Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי היום פרסומת בעיתון על הפורד פוקוס קופה-קבריולה.

הרכב אוטומטי, מנוע 2.0, ריפודי עור וכו'.

המחיר - 285,000 ש"ח.

האמת היא שדלק מוטורס הפתיעו אותי עם ההחלטה שלהם לייבא אותו, בהתחשב שהם מייבאים רק רכבים שייימצא להם שוק בארץ.

קשה לחשוב על סיבה טובה לקנות את הפוקוס הזאתי.

בן אדם שקונה רכב כזה, רוצה פוזה, ושיהיה לך רכב שמבוסס על משהו ליסינגי כ"כ, לא יודע, זה פוגם במשהו מההרגשה.

נכון שגם ה-307 היא משפחתית רגילה, אבל משום מה ה-CC שלה עוד נראית הגיונית, כיוון שהדגם המשפחתי הוא לא נפוץ כמו הפוקוס, אז אולי עוד איכשהוא.

והמחיר! 285 אלף! זה נראה לי פשוט המון כסף לפוקוס.

לא יודע, אני חושב שבסכום הזה הייתי קונה משהו אחר.

כמה עולה ה-307 CC?

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

על גג נפתח משלמים עוד 150 אלף שקל? למה?! (גם אני השתגעתי מזה כשראיתי את המחיר בנטקאר, רציתי למות :shock:)

ה-307CC עולה 228 אלף (שזה גם יקר, אבל עוד איכשהו סביר). גם היא 2 ליטר.

מוזר מאוד :roll:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

ה-307CC עולה 228K.

גם לדעתי הפוקוס מפספסת במראה החיצוני, הפרונט שלה פשוט מכוער.

כנראה שהעניין יפתר לאחר המתיחה הקרובה.

ואם כבר קבריו ב-285, שיהיה מיני קופר S.

פורסם
על גג נפתח משלמים עוד 150 אלף שקל? למה?! (גם אני השתגעתי מזה כשראיתי את המחיר בנטקאר, רציתי למות :shock:)

ה-307CC עולה 228 אלף (שזה גם יקר, אבל עוד איכשהו סביר). גם היא 2 ליטר.

מוזר מאוד :roll:

מחיר ה-307 לדעתך סביר, אבל מהמחיר של הפוקוס השתגעת?:)

על הרבה רכבים אפשר להגיד שהגרסה היקרה שלהם מבוססת על משהו זול וליסינגי, אבל אותו הדגם עולה הרבה יותר מהבסיסי. המחיר אולי מוגזם (לחלק מהאנשים. החלק השני ילך ויקנה אחת), אבל השינויים לא מסתכמים רק בגג (לא לשכוח את האבזור).

פורסם

לצורך השוואה, בבריטניה, גרסאת ה-2 ליטר של פוקוס 5 דל' עולה 16K פאונד וגרסאת ה-CC המקבילה עולה 18.8K.

תוספת של 17.5% לעומת 108% בארץ.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם
מחיר ה-307 לדעתך סביר, אבל מהמחיר של הפוקוס השתגעת?:)

ביחס לפוקוס היא זולה מאוד :-D

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
מה שמוכיח שזהו ניסיון למצוא כמה פראיירים שיקנו כמה יחידות ולעשות עליהם קופה יפה.

מה שמוכיח שדלק מוטורס מקבלים הנחה גדולה מאוד על הפוקוס מפורד ואילו על הפוקוס CC, שמיוצרת ע"י פרניפרנירירניה (איך שלא כותבים את זה) הם לא מקבלים הנחה בכלל.

בנוסף, את הפוקוס קונים בדולרים בעוד את הCC, ככל הנראה (לפי המיקום של המפעלים של פרניפרנירירניה) קונים ביורו,

ועלות נוספות שיש לדלק מוטורס כמו חלקי חילוף ייחודיים לCC שהם צריכים להחזיק במלאי - והם החליטו לתקוע סכום של 285 אלף ש"ח.

מה גם שזאת יכולה להיות אחלה של תשובה בעתיד כשישאלו אותם למה הם לא מביאים יותר מכוניות ספורט..

"ניסינו, הבאנו את הפוקוס CC, אף אחד לא קנה. זה גורם לנו הפסדים. לא מביאים יותר מכוניות ספורט."

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

קודם שיביאו את ה-ST, אחרי זה שיביאו את הקבריולט.

אני לא רואה אותה נמכרת, במיוחד לא במחיר הזה - פרט לכמה יחידות בודדות (מאוד!) בשנה.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

כמו שכבר נאמר פה, מי שקונה אוטו כזה קונה פוזה, קשה לקבל אותה כשקונים רכב שמבוסס על רכב ליסינג נפוץ.

במחיר הזה אפשר לקנות רכבים בהרבה יותר טובים.

אם היו מייבאים את הST אפילו עם תג מחיר דומה אז היא הייתה נמכרת לא רע לדעתי, אבל את הקבריולט הם לא ימכרו הרבה.

חבל באמת שייבואנים בארץ עושים שטויות כאלו.

פורסם
אם היו מייבאים את הST אפילו עם תג מחיר דומה אז היא הייתה נמכרת לא רע לדעתי.

לא ממש.

היא מתחרה ב-GTI שמתחילה ב-215 (3 דלתות ידנית, בדיוק כמו ה-ST י), 285 יהיה מוגזם.

פורסם

הקבריולט מאוד יפה, ומרשימה אבל עם המחיר שלה בארץ! זה ממש לא נראה טוב.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
לא ממש.

היא מתחרה ב-GTI שמתחילה ב-215 (3 דלתות ידנית, בדיוק כמו ה-ST י), 285 יהיה מוגזם.

הST קצת יותר חזקה(220 כ"ס לעומת 200 אם אני לא טועה) ואכן המחיר יהיה מוגזם, אבל עדיין היא יהיה יותר הגיוני לייבא רכב ספורט במחיר דומה, מאשר לייבא קבריולט רגיל לגמרי עם תג מחיר כזה מטורף.

אם ייבאו אותה במחיר של נגיד 260K אז היא תתחרה בגולף ובTYPE R.

עם תג מחיר של 285 היא כבר שואפת לטווח המחירים של הSTI וכדו'. ולקנות אוטו קבריולט רגיל במחיר של אוטו ספורט (ויקר בהרבה יותר מרכבי ספורט אחרים) זה לא הגיוני.

וכמו שכבר אמרו פה, יקרה מצב שהייבואן יפסיד כסף, יפסיק לייבא את הCC ויותר לא ייבא רכבי ספורט או משהו רכבים קצת שונים.

• תוכן חדש...