Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

 

האם מישהו יודע היכן ניתן לאזן ידית מומנט של סיגנט? האם זהו שירות שכלול באחריות הידית?

 

תודה

קו---------------------------------------

פורסם

אני לא יודיע אם יש כזה דבר , אבל אתה יכול לעשות כיול לבד שאפשר להגיד שהוא מדוייק

הרי נגיד אתה צריך לחזק בורג 20 ניטון/מטר אז אם תיקח זרוע של מטר ותפעיל כוח של 20 ניוטון 2(ק"ג) אפשר ען משקל משיכה יש כזה עם קפיץ בפנים, בקצה בזוית 90מעלות לזרוע תקבל אותה מידה.

אם הבנת את העקרון אז אתה יכול לדעת אם בערך המכשיר שלך מקוייל או שבשמיים :-P

 

כל 10 ניטון ליתר דיוק שווים ל 0.981 ק"ג

פורסם

כיול אתה יכול לעשות בכל מעבדה מוכרת. יש את מכון התקנים שהם איטיים ויקרים ואת מטרולוג'י שאיתם אני עובד בכיולים (יושבים בפ"ת) וכיול כזה צריך לעלות פחות מ 100 ש"ח.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אפשר להיות חוצפן ולהציע הצעה אחרת?

(אל תחנקו אותי)

למה לא להרוס את הידית ולהחליפה במסגרת האחריות

במקום לשלם כ100 שח על כיול שעלות הידית היא בין 200-400?

פורסם

אני אחנוק אותך! נניח שספק הכלים שלך הוא פסיכי גדול ולא זיהה נזק מכוון לידית, מה הלאה? קבלת ידית באחריות, חלפה חצי שנה, שנה והאחריות פגה, עכשיו לא תעשה כיול כי זה יעלה לך כסף?

 

אגב, ידיות מומנט אכותיות עולות פי 10 ויותר מעלות הכיול.

 

אם שומרים על הידית מומנט ועובדים איתה כמו שצריך, אפשר להסתפק בכיול אחת לשנתיים.

×
×
  • תוכן חדש...