Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נשבר כנראה חלק של הגלגל היוצא מהאלטרנטור לרצועה. הוא עדיין מסתובב אבל משמיע רעש.

לא נדלקת נורת טעינה. אשתי הלכה למוסך שאמר לה שצריך להחליף את האלטרנטור ואי אפשר לתקן. עניין של כ-1500 ש"ח.

טלפנה גם למוסך מרכזי של רנו ושאלה לגבי החלפת אלטרנטור - נתנו אותו מחיר כמעט.

נראה לי מעט מוזר שצריך להחליף את האלטרנטור כולו כשנראה שהוא עובד כמו שצריך פרט לגלגל חיצוני שבור.

אודה לעזרתכם:

1. האם צריך להחליף את האלטרנטור כולו?

2. אם כן ואם לא - הערכת מחיר בהתאם לתקלה כפי שאתם מבינים אותה.

תודה רבה.

פורסם

מכיר את התופעה ולצערי גם לי נאמר לפני שנתיים שצריך להחליף אלטרנור וכך עשיתי.

בפועל כל מה שאתה צריך זה פולי (גלגלת) כזה חדש שאותו ממש לא בעייה להחליף.

איפה מוצאים כזה פולי אינני יודע אך בוודאות ניתן להחליף רק פולי.

אני קניתי אלטרנטור משופץ אחרי שנאמר לי על עניין הפולי. לאחר שנה, האלטרנטור שבק חיים. לקחתי את האלטרנטור הישן (המקורי שהיה על הרכב לפני המשופץ) והרכבתי לו את הפולי של המשופץ. כבר יותר משנה הכל עובד מצוין.

תמתין להכוונה למקום שבו ניתן למצוא פולי כזה.

ליאור

Veni Vidi Vici

פורסם

אני מניח שניתן למצוא אצל מוסכים מובחרים שאינם מורשים במחיר זול יותר. שווה בדיקה. בכל מקרה לא מומלץ משופץ.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...