Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את זה אתם חייבים לראות ( כי ככה רוני אמר )

חיפשתי בעבר את הסרטון הזה ולא מצאתי והנה מישל גדז' שלח לי אותו אתמול במייל.

לכל מי שתהה מה קורה בתוך מכונית ראלי ואיך עובד הצוות מבחינת נהיגה וקריאת NOTES .

ראלי פינלנד באדיבות הסובארו של סולברג ומילס.

למי שלא מבין , תתרכזו טוב ואחרי זמן מה תצליחו גם להבין מה הוא מקריא ומה קורה.

קחו כמובן בחשבון שהוא מקריא פנייה או שתיים ולפעמים שלוש קדימה , כולל מה קורה בדרך מבחינת מכשולים ומרחקים.

תהנו -

http://video.google.com/videoplay?docid=-7224253101999142709

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הסרטון הזה באמת מדגים באופן משכנע ביותר איך נהג ונווט מהרמה הגבוהה ביותר עושים סטייג'. משכנעת במיוחד העובדה שהם גם קבעו שיא סטייג' באותה ריצה.

אני באמת ניסיתי לעקוב אחרי מה שהנווט אומר, אבל פשוט לא הצלחתי. מהר מאוד מאבדים לחלוטין את הריכוז ותהרגו אותי, אין לי מושג איך הנהג אמור לקלוט ולזכור כל מילה בזמן שהוא נוהג לחלוטין על המגבלות. מדהים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אם הוא לא היה קולט אז הוא לא היה על המגבלות!

זה ההפך מהביצה והתרנגולת!

זה כמו לומר על מי שזוכר מסלול בעל פה "איך הוא יכול לנהוג כל כך מהר כאשר הוא צריך לזכור את הפניות"

בברכה נדב (שנווט שלו יותר טוב!)

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

• תוכן חדש...