Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה היא כזאת:

לאחר השמעה רצופה של מוזיקה בווליום גבוה הצליל מתעוות וכאילו יורד באיכותו.

הטוויטרים והמיד משמיעים פחות באיכות. כאשר אני מעביר לשיר אחר אז המערכת משמיעה טוב ושוב אחרי זמן מסויים הצליל מתעוות. יש לציין שזה לא קורה בכל השירים ורק בווליום גבוה. וזה לא בגלל הצריבה מכיוון שקודם וגם לאחר השמעה במערכות אחרות לא היתה שום בעיה! האם הבעיה היא מהמגבר או מההד-יוניט? למה זה קורה?

הרכיבים:

HU-clarion dxz846mc

amplifier: clarion apa450 4x50 RMS

comp.: mac-audio audio DVD 2.16 80 RMS

subwoofer: phase linear thriller pro12 250 RMS

למי שניסה להבין איך הרכיבים מחוברים אז הסאב מחובר בגישור לשניי ערוצים והקומפוננט לשני הערוצים האחרים.

תודה לעונים

איציק.

פורסם

יכול להיות שהטויטרים מתנתקים לך ואז אתה שומע עמום?

לפי דעתי משהו בכיוון המערכת או התקנתה לקוי .

נ.ב.

אם זה מתעוות - זה בדרך להישרף .

מידן.

ZZR

פורסם

הטוויטר לא מתנתק..

והוא משמיע עמום רק לאחר השמעה רצופה בווליום גבוה.

כמו-כן זה לא קורה בכל השירים.

ההתקנה אינה לקויה. אני חושב שהבעיה נובעת בגלל צריכה והספק.

המגבר לא מספיק חזק כנראה בשביל להחזיק סאב וופר בגישור וגם קופוננט.

ולכן בווליום גבוה מתקבל העיוות בצליל.

האם אני צודק?

פורסם
הטוויטר לא מתנתק..

והוא משמיע עמום רק לאחר השמעה רצופה בווליום גבוה.

טויטר לא יכול להישמע "עמום" .

מהסיבה הפשוטה שהוא לא מסוגל להפיק צלילים כאלה , והוא גם לא מקבל אותם (כי יש קרוס-אובר לקומפוננט).

תנתק את הטויטרים ותפעיל את המערכת , כדי לראות אם זה דומה.

זה ייקח לך דקה לנתק טויטר מהקרוס.

לפי דעתי אתה באשלייה שהטויטר פועל ,מה שאתה שומע זה צליל שהמיד מוציא.

ZZR

פורסם

גם אני בדעה של מידן. רציתי לראות איך שומעים בלי הטויטרים רק כשהמידים פועלים, ניתקתי אותם, והשמיעה הייתה חסרה ממש, האיכות ירדה, וממש הרגשתי בחיסרון של הטויטרים. תבדוק את זה.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לדעתי הוא לא חייב לנתק שום דבר

פשוט שיתקרב לטוויטר ויסגור אוזן מהכיוון הנגדי (אם למשל הוא שומע את הטוויטר ליד מושב הנהג, שיסגור את אוזן ימין)

שיתקרב לטוויטר וישים על ווליום נמוך, ואז הוא ישמע איך זה נשמע.. זה לא יפגע באוזן כי העוצמה נמוכה, ואין בשביל מה לסבך אותו.. שיבטל את המיד דרך הקרוס אובר זה סתם יותר מדי סיבוך בשביל לשמוע טוויטר

אני אישית שמעתי את הטוויטרים שלי מאוד בקלות ככה, וזה טריק פשוט.. לסתום אוזן אחת ואז שומעים הרבה יותר חזק באוזן השנייה, כל עיוות קטן..

פורסם

יתכן מצב שהטוויטרים (הסלילים שלהם) ניזוקו. בעוצמה חזקה זה בא לידי ביטוי, בהמשך גם בעוצמות נמוכות יותר זה יבוא לידי ביטוי.

יש לבדוק ואם כך יתברר (ואני מקווה שלא) יהיה צורך בזיהוי הסיבה המדוייקת לתוצאה הנ"ל.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

הטוויטרים עובדים.

הבעיה לא קורת כל הזמן.

רק לאחר השמעה רצופה וגם לא בכל השירים. {כמו שאמרתי קודם הצריבה בסדר..}

זו לא בעיה של הקומפוננט.

• תוכן חדש...