Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

 

כבר הרבה זמן "מדגדג" לי להיות באחד הסבבים הארופאים של אליפות העולם למכוניות סלון - WTCC (מצורף הקלנדר)

מי מהמסלולים הוא המהנה ביותר מבחינת חוויית הצפיה והנגישות למסלול, וכן מההפנינג מסביבו ? , מי מכם מכיר את המסלולים ויכול להמליץ ?

 

האם יש מעוניינים נוספים להצטרפות

 

ליאור

 

orig_6696ADDC5F7A413C83217E1EB32B649C.JPG

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

אין ספק שה-WTCC מספקת חוויית צפייה אדירה לכל חובב מרוצים , בגלל מגוון המכוניות וריבוי הקרבות של פח בפח ופגוש בפגוש.

גם אני חשבתי לטוס לראות את אחד המרוצים השנה אבל מכיוון שאלפא-רומיאו הורידה את רמת המעורבות שלהם בסדרה הזו וכך גם את הסיכוי שלהם , נכון לעכשיו לפחות אני מוותר ואטוס שוב לצפות בפורמולה-1, קרוב לוודאי הונגריה וטורקיה.

 

באם הייתי בוחר מרוץ אחד או שניים שהייתי הולך עליהם בעיניים עצומות מבחינת ה-WTCC הרי ללא ספק המסלול הראשון הוא מסלול הרחובות ההיסטורי של פאו שבו יבקרו נהגי ה-WTCC לראשונה העונה.

מדובר במסלול רחובות ששימש קטגוריות רבות בספורט המוטורי ובשנים האחרונות ביקרו שם הפורמולה-3 וה-3000 ובעיקר קטגוריות היסטוריות שונות שנתנו שואו אדיר.

זה צר, מלהיב עם הרבה קרבות רחוב בסגנון הישן - מומלץ בחום !

 

המסלול השני עליו הייתי ממליץ הינו פורטו בפורטוגל. שוב מסלול רחובות ישן שחודש לפני כשנתיים למרוצי מכוניות ספורט היסטוריות והשנה מקבל עליו את ה-WTCC במיטבן. אף נהג לא מכיר את המסלול וזו תהיה חווייה לכולם , כמו גם הקרבות המוכרים במרוצי רחובות ולא איזה מסלול-טילקה מלאכותי.

 

כמובן שאם מסלולי רחובות לא עושים לך את זה אז הבחירה הברורה הינה ברנדס-האץ' באנגליה , שמבחינתי לפחות זהו המסלול הטוב בעולם ויש בו כמעט הכל , והבחירה השנייה הינה מונזה עליו כבר דיברנו במיליון הקשרים בפורום הזה.

 

 

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

דובי תודה

 

מונזה היה גם המסלול המועדף עליי

המירוץ הראשון העונה היה אמור להיערך עליו, ובתור בונוס תוכננו 3 ימי אימונים לפני המירוץ (פתיחת העונה כאמור)

משום מה, הוא נדחה לסוף הסבב באוקטובר :(

 

תגיד, איך המסלול בצ'כיה ?

 

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

המסלול בצ'כיה נמצא בעיר ברנו ונחשב לאחד העתיקים באירופה, למרות ששופץ לפני מספר שנים.

יש לו מספר יתרונות כמו למשל הבדלי הגובה בנקודות שונות במסלול וחסרונות - הרוחב העצום של המסלול שגורם למכוניות כמו ה-WTCC להיבלע בו.

אישית אני זוכר אותו מהימים שפירשנתי את סדרת ה- DTM בערוץ הספורט ואני מאד לא אוהב אותו .

 

עצה שלי - למרות האהדה הרבה למונזה , עזוב את זה לפורמולה-1 וטוס לפאו , לא תפסיד !!!

שים לב לתמונות שצירפתי , בשביל האוירה וזכור איזה אקשן היה במקאו .

 

 

דובי

06pau02.jpg

06pau04.jpg

06pau05.jpg

06pau07.jpg

06pau11.jpg

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

ואם לא הצלחתי לשכנע אותך עם התמונות הנה משהו שבטוח יעשה לך משהו -

 

 

פרארי 360 CHALLENGE ברחובות פאו מלפני מספר חודשים .

רק לראות את הרחובות ולשמוע את הצליל קיבלתי צמרמורת.

 

 

 

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

×
×
  • תוכן חדש...