Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש המלצות לרכב חדש עם-

תא מטען גדול שמתאים להכניס רובוט לעזרה עם כסא גלגלים

נפח מנוע עד 1800 אוטומט

צריכת דלק נמוכה עד סבירה

"סחיבה" טובה בעליות - אני עובד בירושלים

רכב יחסית גבוה - לא גבוה מדי

היום יש לי פוקוס 97 שאני מאד מרוצה ממנה אך אין אפשרות להכניס רובוט בתא המטען

פורסם

מכיוון שאני משער שרובנו לא יודעים מה הרובוט הזה תנסה לתאר באיזה תא מטען הוא כן נכנס.

גם תקציב יעזור.

פורסם

יש הרבה אופציות, הבחירה תלויה בטעם ובדרישות נוספות.

להרבה יצרנים יש אופציות סטיישן שהן נדירות על הכבישים בארץ, אבל ניתן להזמין. בהתאם לתקציב, אתה יכול למצוא סקודה, סובארו אימפרזה סטיישן, ועוד שלפי דעתי עומדות במגבלת נפח המנוע שלך.

אפשר גם רכב כמו ניסאן נוט, שבקיפול מושביו האחוריים נותן נפח אחסון רב (אולי אפילו בלי קיפול יספיק לך - הרכב במבנה דמוי-סטיישן קצר וגבוה).

אפשר גם מיני-מיניואנים כמו מגאן סניק.

ואפשר - וזו אולי האופציה הכלכלית ביותר אם מתאימה לדרישותיך - טנדר. טנדרים מודרניים קטנים מציעים נוחות רבה. תתפלא גם לגלות (וזה מניסיון) שהטנדרים הצרפתיים למיניהם (סיטרואן, פיז'ו) מציעים אמינות גבוהה יותר מדגמי המשפחה של אותם יצרנים, ויכולים לתת פתרון מצויין.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• 10 שנים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

האם אתה זכאי לניידות היינו פטור ממיסים?

גם אם לא הרי כדאי לדעתי שתקח לך רכב כמו הסובארו פורסטר שנוסע גם בשלגים של ירושלים.

הרכב שלי יד שנייה מנכה שהיה לו מעלון בגז׳ הרכב בהחלט מתאים לצרכי נכים מכל הבחינות.

בדגמי SX ישנם עזרים חשמליים מקלים את החיים. כסא דלת מטען ועוד.

יד שניה תבדוק משנת 2014 ואילך.

בריאותו צלחה מנחם:-D

עריכה אחרונה על ידי מנחם פרידמן
:idea::cool:
  • תוכן חדש...