Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתמול התחיל לי משהו ממש מוזר אני מגיד שומע רדיו אחרי כמה דקות הפנל עובד ולא שומעים כלום

בדיסקים אחרי 3 דקות אותו דבר אני מוציא את הפנל מכניס אותו עובד מה יכול להיות הבעיה ואיך זה פתאום התחיל :shock:

****בעיה בכותרת-- איך לרשום כותרת? כנס לכאן.****

פורסם

לא ציינת איזה רדיו דיסק יש לך, והאם מופיעה לך תקלה כל שהיא על הצג(למשל error 12 ) ולא ציינת את רכיבי המערכת, לא רק זה, לא כתבת כותרת תקנית , איך אתה מצפה שנעזור?

ניחוש פרוע שלי, שהמגבר הפנימי של הרדיו דיסק נכנס לפרוטקשיין עקב חיבור לא נכון או משהו בסגנון, וזה עושה לך בעיות. ונכבה.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

טוב יש קבל 1 פראד 2 סאבים 1 מהם 2 סלילים מגבר 6 ערוצים של SONY ופנל של פיוניר פרימיום לא זוכר את הדגם בדיוק אבל זה עם התצוגה של המכוניות יותר נכון הפורמולות ואין לדגם הזה MP3 ואין שום ERROR במסך הוא ממשיך לעבוד רגיל

הכול עבד במשך שנתיים וחצי ב0 תקלות

פורסם

כנראה שהמגבר מפסיק לעבוד או נכנס להגנה!!

תבדוק אם המתחים של המגבר תקינים (במיוחד מינוס)

תבדוק ששום רמקול לא נוגע בגוף הרכב

תבדוק את תקינות הREMOTE של הHU

זה עבד לפני? תנסה לחשוב איזה שינויים ביצעת לאחרונה!

לי נראה שהבעייה היא מהמגבר אבל יכל להיות שגם הציאות מהHU לא תקינות

פורסם
כנראה שהמגבר מפסיק לעבוד או נכנס להגנה!!

תבדוק אם המתחים של המגבר תקינים (במיוחד מינוס)

תבדוק ששום רמקול לא נוגע בגוף הרכב

תבדוק את תקינות הREMOTE של הHU

זה עבד לפני? תנסה לחשוב איזה שינויים ביצעת לאחרונה!

לי נראה שהבעייה היא מהמגבר אבל יכל להיות שגם הציאות מהHU לא תקינות

טוב אין לי מוסג מה זה HU

דבר שני מה שמוזר זה שלא עשיתי שום שינוים ממש כלום ב שנתיים האחרונות מה שרק שיניתי זה את הדיסקים ששמעתי

אתה עומר שבדוק זה המגבר

פורסם

HU - Head unit ,זאת אומרת-רדיו דיסק.

אני בטוח שהבעיה במערכת שלך זה התחממות יתר של המגברים,או שינוי כלשהו שגרם ללקיות במערכת.

• תוכן חדש...