Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי ברכב את האזעקה הזאת:

http://www.autoelectric.ru/autoalarm/clifford/xl1000/xl1000.htm

מישהו יכול להגיד לי לפי הסירטוט איזה מהחוטים נותן פקודה ברגע שאני לוחץ על הכפתור השני בשלט, כלומר הכפתור שמפעיל את המצב פאניק? לא הכפתור להדליק ולכבות את האזעקה.

תודה

פורסם

אין קשר בין החוט שמופעל על ידי לחצן מס' II בשלט.

אם אתה רוצה פאניק , בצע כדלקמן.

הכפתור שפותח ונועל את האזעקה (דורך ומנטרל בשפה מקצועית) הוא הכפתור שמפעיל גם את הפאניק!

איך? פשוט, לחץ לחיצה ארוכה על הלחצן הראשון המסומן בשלט I , הפאניק תוך שתי שניות יתחיל לפעול. לחיצה נוספת קצרה תפסיק את הפאניק.

הכפתור השני נועד לשלוט על יציאת פקודה נוספת אחרת, למשל הנעת הרכב (מצריך רכב מוזרק ואוטומטי ללא אימובלייזר מקורי - גם את זה ניתן לפתור "תיקנית") ו/או לפתוח תא מטען , כמו ביונדאי לנטרה, רכבים אמריקאים ועוד

ברוך הבא לעולם של קליפורד. ימי קליפורד העליזים של פעם.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אני רוצה לפתוח את הבגאז' מהשלט אז חשבתי לעשות זאת במקום הפאניק. אבל אם אתה אומר שהכפתור השני מוציא גם פקודה אז אתה יכול אולי להגיד לי איזה מהחוטים מגיב ללחיצה על הכפתור השני?

פורסם

הי,

לפי השרטוט יש לאזעקה הנ"ל יציאה של ערוץ נוסף בפין מס' 14 - החוט האפור/סגול.

היציאה היא יציאת מינוס!

בכל מקרה, אם אתה רוצה לחבר מנוע לפתיחת תא המטען תשתמש ברליי אשר מקבל את הפיקוד מהאזעקה

פורסם

לא. השרטוט לא זמין כרגע. התשובה שקיבלת ניתנת לבדיקה עם וולטמטר או נורית ביקורת. ואכן, חייב בממסר עזר.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...