Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם

יש לי בעייה כבר די המון זמן ועכשיו סוף סוף החלטתי למצוא את הפיתרון *

חלק כבר מכירים את הבעיה ( מהמפגשים ) אבל למי שלא אז הנה סקירה קלה :

בנוגע למה שיש לי זה 3WAY אקטיבי ( כל הרכיבים רשומים בחתימה )

הרמקול הבעייתי הוא המיד-וופר שהוא הסרווין וגה HED הימני שלי

מה שקורה זה שברמה מסוימת של ווליום הוא נותן פאקים כאלה כאילו הוא מגיע לסוף מהלך שלו והוא גם יותר חופשי לעומת הרמקול השני מבחינת התנועה

דבר שמפריע לי להגיע לווליום גבוה כמו שהרמקול השני מסוגל להגיע - כלומר ריסון של המערכת..

דברים שנבדקו כדי לשלול בעיות אחרות :

1.הבעיה מופיעה גם כשהגריל לא במקום ( כלומר הרמקול לא פוגע בגריל אלא באמת מגיע לסוף מהלך של הממברנה שלו או משהו )

2.החלפתי בין הרמקולים ( במגבר ) , כלומר הימני ניגן את השמאל והשמאלי ניגן את הימין ועדיין הבעייה הופיעה - כלומר הבעייה היא לא במגבר אלא ברמקול עצמו

אחרי שבדקתי את אלה ניגשתי לרפי האוזמן שהמליצו עליו פה עם הרמקול הבעייתי

אחרי 2 דקות הוא חזר אליי עם הטענה שהרמקול בסדר גמור ואפילו במצב טוב..

הסברתי לו את הבעייה והוא אמר שהדבר היחיד שהוא יכול לעשות זה לרסן אותו ( עלות של 80 שקל בערך בלי יכולת לדעת אם המצב יהיה מאוזן לאחר מכן )

האחריות של הרמקול פגה בסוף 2005 מבית אוטופרט

עכשיו כמה אופציות שחשבתי עליהן :

1.ללכת לאומגה סאונד בחולון שהמליצו פה עליהם לחוות דעת שנייה

2.לקפוץ לאוטופרט ולנסות לשכנע אותם לשלוח לי את הרמקול לתיקון

3.לחפש מישהו לקנות ממנו את הרמקול הזה ( מה שבטח לא יהיה פשוט כי זה 5.25 וזה לא רמקול נפוץ במיוחד )

העלתי את האשכול הזה בעצם כדי לקבל חוות דעת מהאנשים פה

אולי משהו שלא חשבתי עליו / משהו אחר שיכול לגרום לבעייה?

אני השבוע ברגילה ככה שיש לי זמן לעבוד על זה סוף סוף :)

תודה רבה רבה לעוזרים ,

אופיר :)

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

אופיר כמו שאמרתי לך במפגש שעבר המיד-באס של סרווין הוא יותר מיד מאשר מיד-באס וכשאתה נותן לו לתפקד כמו וופר אז הוא מתחיל לחרחר ואפילו להתעוות (כמו שקרה אצלי) המלצה שלי תחליף וופרים יותר טובים ויותר אמידים במקום לתקן את הרמקול

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

אבל זה לא שהוא חתוך נמוך ( בסביבות ה90 )

וזה לא שהשני לא מתפקד כמו שצריך כבר מעבר לחצי שנה לעומת הרמקול הזה...

חוץ מזה אין לי כסף כרגע לשום וופר נורמלי וגם יכול להיות שאנחנו מחליפים רכב אז בכלל אני לא הולך להשקיע על 5.25 כרגע..

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

אני חוזר על המלצתי אליך מהמפגש - גש לאומגה אודיו. מאוד מוזר שרפי אמר שהוא תקין בעוד הוא בוודאות לא :?.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...