת ברכב. המנוע הוא בנפח 1.4 והרכב נוסע כמו מטוס בהשוואה ל-106 השני שיש לי באותו הנפח. ברכב מותקנים שני פילטרים פתוחים האחד על הכניסה לסעפת יניקה והשני על נשם מכסה השסתומים.

השאלות הם, א. מדוע יש הבדל עצום בסחיבה, בין שני הרכבים באותו נפח מנוע. אחד הוא הזרקה חד נק', וה-XSI רב נק' ?. ב. צינור גומי שיוצא מתחת לסעפת יניקה, שואב אוויר מתא המנוע(לא קיים ברכב השני). אם אני סותם אותו עם האצבע המנוע נכבה. להיכן שמתחבר הצינור יש חיישן.

לאן הוא צריך להתחבר ?. אין שום מקום פנוי אליו אפשר לחבר. למרות יניקת האויר אין שום בעיה בנסיעה.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצינור הזה שואב אויר כשהמצערת סגורה, זו למעשה הנשימה המינימלית של המנוע כדי שיעבוד על סרק

אני לא יודע איך זה ב XSI אבל לרוב הוא מתחבר למנוע צעדים.

הוא אמור להיות מחובר לסעפת יניקה בין המצערת והאיר-פלוו-מטר

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6069 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...