Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניתי 3WAY DLS שאלה?

carholic
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

לאחר בדיקות, הצלבות ,חיתוכים ויועצים בדרך, הגיע הזמן להודות לכולם הדגם הנרכש הינו DLS UR-36 3WAY

הסט יותקן בגולף חדשה . בדלת ישנה הכנה לסט 3 חלקים, הבעיה היכן למקם את הקרוס ? כי בדלת אין מקום.

ומה המשמעות למיקום מרוחק של הקרוסים?

א"עפ שלדעתי ישנו יתרון בקרוס שאינו בדלת ,וזו האפשרות לכוון את העוצמות של המיד והטוויטר בקרוס מבלי לפרק ציפוי דלת. (האם יש משמעות לשינוי בקרוס? או זהו גימיק (שינוי מצב הגשרים))

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין משמעות למיקום הקרוסים. תשים בבגז, הכי טוב לכיוונים,חיבורים וכל מה שצריך לעשות עם הקרוס. כיוונים? אני אישית עשיתי בקרוס שלי וזה עזר. אצלך אני מאמין שיש יותר כיוונים מאצלי, ולכן אני מאוד ממליץ לך להשתמש בו על מנת לכוון את הסט לפי האוזן שלך.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הקרוס זו הבעיה האחרונה שלך.

הסט הזה עובד בתיבות.הנפחים הדרושים אמורים להיות כתובים בחוברת שבאה עם הסט.

תתחיל לחסוך :-P להתקנה טובה, או ששתחיל לקרוא מדריכים לעבודה עם פיבר.

וההכנות שיש בדלת לא כל כך יעזרו לך.

דרך הגב מה שאר רכיבי המערכת?

DLS - END OF CONVERSATION

קישור לבניה שלי http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=139795

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בגדול זה לא בדיוק משנה מה שכן גם לחוט של רמקול יש דיליי למרות שאני לא בטוח שבאורכים כאלו תרגיש בהבדל אבל לך תדע ככה שתקפיד על אורך חוט זהה בין שני הצדדים

HU: Pioneer 880prs, Component: mbq-qsc216 Rear: mbq RUA 216 Amp1: p.g x400.1Amp2: MBQ PAB4100 Sub: Infinity kappa perfect 12.1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בגדול זה לא בדיוק משנה מה שכן גם לחוט של רמקול יש דיליי מה? :confused::?::shock: ממתי לחוט של רמקול יש DELAY? יש אלקטרוניקה חדשה שאני לא מכיר? למרות שאני לא בטוח שבאורכים כאלו תרגיש בהבדל אבל לך תדע ככה שתקפיד על אורך חוט זהה בין שני הצדדים

השאלות באדום.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם בחוט של רמקול יש זמן שלוקח לזרם לעבור מנקודה A לנקודה B במערכות הגברת במה ניתן להבחין בקלות בדיליי מכיוון ששם הכבלים ארוכים מאוד

HU: Pioneer 880prs, Component: mbq-qsc216 Rear: mbq RUA 216 Amp1: p.g x400.1Amp2: MBQ PAB4100 Sub: Infinity kappa perfect 12.1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה מודע למהירות שאתה מתייחס לA וגם לB ?

כנראה שלא , אם היית מודע למהירות - לא היית כותב שטויות כאל (מדובר על גל)ו.

נ.ב.

גם אם הייתי לוקח כבל חשמל ומלפף איתו את כל הרכב ולבסוף מחבר לרמקול , עדיין לא היית מרגיש באיחור .

לגבי השרשור - הנצילות של הרמקולים היא 88 ?!

לא עדיף מורל?

.

ZZR

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם בחוט של רמקול יש זמן שלוקח לזרם לעבור מנקודה A לנקודה B במערכות הגברת במה ניתן להבחין בקלות בדיליי מכיוון ששם הכבלים ארוכים מאוד כמי שעוסק במערכות הגברה מקצועיות, אני אומר לך שלא קיים DELAY כתוצאה מאורך של כבלים!!!.

התשובה באדום.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה מודע למהירות שאתה מתייחס לA וגם לB ?

כנראה שלא , אם היית מודע למהירות - לא היית כותב שטויות כאל (מדובר על גל)ו.אבקש יפה ממך ומשלו לא להטעות את חברי הפורום הנכבד . הבחור צודק ב100%

.

שים לב מה רשמתי לו שבאורכים כאלו לא בטוח שזה ישפיע צודק בהחלט

מהירות האור היא 300K ק"מ בשניה אם זכרוני אינו מטעני מלימודי הפיסיקה , ולכן יש דילי שנמדד במיליסקונד .

היות ואוזן האנושית רגישה להבדלי זמן (מי דיבר על TA ?) הרי שיתכן ואזנו של חבר הפורום הנכבד רגישה גם לזה :lol:

יש רק בעיה אחת מניין לך להרגיש הרי אין הבדל בין שני רמקולים ?

אם החוט היה עובר בין שני רמקולים שונים אני מבין אבל אם כול הסט מקבל מאותו אורך , אזי איך ניתן לשמוע הבדל ?

בברכה יהודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שדיברתי על אורכים דיברתי בין L ל R רק אל תשכח כאשר אתה מחשב את המהירות ישנה תוספת ההתנגדות של החומר המשמש להולכה בחוט הרמקול אשר משפיע ישירות על זמן

כאשר רוצים לבטל את החלק של ההתנגדות משתמשים בכבלים אופטים.

לדוגמא לא יודע מי מימכם היה בתכנון כאשר חיבור הטלפון למדינות בחו"ל היה עדיין חיבור קווי ניתן היה להרגיש בברור בדיליי שהיה קיים בשיחות הטלפון.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בוקר טוב.

אכן יש רכיבים שתפקידם לספק השהייה, מיושם ב - RF, נקראים DELAY LINES והיישום שלהם מאוד פשוט, ע"י שימוש בחוט מאוד מאוד ארוך, מגולגל.

אבל כפי שצוין ההשהייה היא זעומה, לבטח שלא תוכל לשמוע את ההשהייה באורכי הכבל שאתה מדבר עליהם.

בברכה,

מתן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...