Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סליחה על ההתעלקות על הת'רד אבל אני בדיוק רציתי לדעת היכן אפשר להקשיב למגברים של ג'נסיס ?

ומי היבואן שלהם בארץ ?

ואיך אני אוכל להשוות איכויות מול אודיסון ? בהנחה ושתי החברות הן אופציה לשדרוג עתידי של מגבר ה4 ערוצים שלי .

תודה ,

תומר .

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סופר T -

לשמוע מגברים של גנסיס אתה יכול בעיקר אצל חברי פורום שיש להם ציוד של גנסיס ברכב . למרות זאת מה שאתה תשמע זה את הרמקולים , לא את המגבר. אי אפשר להתרשם מהמגבר על ידי כך שתשמע אותם בכל מיני מקומות.

אם היה מצב שיש ברכב מסוים בדיוק את כל הציוד שיהיה אצלך ברכב , והיית בודק פעם עם מגברים של גנסיס ופעם אם מגברים אחרים אז אפשר היה להתיחס לשמיעה כמבחן למגברים .אבל לצערנו המקרים שמתבצעת השוואה כזו הם נדירים.

לגבי היבואן , אם אתה רוצה טלפון שלו לבירור פרטים אתה מוזמן ליצור איתי קשר בפרטי.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

תודה רבה על התגובה המהירה ,

אני לא כל כך מכיר אנשים עם ג'נסיס ברכב , בכל אופן אני אצור קשר בפרטי .

אני מתעניין לגבי סדרה מסויימת - שנקראת סדרה III

אני אצור קשר בפרטי .

תודה ,

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

לגבי החשש מזיופים, הדרך הכי טובה לוודא שזה מקורי היא לשאול את השאלה הפשוטה הבאה:

is it original or fake ?

באופן די מפתיע, החוק במזרח מאפשר מסחר די חופשי בזיופים,אבל בגלל החשש שלהם,כאשר שואלים אותם את השאלה הזאת,הם לרוב עונים את האמת.

אם זה מקורי המוכר יגיד לכם שזה מקורי.

אם זה זיוף,תצפו לתשובה בסגנון:

same same like original.....

:wink:

דבר נוסף כמובן זה המחיר,אם זול מדי (לדוגמא המחיר בארץ 5000 שקל,ואתם מקבלים הצעה לאותו מוצר ב-800 שקל) אז תחשבו פעמיים.

לרוב ההבדלים במחירים במוצרים מקוריים יסתכמו בכמה עשרות אחוזים,אבל לא הנחה של מאות אחוזים (כמו בזיופים).

בהצלחה !

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם! חזרתי אתמול בלילה לארץ (סוף סוף) :?, תאילנד נהייתה מאוד מעצבנת אבל זה כבר סיפור בפני עצמו.

לפני יומיים לקחתי מונית לרחוב הקוואסן לכתובת שELIBABA רשם לי בתאית, לפני שהם הסכימו להסיע אותי , הכלבים האלה עשו קולות של מנקייז, בגלל שזה מאוד רחוק כ40 ק"מ מקוואסן, בקיצור בסוף סגרתי איתו על סכום של 600 באט למונית לשני כיוונים (שזה גם סכום לא מבוטל) אבל ניחא, הרי אני הולך לקנות ג'נסיס!:twisted:.

הגענו למקום שנראה כמו משרד הייטק משגשג במערב, (את האמת ציפיתי לחנות עם מוצרים לתצוגה) אבל לא, זהו יבואן ראשי בתאילנד של חברות מובילות , והכי מצחיק שהמוצרים שהכי הולכים אצלו זה מורל, הביאו לי קטלוג של גנסיס, ישר הצבעתי על סטריאו 60 :), המחיר הרשמי שלו שם הוא 18000 באט שזה 2250 ש"ח, טוב אחרי כחצי שעה של חישובים במחשבון (מחשבון אצלהם זה כלי נשק הכי אהוב עליהם) הם יצאו עם גזר דין = 300$ מחיר אחרון, לא חשבתי פעמיים והוצאתי 10000.

אם יש עוד שאלות אני כאן.

פורסם
תתחדש!!

סוף סוף נשמע ת'טווטרים שלך כמו שצריך! :twisted:

איזה טויטרים ?:shock: הסט נמכר ימים ספורים לפני הנסיעה לתאילנד. אני בנתיים עם זוג 5.25 ביתיים (8 אום) על המגש + טויטרים הזולים האלה שנותנים מתנה כאשר אתה קונה מסטיק בזוקה בפומפה:-P.

פורסם
איזה טויטרים ?:shock: הסט נמכר ימים ספורים לפני הנסיעה לתאילנד. אני בנתיים עם זוג 5.25 ביתיים (8 אום) על המגש + טויטרים הזולים האלה שנותנים מתנה כאשר אתה קונה מסטיק בזוקה בפומפה:-P.

אז איזה סט אתה מתכוון להביא? :mm_tongue

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם
לא יודע עדיין, יש לי את הSPACE במחיר זנות, אבל לא שמעתי אותו :-(.

נראה נראה, אני כבר אפתיע:twisted:, מה שבטוח - אני עם מורל גמרתי.

הבאת מגבר JL 300/2 הבאת GENESIS סטריאו 60..

על תהרוס עם ה SPACE עכשיו.

תקנה מיד באסים של FOCAL/SCANSPEAK או משהו בסגנון תשלב אותם עם איזה טוויטרים איכותיים נגיד זה:

http://www.madisound.com/catalog/product_info.php?cPath=45_229_270_324&products_id=907 או אפילו סופרימו (למרות שהם קצת יקרים פיקולו 1100 ש"ח)

ותהנה.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

מזכיר לי את הסיפור שרציתי לנסוע ליבואן של סקאן-ספיק בתאילנד... :lol:

עברתי כמה וכמה נהגי מוניות עד שמצאתי מישהו שהסכים לקחת אותי לשם (זו היתה נסיעה של 40 דקות בערך).

היבואן יושב בתוך בית פרטי, וכשנכנסתי לשם קיבלתי 5 פרצופים בוהים כאילו זה האדם הלבן הראשון שראו מימיהם.

אחרי התעשתות של דקה שתיים הגישו לי תה קר והמוכרת שאלה אם אני יודע מה אני מחפש. 30 שניות אח"כ היא הוציאה את הקרטון עם היצירה :-D.

זאת הייתה חוויה נהדרת.

1200 ש"ח למגבר ג'נסיס חדש זה בגדר מציאה. עשית את עסקת חייך :-P

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

1200 ש"ח למגבר ג'נסיס חדש זה בגדר מציאה. עשית את עסקת חייך :-P

איתמר.

אם היה נשאר לי עוד קצת כסף, אז יכולתי להביא עוד אחד (60) או דואל מונו ב2300 ש"ח בערך, וגם אם לא הייתי מפחד ממכס :roll:.

פורסם

תתחדש !

היה כיף לקרוא את הסיפור על ציוד משובח , מחיר טוב והפי-אנד בסוף , תיהנה .

מה שבטוח - אני עם מורל גמרתי.

נ.ב.

למה לא מורל? התאיילנדים לא טועים .

ZZR

פורסם
תתחדש !

היה כיף לקרוא את

נ.ב.

למה לא מורל? התאיילנדים לא טועים .

אין לי שום דבר נגד מורל, כל החיים היו לי סטים/טויטרים/קומבינציות והכל של מורל, ואני חושב שזו אחת החברות המעולות שקיימות בשוק, ואני אמשיך להמליך על הסטים שלהם (מתוך נסיון אישי).

את האמת = רוצה לגוון.

• תוכן חדש...