Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני חדש פה ואני אשמח עם תעזרו לי

תרכיז לרדיאטור - מה ההבדל בין נוזל רדיאטור בצבע ירוק ואדום?

ואיפה שמים את תרכיז רדיאטור ברכב?

ומה סופר SNT?

זה סוג של שמן ששמים רק לרכב שמונע לדיזל?

הערת עריכה: נא להקפיד להבא על כותרת אינפורמטיבית.

פורסם

אין קשר בין איכות הנוזל לבין הצבע שלו, יש הבדל בתכונות בכל סוג של נוזל קירור, בנקודות קיפאון ורתיחה. רוב הנוזלים הנמכרים בארץ הם בצבע ירוק, אך זה לא אומר על איכות שלהם, אני ממליץ לקנות נוזל קירור קצת יותר יקר של חברה ידוע, למרות שהיום מזייפים הכל. דרך טובה לבדוק איכות נוזל קירור, זה לבדוק את הטעם שלו (רק טיפה), ככל שנוזל קירור מתוק יותר כך הזיכוז שלו טוב יותר. בנוגע לתרכיז, זה אותו נוזל קירור רק לא מדולל וצריל לדלל אותו עם מים, בכמות שרשומה על האריזה. אני ממליץ מאוד לא להשתמש בנוזלים (מים ושמן) מאיכות ירודה. זה יחסוך לכם לטווח ארוך את הוצאות המוסך.

פורסם
דרך טובה לבדוק איכות נוזל קירור, זה לבדוק את הטעם שלו (רק טיפה), ככל שנוזל קירור מתוק יותר כך הזיכוז שלו טוב יותר.

חשוב לציין שהוא גם רעיל מאוד !

פורסם

האם כדאי לקנות נוזל קירור מוכן לשימוש או לקנות תרכיז?

מה יחס מהילה של התרכיז?

מיצובישי אאוטלנדר פרימיום שנת 2017 - היהלום היפני 

יונדאי אלנטרה I35 שנת 2012

פורסם

פעם שמעתי על תרכיז כזה של נוזל קירור אל זה לא משהו איכותי זה סתם במחיר של התרכיז עדיף ליקנות נוזל קירור איכותי מוכן

פורסם
אני מסכים שהוא רעיל, אבל מטעימה על הלשון לא יקרה כלום, אני מבטיח עשיתי את זה לא פעם.

כמובן שלא יקרה כלום, למי מאיתנו לא נזלה טיפת נוזל קירור רותחת על האצבע והוא ישר הכניס אותה לפה :|

אבל חשוב להדגיש את זה ליתר ביטחון, שאנשים לא יתלהבו מהטעם ויתחילו לשתות את זה

פורסם
שאלה שלי תרכיז רדיאוטור זה נוזל רדיאטור?

אני שופך אותו למיכל הרדיאוטר?

אחרי שאתה מוהל אותו במים רגילים או מזוקקים (יש דעות לכאן ולכאן) לפי ההוראות, אתה שופך אותו לרדיאטור

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

בשביל להבהיר:

1) לא לשתות נוזל קירור (רדיאטור), הוא רעיל בכמויות גדולות, אחרי שהבהרנו את זה :), נמשיך!

2) תרכיז הוא נוזל קירור בצורה מאוד מרוכזת, יש למהול אותו במים, אפשר מזוקקים אבל לא חובה, לשים את התרכיז ברדיאטור ולאחר מכן להוסיך מים, תלוי בריכוז שרוצים או שצריך באקלים שלנו.

פורסם

תודה רבה לכם הבנתי את הבדל שנוזל רדיאוטור זה מוכן ותרכיז לא מוכן

רק מה זה סופר SNT הזה של שמן?

ואיזה שמן מומלץ לשים ברכב?

פורסם

אם אתה מאוד אוהב את הרכב שלך והתקציב מאפשר לך שים שמן סינטטי, אם לא שמן חצי סינטטי הוא מספיק טוב, רק לשים שמן של חברה טובה, תבדוק מה שמים לך במוסך, או תקנה בעצמך.

פורסם

באיזה ריכוז יש למהול את התרכיז?

אף 1 לא ענה מה ההבדל בצבעים של הנוזל - האם יש הבדלים במוצרים?

פורסם

1. תרכיז שמדובר בו מאיכות גבוהה מתוצרת קטרפילר

2. האם רק היצרן פיג'ו יודע ליצר נוזל קירור איכותי? מאמין שיש עוד יצרנים (יש מלא מכוניות בכביש מסוגים שונים שלכל 1 יש נוזל קירור...)

נא תשובתכם

• תוכן חדש...