Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תירו הטויטרים שלי הפסיקו לעבוד

אנ יחשוב שהם נישרפו

יש לי קומפוננט של הרץ

האם יש אפשרות לסדר את הטויטרים

או שזה גמור ???

פורסם

תן פרטים, דגם מגבר? דגם סט קומפוננט? חיווט?

השאלה פה לא - מה אפשר לעשות עם השרופים?, השאלה למה הם נשרפו?, כי עפילו אם תתקן אותם או יחליפו אותם לחדשים - והם ישרפו עוד פעם = לא שווה כלום.

פורסם

זה פעם ראשונה שנישרף לי משהו במערכת הזאת

יש לי קומפוננט קידמי הרץ DSK130

מגבר של לנטיג אודיו 85.700

ומאורה סרוון וגה HED1693

המערכב הזאת מורכבת 4 שנים כבר

פורסם

4 שנים זה לא מעט זמן.

אם שני הטוויטרים לא מנגנים ושניהם הלכו ביחד - אני לא בטוח שזה הטוויטרים, זה יכול להיות גם הקרוסים.

אני מניח שאתה מגביר אותם כסט קומפוננט על הקרוס הפאסיבי המקורי שאיתם הם הגיעו והמידבאסים עדיין עובדים.

תוציא את אחד הטוויטרים ותנסה לחבר אותו לסוללה 1.5 וולט (רק תיגע לשבריר שניה עם החוט של הפלוס במינוס) ותראה אם הטוויטר מוציא רעש - אם כן הוא כנראה עדיין תקין.

תבדוק ככה את שניהם ותראה אם יש תגובה.

אחרי זה תיקח את הקרוסים ותפתח אותם ותראה עם יש סימני קורוזיה בקרוסים או אם יש איזשהו מנגנון הגנה בקרוס שנשרף.

אתה יכול לחבר את הטוויטרים אם אתה רוצה למערכת סטריאו אבל תעשה את זה בווליום אפסי רק כדי לראות אם הם מנגנים משהו - רצוי לחבר אותם אחרי קבל סטנדרטי של 4.7 מיקרופאראד רק כדי להגן עליהם מתחום תדר שהם לא אמורים לנגן.

בהצלחה.

נ.ב - אם אתה מגביר בי-אמפ והטוויטרים מוגברים ישירות על המגבר - הייתי בודק גם את הפיוז בערוצים שאחראים על הטוויטרים במגבר והייתי מנסה לחבר לשם רמקולים חליפיים בשביל לשלול בעיית מגבר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...