Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

נכנסתי הבוקר לאתר של מיצובישי בחו"ל ,

מסתבר שהלאנסר 2008 מגיעה עם מערכת מובנית של רוקפורד עם מגבר וסאב עם בניה בתא-המטען .

יש שם רדיו לווייני וחיבור לאייפוד ושאר ירקות.

תוכלו להיכנס לכאן לראות עוד ,

http://www.lancerproject.com/lancer/

אני בספק רב אם משהוא דומה לזה ולו בקצת יגיע לארצנו .

בכל אופן חשבתי שכדאי שתראו ותדעו מה הולך בחו"ל .

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

אצלנו רק בדגמים המפוארים (ולא דווקא של מיצובישי) מגיעים אולי במקרה הטוב עם רדיו דיסק של אלפיין 9855. בטויוטה (מניסיון) אם אתה לא רוצה מקורי אז מביאים לך פנסוניק מעפן כזה. שאר הדוגמאות תביאו אתם, ויש הרבה.

לא נראה לי שתהיה חייה כזאת בארץ.

נ.ב

לטעמי הלנסר עם העיצוב הכי אגרסיבי ויפה שראיתי עד היום. בקרוב אצלי? :-)

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תומר אלו בדר"כ אופציות שניתן להוסיף .

בזמנו לפני שהשבתתי את הוולוו .

היה לי אופציה לקנות אותה עם מערכת רמקולים של dynaudio !!

הקטע שהיא עלתה 18000 שקל בלבד .

אז גם בחו"ל זה הולך ככה רק בסכומים יותר נמוכים בעליל .

לארץ עדין - כל רכב במחיר של פחות מ100000 ספק עם הוא יבוא עם רדיודיסק . אולי רק עם הכנה ל-

פורסם

הקטע הוא שבאתר של מיצובישי בארה"ב , רשום המחיר שכולל את המערכת ..:?

איזה בעסה שכאן לא שמים דגש על זה בכלל , לפי איך שזה נראה פה אנחנו צריכים לומר תודה שיש מתאמים לרדיו דיסק לא מקורי ..:mm_mad: פשוט ביזיון !

תומר .

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

לא נראה לי שזה יגיע לארץ ככה מובנה ובתוך המחיר

אנשים יצטרכו להוסיף על זה ויותר ממה שזה שווה

אגב מישו יודע את המפרט הטכני של המיציבושי הזאת?

206 XT

פורסם

אני חושב שמיצובישי הכניסה מערכת של רוקפורד דווקא מכיוון שזוהי חברת האודיו שהכי מזוהה עם האמריקאים. אני כמעט משוכנע שאין את החבילה הזאת מחוץ לארה"ב, מה גם שהיצרנים היפניים מייצרים לרוב דגם אמריקאי ששונה במפרטו ומראהו מהדגמים האירופאים והאסיאתיים, בין השאר בגלל שוני בטעם האמריקאי ותקנות בטיחות ואיכות סביבה שונות.

בארץ, לצערנו, מה שמכתיב הצלחה של רכב הוא המחיר והביקוש שיהיה כשנמכור אותו. לא באמת איכפת לנו הבטיחות, לא באמת משנה איזה תוספות נקבל, משנה לנו בכמה ובאיזו מהירות האוטו ימכר.

בארה"ב המצב שונה. שם לא מסתכלים על אוטו בתור נכס או עסק, שם מחפשים דברים אחרים. ברגע שצרכן אמריקאי רואה רכב יפני (=אמינות וחסכוני) בשילוב של מערכת סטריאו אמריקאית (=פטריוטיות) זה קוסם לו. אני יכול להגיד כמעט בפה מלא שהדגם עם מערכת הסטריאו של רוקפורד לא יגיע לארץ, ובספק אם הוא יוצע בכלל מחוץ לתחומי ארה"ב.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תרגעו גם בחו"ל רוב המערכות שמקבלים,גם של חברות ידועות הם בינוניות ומטה. גם במכוניות קצה מפוארות שמוסיפים 5000 פאונד + התוצאה לא תמיד מוצלחת.(מהשוואה שעשו בתוכנית פיפט גיר).

TYPE R

פורסם

BMW ו Mercedez בארץ, מתקינים במערכות המובנות שלהם רמקולים של Harmon Kardon

אני לא יודע אם הרמון מוכרים גם רמקולים ללקוחות, אבל אם כן.. אני בשמחה הייתי קונה אותם.

פורסם
BMW ו Mercedez בארץ, מתקינים במערכות המובנות שלהם רמקולים של Harmon Kardon אם אנני טועה הרמן היא החברה האם של אינפיניטי וJBL , אני מניח שאם תמצא את הרמקולים תראה לאיזה מהם הם מקבילים ותוכל לקנות לבד

אני לא יודע אם הרמון מוכרים גם רמקולים ללקוחות, אבל אם כן.. אני בשמחה הייתי קונה אותם. אם אתה חושב שאינפיניטי וJBL עושים רמקולים SQ כ"כ טובים , אזי אתה בבעיה אמיתית , אתה כנראה לא שמעת אף פעם משהו טוב באמת .

זה שמרצדס בארץ שמים את זה לא אומר כלום , ודרך אגב מרצדס בחול שמים מערכת של בוז (לא בוס ) 6 רמקולים , וגם היא לא משהו לכתוב עליו הבייתה בלשון המעטה

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

טוב, תמשיך לפנטז :)

ביום שיהיה לך כסף לקנות את הכפתורים של רמקולים Harmen Kardon, תדבר.

אני בספק אם האוטו שלך שווה כמו דלת של מרצדס, אז תפסיק לדבר על זה ש"מוכרים בגרמניה וזה לא טוב" כי הדרך היחידה שתגיע לגרמניה זה בשחייה..

אולי במקום לדבר כל כך על כמה שחברות אחרות גרועות, תספר מה יש לך שכל כך טוב? ועכשיו בטח תמציא דברים שאין לך בגלל שאתה מתבייש..

גם אני יכול לזרוק שמות של חברות ב 1000$ ולהגיד שכל השאר זה חרא.

יקירי, אני שמעתי את הרמקולים האלה ב מרצדס וBMW במשך 3 שנים, והן יותר טובות ממורל פוקאל והמון דברים אחרים

ולרדת על JBL שלחצי מהאנשים פה יש מגברים שלהם, ולי יש רמקולים מעולים אחוריים של Infinity שהם חברה פי אלף יותר מוכרת ומוערכת מאשר מוראל וכל השטויות שיש לך באוטו

זה אולי חכם בפורום שכולם חברים שלך בו ויגבו אותך לא משנה מה תגיד.. אבל בעיני זה טיפשי.

ועכשיו תמשיך.. להגיד שאין לי מושג.. רק ההבדל מבין שנינו שאני בשנייה יכול לקנות את כל הדברים שאתה אומר ש"אין לי מושג לגביהם" - בעוד שאתה רק מפנטז על האיכות שלהם ואולי שמעת אותם באיזה אוטו גנוב מקלקיליה וחשבת שהאיכות שלהם גרועה או ירודה.

peace out

• תוכן חדש...