Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי כולם,

אני וחברים שלי מגיעים לרמת גן, אחרי הרבה מאוד זמן שלא היינו, באלפא ( :!: ), בעקרון אני בחור דיי מיושב, אבל אני עוד צעיר ויש דברים שמדליקים אותי :( טראק טוב, חברים באוטו, מצב רוח טוב ו Z3 שלוחצת איתך בדרך לרמת גן הם שילוב שעושה לי את זה וגורם לי להיות קצת פזיז :oops::shock:

קיצר, אני מגיח, רואה איזה מוזר אחד עושה צלחות ואולי משהו כמו 150 איש מסתכלים, אנחנו גם מסתכלים ואז במקום לחנות את האוטו בשקט אני מחליט לגנוב לו את ההצגה!!! (עריכה: חלק מהאנשים לא הבינו שזה נכתב בציניות, לא באמת ניסיתי לגנוב שום הצגה, רציתי רק לחנות בשקט, לא עבד :? )

מזהה שיש חנייה במגרש חנייה הראשון, ומחליט להיכנס, רק מה.. :idea: לא בכניסה אלה כמה מטרים לפני! אני שמתי לב למדרכה, אבל חשבתי לעצמי אולי זו בעצם העלייה כי זה לא היה נראה מדרכה רצינית, חבר שלי עושה לי - דני - זה מדרכה, אני כזה.. בסדר, אומר לעצמי שאני כבר כמעט עליה. באמת לא חשבתי שזה רציני.. ואם כן אז שאני אקח רוורס ויראה כמו דביל? מהפתאום אני אהיה אולטרה דביל ויגרור עשרות אנשים לרוץ אחרי וגם נזק לאוטו וים בושות!

לא הבנתי בדיוק למה האוטו לא עולה (כנראה שבגלל שהמדרכה הייתה יותר גבוהה ממה שחשבתי והיינו חמישה באוטו), נתתי גז, פרפרתי אחושרמוטה - האוטו עלה מהמדרכה וירד אבל שמעתי בום, הטמבון נפל קצת.

עשיתי הרבה רעש, ריח, קצת נזק לאוטו והרבה בושות. אבל בטח גם גרמתי לכמה מכם לצחוק על "האדיוט הזה" :o

הלכתי להחביא את האוטו בצד (לא ממש עזר, http://www.carsforum.co.il/phpBB2/download.php?id=7549 ) ולדון באפשרויות השונות שיש לי.

בהתחלה חשבתי להתאבד, לטעון שלא אני נהגתי, לטעון שזאת האלפא 156 הלבנה האחרת שיש בארץ, לא להיכנס יותר לשום פורום רכב רכב ישראלי לעולם, למחוק מהאיסיקיו את כל מי שאני מכיר מהסצינה המוטורית, לא להגיע לעולם יותר לרמת גן, בטח שלא באלפא, אבל אחרי כמה שעות של דאון שאני לא זוכר כמותו בזמן האחרון, החלטתי לקחת את זה יותר בקלות :twisted:

החלטתי לספר לכולם כאן מה קרה לי היום למרות שהרבה מכם ראיתם במו עיניכם, לצחוק על זה, לשמוח שלא קרה יותר מידי לאוטו,, ללמוד מאיפה הכניסה הנכונה לחניה, לזכור שאני לא ג'יפ, להשתדל להימנע מטעויות כאלה בעתיד ובעיקר להעביר את זה :roll:

דרך אגב, האוטו בסדר, תודה לרוני על המחזיר אור שהרים, אני דיי משכונע שבכלל לא צריך להחליף טמבון וזה עניין של כמה ברגים - נראה ביום ראשון.

עכשיו אלך לי למסיבה להשתכר ולנסות לשכוח שזה קרה לי :twisted:

(האלפא נשארת בבית :o )

פורסם

קודם כל אני מסיר את הכובע בפניך באופן שאתה מודה בשטויות שעשית.

אני, סקורניס וסער עמדנו על המדרכה כשטיפסת עליה.

מבחוץ זה היה נשמע ככה:

חבטה ראשונה כשהחלק הקדמי שלך שפשף את המדרכה בעליה.

חבטה שניה כשהחלק האחורי שלך שפשף את המדרכה בעליה.

חבטה שלישית כשהחלק הקדמי שלך שפשף את המדרכה בירידה.

חבטה רביעית כשטמבון שלך נתלש כשהחלק האחורי שלך שפשף את המדרכה בירידה.

הייתי מציע לך לבדוק שלא נגרם נזק לאגן השמן, ולמערכת הפליטה, כי הרעש הראשון והשלישי הגיעו דווקא מקדמת הרכב.

ואם הקיק שלך זה לגנוב את ההצגה מבימר מצ'וקמקת שמאבדת שליטה במגרש מלא באנשים - שיבושם לך...

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
ואם הקיק שלך זה לגנוב את ההצגה מבימר מצ'וקמקת שמאבדת שליטה במגרש מלא באנשים - שיבושם לך...

