Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רישיון לאופנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אני רוצה להוציא רישיון לאופנוע ויש לי רישיון לרכב כבר שנתיים וחצי ואני בן 21 כמה שיעורים אני צריך לקחת וכמה עולה ואיזה אופנוע אני יכול לעשות או שאין הכגבלה

תודה

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

פורסם

יש לך אפשרות להוציא רישיון לאופנוע עד 14.5 כוחות, ולאופנוע עד 33 כוחות.

על איזה רישיון חשבת?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

שיעורים - משהו באיזור ה-12, ההגבלה היא עד 33 כ"ס, ואתה גם פטור ממבחן תיאוריה.

עלות - אם אני לא טועה, כ-100-120 ש"ח לשיעור, פלוס 116 ש"ח אגרה ועלות הטסט (לא יודע כמה).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תאמת לא חשבתי על משהו ספציפי ואני בכלל לא מבין באופנועים , חשבתי על לקנות איזה טוסטוס קטן שלא אוכל הרבה דלק כי נמאס לי כבר מהאוטו ונורא יקר להחזיק אותו

פורסם

אם חשבת על קטנוע אז רישיון לאופנוע בדרגה הראשונה (A2) יספיק לך בהחלט.

התקנון החדש של דרגות הרישוי מאפשר לך לרכוש אופנוע עד 14.5 כוחות, מה שמקביל לאופנוע 125 סמ"ק.

ראשית עליך להוציא טופס ירוק,לבצע בדיקת עיניים, ולהחתים את הטופס במשרד הרישוי על מנת לקבל פטור מתאוריה.

בדיקה רפואית אין לך צורך לעשות.

המבחן שאתה נדרש לעבור לצורך קבלת הרישיון הוא מבחן שליטה במגרש בלבד.

המבחן כולל:

נסיעה בשמיניות, סלאלום, נסיעה איטית בקו ישר ובלימת חרום.

כמות השיעורים היא מינימום, תלוי ברמת השליטה שלך בקטנוע.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אם אני לא טועה, אם יש לך 3 שנים ותק ברישיון נהיגה לרכב פרטי, די במבחן שליטה (במגרש) כדי להוציא רישיון לקטנוע 125 סמ"ק

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

וכמה עולה שיעור בטוסטוס , אם נגיד אני בא לשיעור עושה איזה 2 -3 שיעורים וניגש למבחן מגרש?

פורסם

שיעור יכל לעלות בין 70-80 ש"ח, תלוי במורה ובאיזור מגורים.

ואם אכן לאחר 2 שיעורים אתה מרגיש מוכן לצאת לטסט תבקש מהמורה.

ל'

פורסם

הבנתי שאתה גר בחיפה, יש לי מורה מצויין להמליץ לך עליו, אני אשיג את המספר שלו ואשלח לך.

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

סבבה תודה

ובקשר להחזקה ומחירים כמה עולה טוטוס 125 סמ"ק וכמה דלק עולה וכמה אפשר לנסוע על מיכל מלא מהירות נסיעה של טוסטוס

פורסם

~VIPER~ אני גם מאיזור חיפה וגם רוצה לעשות רישיון לאופנוע

אתה יכול לשלוח לי בפרטי המלצה למורה.

בתודה,

תומי

פורסם
סבבה תודה

ובקשר להחזקה ומחירים כמה עולה טוטוס 125 סמ"ק וכמה דלק עולה וכמה אפשר לנסוע על מיכל מלא מהירות נסיעה של טוסטוס

משומש? חדש?

יש לך מגוון דגמים, כביש שטח קטנוע, תלוי מה אופי הרכיבה שלך.

כמובן לא לשכח את ביטוח החובה שהוא חלק בלתי נפרד ולא זול בכלל.

ל'

פורסם

כמה עולה החובה ?

אני צריך טוסטוס כזה לא משהו מיוחד שיסיע אותי לעבודה ומהעבודה וקצת פה ושם נסיעה בתוך העיר ומחוץ לה , כמובן שמשומש ולא חדש

פורסם

חובה יכל לעלות לך בין 2500 ל 3000 ש"ח.

מחירון לאופנועים יש לי משלי, מכיוון שאסור לפרסם מחירי רכב/אופנועים בפורום אתה מוזמן לפנות בהודעה פרטית ואני אשמח לסייע לך.

ל'

• תוכן חדש...