Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש דוד אחורי למערכת הפליטה , הדוד צריך להיות רוחבי בעל כניסה אחת ושתי יציאות, יציאה אחת בכל צד.

יעזור לי מאוד אם אני אדע לפחות באיזה רכבים יש דוד מסוג זה , ידוע לי שלמאזדה מיאטה יש דוד שעונה על הדרישות אך לא מצאתי בשום פירוקיה רכב כזה.

**מצורפת תמונה להמחשה.

אשמח לעזרתכם.

בברכת שנה טובה,

2d_1_b.jpg

פורסם

למיטב זכרוני, דוד פליטה דומה יש בפולקסווגן חיפושית.

לאיסה מכונית אתה זקוק לדוד כזה ומהיכן אתה בארץ?, כי אולי ניתן יהיה להפנותך למקומות מתאימים.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

אין ל MR שלך דוד ?

למה ל ךדוד שלך רכב אחר ? יתכן וזה יגרום לך ירידה בביצועים.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

היות ויש לרכב סעפת אני רק צריך לחפש דוד שלא יחסום יותר את האויר ,שהיה דקורטיבי,ולא ירעיש יותר מידי ,אם לשם דוגמא אני אקח דוד של מאזדה מיאטה זה לא ירד מהרמה של המקור ואפילו יהיה יותר יפה !

יגאל, תודה רבה , הדוגמאות שנתת הן מצוינות אך לא מופיעות באתר שדרך אגב הוא מעולה , אני אחפש רכבים מהסוג שנתת לי ואדווח מהשטח.

תודה ואשמך לעוד תגובות בנושא.

שנה טובה

פורסם

בכל מקרה כל דוד אחר לא יתאים מבחינת מידות ויצטרכו לעשות עליו עבודת התאמה , אז למה לא להתחיל מאפס וזהו?

או לתקן את המקורי או לבנות חדש.

פורסם

אני בשמחה הייתי מתקן את המקורי ,אך לצערי הוא לא קיים !

עבודות התאמה? ,לא מפחיד אותי ,יש שם דיי מקום.

אני לא שולל את האופציה של להביא דוד אפטר מרקט שמתאים בול, אבל בודק אולי יש אחד מתחת לאף.

*אשמח לדעת על מקומות שניתן לייצר שם דוד לפי צרכיי.

תודה רבה,

אסף

פורסם

אני הייתי הולך על דוד אפטרמרקט פתוח ומקצועי לכזה רכב, איביי מלא בסחורה זולה וגם טובה.

כמו כן בדוק דודים של אאודי TT וגם A4 1.8T, הנפחים וההספקים די דומים לשלך והם די שקטים, אבל המחיר, צפה פגיעה :shock:

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

אתה צודק, המחירים לא יקרעו את הכיס.

אך אני לא מזלזל בדודים שמיוצרים בארץ , או בדודים שבאים במקור ברכב אחר.

בנינו ושאף אחד לא ישמע: אין כאלו הבדלים בין כל הדודים, סך הכל אני צריך שהדוד החדש לא יחסום את האויר יותר מהסעפת.

** אני לא מחפש דוד מרעיש כך שזו לא בעיה , זה מה שרוב ה"אפטר מרקט" טובים בו.

תודה ושבוע טוב,

פורסם
תהיה מופתע כמה דוד מייצור לא איכותי יהרוס לך את חווית הנהיגה...

שווה לשלם על משהו טוב ומוכר...

לחבר שלום,

למה אתה חושב שדוד של רכבים כגון : MX5 , קאיין, טוראג, מרצדס ML, אוודי TT

לא היו מספיק איכותיים.

אני גם לא שולל את בניית הדוד בארץ (למרות שאני לא מאמין שאני יבחר באופציה הזאת).

אסף.

• תוכן חדש...