Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בקשר לMG

roy28
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אתמול הלכתי לי ברחוב שפתאום תופס את מבטי עצם צהוב ויפה...

ממבט ראשון זה היה נראה כמו רובר 25

אבל לא... קצת יותר שמנמנה ובתחלאס נראת יותר טוב!

ואז נזכרתי שקראתי איפשהו על MG שחוזרים לארץ עם דגמים מקבילים לאלה של רובר- 25, 45 ו-75 ורק בתוספת של כמה אלפי שקלים תקבל מנוע יותר חזק עוד איבזור וכמובן סמל של MG...

אז הקיצר נזכרתי בזה ואז הגעתי למסקנה שזאת בטח אמ גי- הדגם שאמור להיות מקביל לרובר 25... בעודי מתקרב לאוטו אני רואה סמל של אמ גי ודגם בשם ZR...

ממבט כללי על האוטו זה היה נראה לא רע... יש בה פן ספורטיבי כזה... אני שמח וטוב לב מתקונן להסתובב ולהמשיך בדרכי ואז אני רואה את הלוחית רישוי של האוטו ושתי הספרות שאמורות לציין את השנתון היו- 17

עכשיו ידוע לי שהמספר האחרון הוא 56 לפניו 51 לפניו 50, 36 35 וכו... אבל 17 נמצא עוד יותר למטה בשנתון...

הבעיה היא שהדגמים האלה של אמ גי אמורים להיות חדשים (אם הם הגיעו לארץ בכלל) 56 נגיד או אולי 51... אבל 17?! והלוחית רישוי הייתה נראת ישראלית כשרה!

אז האם מישהו שמע על דגם כלשהוא של אמ גי שעונה לשם ZR שיצא בשנים האחרונות? או שאולי זה ייבוא אישי של דגם שכנראה שהוא חדש בארץ אבל לא בחו"ל...

נ.ב.

כיף לחזור אחרי בעיות נוראיות עם המחשב שגרמו לי לחסך של כמה ימים (שנראו כמו שנים) מהפורום...

רועי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן. יש MG ZR שהיא הגרסה של MG לרובר. וכן, זה רכב חדש לגמרי. לא יודע מה פשר ההתעסקות עם הלוחית שיש פה לפעמים ("ראיתי אוטו ממש מגניב! אבל הייתה לו לוחית 45 במקום 83! זה לא הגיוני!")

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...