Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקווליר של אמא שלי חורקת כמו אוניה אמריקאית חלודה. בדיקה שטחית שעשיתי מצביעה על בלאי של הבולמים הקדמיים. לכן מספר שאלות (רק מי שיודע שיענה בבקשה):

1. יש בעיה עם החלפת זוג קדמי בלבד?

2. האם קניה מפירוקיה לא מעט מסוכנת בגלל הצורה בה הגיעו הרכבים (ז"ל) למקום?

3. מישהו יכול להמליץ על מקום טוב לעשות את העבודה? (במוסך המרכזי רוצים 1800 כולל עבודה לזוג ואצל הסוכן של KONI אותו מחיר פלוס מינוס).

יבורכו המשיבים :mm_yeah:

"הצלחה פירושה לעבוד בחריצות שמונה שעות ביום, עד שתקבל קידום ותוכל לעבוד שתיים-עשרה שעות ביום." (רוברט פרוסט)

פורסם

בולמים לא קונים מפירוקיה! ולא רק בגלל איך שהמכוניות הגיעו לשם, אלא גם ובעיקר בגלל שבולם הוא רכיב מתבלה (שלא לומר מתכלה), כך שממש לא שווה את העבודה להחליף בולם גמור בגמור.

אם המחיר של קוני ושל מקורי הוא זהה, הייתי אומר ללכת על הקוני (אדום, לא ספורט). בגלל אורך חיים גדול משמעותית.

בכל מקרה - חפש אצל יבואני חלפים חלופיים. בטח יש זולים יותר. נסה את מונרו ואת KYB, בטח יש דגם שמתאים לרכב שלך.

פורסם
הקווליר של אמא שלי חורקת כמו אוניה אמריקאית חלודה. בדיקה שטחית שעשיתי מצביעה על בלאי של הבולמים הקדמיים. לכן מספר שאלות (רק מי שיודע שיענה בבקשה):

1. יש בעיה עם החלפת זוג קדמי בלבד?

2. האם קניה מפירוקיה לא מעט מסוכנת בגלל הצורה בה הגיעו הרכבים (ז"ל) למקום?

3. מישהו יכול להמליץ על מקום טוב לעשות את העבודה? (במוסך המרכזי רוצים 1800 כולל עבודה לזוג ואצל הסוכן של KONI אותו מחיר פלוס מינוס).

יבורכו המשיבים :mm_yeah:

נסה לחפש בחנויות החלפים הקרובות למקום מגוריך, רובם מתעסקים עם ספק חלפים כלשהוא שמייבא את ACDELCO (חלקים מקוריים לאמריקאיות) במחירים טובים.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

הקשתי על "הבחירה שלך" בחתימה האישית והופתעתי. האם עלי להבין שאתה נוהג בנינט טייב ? :lol:

"הצלחה פירושה לעבוד בחריצות שמונה שעות ביום, עד שתקבל קידום ותוכל לעבוד שתיים-עשרה שעות ביום." (רוברט פרוסט)

פורסם
הקשתי על "הבחירה שלך" בחתימה האישית והופתעתי. האם עלי להבין שאתה נוהג בנינט טייב ? :lol:

LOL :roflmao:

נכון לרגע זה, אני עושה עליה נסיעות מבחן מידי פעם :wink:

תכל'ס - הייתי רוצה לנהוג עליה לתמיד.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...