*אני לא ניסיתי להרשים אף אחד, התבלבלתי בכניסה לחניון (אידיוטי מאוד) ואז ששמתי לב חשבתי שלא תיהיה לי בעיה לעבור את המדרכה, מסתבר שהייתה בעיה, במיוחד עם אוטו מלא*

פורסם

ואוף טופיק קטן:

טראק טוב, חברים באוטו, מצב רוח טוב ו Z3 שלוחצת איתך בדרך לרמת גן

"לחיצות" עם Z3 ? אפילו לחיפושית ישנה זה לא אתגר. :lol:

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אמרתי שזה אתה רק אורן 205 לא האמין לי... עכשיו שיוכל ת'לב :lol:

ולך.. אני משתתף בצערך, אנחנו הימרנו על 5000 ש"ח תיקון לפגוש.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

הייתי בדיוק ליד המידרכה וראיתי את הכל תגיד לא מספיק עשית לעצמך בושות במפגש אתה רוצה לעשות גם פה :?:

אם אתה רוצה קיט הגבה לעלות מידרכות יש לIDO הוא בטוח ישמח לעזור לך :lol:

פורסם

אני מקווה שהכל יהיה בסדר ולא נגרם נזק רב למכונית ..

משהו שהוא לא ממש ברור בעין אלא אחרי עיון ...

תבדוק טוב טוב את האוטו :idea:

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

חחח לא נעים אבל לא נורא, קורה משהו כזה לכולם בשלב זה או אחר, אולי לא בדיוק אותו דבר ואולי לא במפגש חחח אבל קורה, קח את זה בקלות יהיה בסדר.

X כ"ס יפניים = X כ"ס צרפתי כפול 1.5

1.כועס ומנצח, כועס ומנצח - כמו חתול

2.כרגע למדתם שיעור מהיר איך הופכים לימון ללימונדה

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

פורסם
חחח לא נעים אבל לא נורא, קורה משהו כזה לכולם בשלב זה או אחר, אולי לא בדיוק אותו דבר ואולי לא במפגש חחח אבל קורה, קח את זה בקלות יהיה בסדר.

זו הגישה שאני מאמץ :?

פורסם

זה לא נפתח הפוך... בכלל, יש סיבה טובה מאוד למה הדלתות לא נפתחות הפוך כבר כמה עשרות שנים.. למרות ששמתי לב ששוב חוזרים לזה במספר קונספטים... הקטע בדלתות האלה שהידיות מצאות בחלון האחורי, בפינה... אם תסתכל בתמונה, תראה שם משולש שחור.. אז זה הידית בעצם....

באשר לאלפא עצמה, כמו שאמרתי בשרשור אחר, משתתף בצערך, ואל תיפגע מהתמונות... צילמנו אותן למזכרת בלי כוונות רעות :)

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם
אמרתי שזה אתה רק אורן 205 לא האמין לי... עכשיו שיוכל ת'לב :lol:

ולך.. אני משתתף בצערך, אנחנו הימרנו על 5000 ש"ח תיקון לפגוש.

הייתי בטוח שהוא ילד טוב ששומר על האוטו של אבא.. לא ידעתי הוא מתחרע ;)

לא נורא דני , ממה שראינו לא היה ניצוצות וגם לא נזילה.. אז ככה שאני מאמין שיצאת במצב "טוב" יחסית :)

פורסם

זו הגישה שאני מאמץ :?

:mm_yeah:

היה עצוב לראות אחרי שזה קרה התייחסת כאילו הכל בסדר וכלום לא קרה.

עצוב לראות זלזול כזה (גם אם זה אוטו של אבא...), אבל מסכימה שצריך לקחת את הכל בקלות ולהודות בטעויות.

חלי

פיג'ו 206 1.6 2006

פורסם
היה עצוב לראות אחרי שזה קרה התייחסת כאילו הכל בסדר וכלום לא קרה.

עצוב לראות זלזול כזה

סליחה חלי?

זה שלא התפרצתי בבכי מול מאה אנשים אלה נסעתי הצידה עם חברים שלי כדי להעריך נזקים ממש לא אומר שאני מזלזל ( :crazyeye: :crazyeye: #?@?$#@ ) או שאני מתייחס כאילו הכל בסדר.

האלפא הזו היא אחד הדברים היותר חשובים לי (לא שזה ניכר אחרי אתמול :oops: ) ואין לך מושג כמה אני משקיע בה, אוהב אותה או כמה כאב לי אחרי אתמול.

אתמול היה אחד הדברים הכי מבאסים שקרו לי בחיים, למזלי, הנזק לאוטו לא גדול, הנזק לאגו - כן, אבל חשבתי והגעתי למסקנה שהדרך הכי טובה להתמודד עם זה, זה לא לברוח מאחריות אלא לפרסם כאן את העניין, גם מכיון שמילא רוב האנשים כבר הסיקו שזה אני (אז כנראה יש פעמים שאתה מצטער שיש לך אוטו מאוד מאוד ייחודי? 156 לבנה :? ).

זה שאני מנסה להתייחס לזה קצת בצחוק זה פשוט כי אחרי כמה שעות של דיכי עמוק, אתמול בבית, הגעתי למסקנה שיצאתי טמבל אדיר ועשיתי המון בושות וגם נזק אבל מה שהיה היה (ובאמת ניסיתי לחשוב אולי זה חלום? והיו לי כבר חלומות על דברים יותר נוראיים שקרו לאוטו :( ) וצריך לנסות לקחת את זה באיזי ולעבור הלאה.

:puzzled:

• תוכן חדש...